Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Kolor fajny i materiał tez, zwłaszcza że lubie naturalne materiały a i szyją na zamówienie. Zastanawiam sie tylko czy z gładkimi będzie dobrze bo ten salon to taki właściwie monotonny w kolirach bedzie- kremowe sciany, kremowy wypoczynek, obudowa kominka też w kolorze ścian i tylko podkreślona fakturą, podłoga w odcieniach beżu.Mam takie fajne duże donice oplecione naturalnym sznurkiem które chce tam wstawi z roślinami.Tak pomyslałam a zasłonach i poduszkach pod kolor zeby troche ozywic a jednocześnie zachowa styl. Jak radzicie? Na oknach w jadalni i kuchni planuje rolety rzymskie z półprzezroczystego materiału. :roll:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia, ja to bym dała trochę mocniejszy akcent na tych poduszkach i zasłonach, nie koniecznie brązowe :wink: ... no tak żeby urozmaicić te kremiki i beże...

Się wymądrzyłam ... :oops:

Jesli nie brąz to jaki? Czerwienie, fiolety odpodadają, za mocny akcent kolorystyczny dla mnie. Myślałam jeszcze o oliwkowym, ceglanym :roll:

Braza, no wreszcie kto zauważył moje meble, juz myślałam że tak brzydkie że lepiej sie nie wypowiadac...

Miko, nie fiufiuj tylko pokaz co u ciebie już zrobione chętnie popodziwiam i pozazdroszcze :wink:

mhk, nie wiem dlaczego ci sie nie powiększa, mnie się zawsze powieksza :oops: :wink:

Nie chcesz chyba powiedzieć, że nic się nie dzieje :o :D

Dzień dobry :D Jak dzisiaj przyjdziesz to już o suchym pysku siedzieć nie będziesz, obiecuję!!!!

No cos tam się dzieje, ale zdjec nie mam to bic nie wpisuję bo i tak nikt nie skomentuje :lol: .

Kominek ma już obudowę ale jeszcze bez tynku ozdobnego

Kuchnia prawie skończone-są blaty, szklane drzwiczki, ale nie zamontowany np zlew

Cokół obłozony tynkiem mozaikowym

Zrobione odwodnienie z dachu

Zamontowana kotłownia

Jeszcze niestety nie płynie gaz i woda bo cos tam

To wszysko z relacji telefonicznej męza