Gość 16.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A jakies takei znalazlam: http://www.allegro.pl/item418613216_zaslony_z_lnu_na_remizkach.html Kolor fajny i materiał tez, zwłaszcza że lubie naturalne materiały a i szyją na zamówienie. Zastanawiam sie tylko czy z gładkimi będzie dobrze bo ten salon to taki właściwie monotonny w kolirach bedzie- kremowe sciany, kremowy wypoczynek, obudowa kominka też w kolorze ścian i tylko podkreślona fakturą, podłoga w odcieniach beżu.Mam takie fajne duże donice oplecione naturalnym sznurkiem które chce tam wstawi z roślinami.Tak pomyslałam a zasłonach i poduszkach pod kolor zeby troche ozywic a jednocześnie zachowa styl. Jak radzicie? Na oknach w jadalni i kuchni planuje rolety rzymskie z półprzezroczystego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja tez plaunje rzymskie w kuchni !! uwazam ze to dobry wybor! a te zaslony do ktiorych ci dalam link to rzeczywsicie moga byc zbyt monotonne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Verunia, ja to bym dała trochę mocniejszy akcent na tych poduszkach i zasłonach, nie koniecznie brązowe ... no tak żeby urozmaicić te kremiki i beże... Się wymądrzyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 witaj jak tu u Ciebie pięknie się zrobiło pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bardzo ładny kolor mebli kuchennych!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 fiu fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A mi sie nie powiekszja te zdjecie?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Verunia, ja to bym dała trochę mocniejszy akcent na tych poduszkach i zasłonach, nie koniecznie brązowe ... no tak żeby urozmaicić te kremiki i beże... Się wymądrzyłam ... Jesli nie brąz to jaki? Czerwienie, fiolety odpodadają, za mocny akcent kolorystyczny dla mnie. Myślałam jeszcze o oliwkowym, ceglanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 witaj jak tu u Ciebie pięknie się zrobiło pozdrawiam serdecznie Dzieki Iwonesca :oops , mnie się wydaj ze zeby było pieknie to jeszcze długa droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Braza, no wreszcie kto zauważył moje meble, juz myślałam że tak brzydkie że lepiej sie nie wypowiadac... Miko, nie fiufiuj tylko pokaz co u ciebie już zrobione chętnie popodziwiam i pozazdroszcze mhk, nie wiem dlaczego ci sie nie powiększa, mnie się zawsze powieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no cudne te meble w kuchni i dlaczego jak ja jestem to ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Verunia, oliwka mi tu nie pasuje, zleje się. Daj ceglasty, tylko taki z lekka ciemniejszy, niezbyt ostry! A ... dzień dobry Kolorek mebli naprawdę mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witaj jak tu u Ciebie pięknie się zrobiło pozdrawiam serdecznie Dzieki Iwonesca :oops , mnie się wydaj ze zeby było pieknie to jeszcze długa droga jest już a będzie jeszcze piękniej wzór na zasłonach mi się podoba no i oczywiście kolorek mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kto ci bedzie robil Saune? Mas zjuz jakies wyceny? MOze wybranego wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Verunia zeby nie bylo - mi sie tez powieksza Sliczny kolor mebli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nareszcie i tu dotarłam ( mówiąc szczerze to z leksza dzien lenia sobie dziś robię ) Verunia - mebelki w kuchni śliczne, nie mogę się doczekać efektu koncowego z blatem !! No i co tu dużo mówić- coraz więcej zrobione i coraz bliżej przeprowadzki już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nie chcesz chyba powiedzieć, że nic się nie dzieje Dzień dobry Jak dzisiaj przyjdziesz to już o suchym pysku siedzieć nie będziesz, obiecuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzien dobry Verunia, czy już mam zakasać rękawy na rozpakowywanie Twoich gratów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Verunia, podano do stołu, proponuję się pospieszyć, bo jak się to głodne towarzystwo zleci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nie chcesz chyba powiedzieć, że nic się nie dzieje Dzień dobry Jak dzisiaj przyjdziesz to już o suchym pysku siedzieć nie będziesz, obiecuję!!!! No cos tam się dzieje, ale zdjec nie mam to bic nie wpisuję bo i tak nikt nie skomentuje . Kominek ma już obudowę ale jeszcze bez tynku ozdobnego Kuchnia prawie skończone-są blaty, szklane drzwiczki, ale nie zamontowany np zlew Cokół obłozony tynkiem mozaikowym Zrobione odwodnienie z dachu Zamontowana kotłownia Jeszcze niestety nie płynie gaz i woda bo cos tam To wszysko z relacji telefonicznej męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts