Gość 23.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No chętnie bym się wprowadziła, ale nie mogą mi panowie wykonafcy zasuwy od wody znależc którą sami zakopali w ziemi, gazownicy ociagają sie z próbami na sieci. Przez to dalej nie mam grzania i przez to tez niektóre roboty stoją. Ale za tydzień i tak sie wyprowadzam bo musze. Nie wiem tylko jeszcze gdzie będe spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No chętnie bym się wprowadziła, ale nie mogą mi panowie wykonafcy zasuwy od wody znależc którą sami zakopali w ziemi, gazownicy ociagają sie z próbami na sieci. Przez to dalej nie mam grzania i przez to tez niektóre roboty stoją. Ale za tydzień i tak sie wyprowadzam bo musze. Nie wiem tylko jeszcze gdzie będe spała Zawsze możesz zboczyć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to by musiało byc niezłe zboczenie Sprawdzałm ile się jedzie do ciebie pociągiem z Poznania - 6,5 godziny , masakra jakaś, to teraz mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to by musiało byc niezłe zboczenie Sprawdzałm ile się jedzie do ciebie pociągiem z Poznania - 6,5 godziny , masakra jakaś, to teraz mam bliżej No ale jak byś już przyjechała, to pławiłybyśmy się w lenistwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to by musiało byc niezłe zboczenie Sprawdzałm ile się jedzie do ciebie pociągiem z Poznania - 6,5 godziny , masakra jakaś, to teraz mam bliżej No ale jak byś już przyjechała, to pławiłybyśmy się w lenistwie No zawsze wiedziałam, że ty bratnia dusza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Przelotem dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to by musiało byc niezłe zboczenie Sprawdzałm ile się jedzie do ciebie pociągiem z Poznania - 6,5 godziny , masakra jakaś, to teraz mam bliżej No ale jak byś już przyjechała, to pławiłybyśmy się w lenistwie No zawsze wiedziałam, że ty bratnia dusza jesteś no to kiedy będziesz??? czołgiem braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Verunia, jak Ci idzie to pakowanie????? No daj jakiś znak życia, noooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Zagladam i czytam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No chętnie bym się wprowadziła, ale nie mogą mi panowie wykonafcy zasuwy od wody znależc którą sami zakopali w ziemi, gazownicy ociagają sie z próbami na sieci. Przez to dalej nie mam grzania i przez to tez niektóre roboty stoją. Ale za tydzień i tak sie wyprowadzam bo musze. Nie wiem tylko jeszcze gdzie będe spała czesc verunia - niech ci twoi panowie wezma sobie wykrywacz metalu to moze im szybciej pojdzie -a tak w ogole to zaznacz to sobie jakos osobiscie albo lepiej mAlza wyslij coby zazanczyl ta zasuwe - bo jakby kiedys cos sie dzialo w domu z woda to moze lepioej wiedziec gdzie ona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mam nadzieję, ze się przeprowadzasz i dlatego Cię nie ma. Innego wytłumaczenia nie przyjmuję do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Przeprowadzam się cały czas i już nie mam siły Doszło mi jeszcze malowanie paru scian w starym domu, bo po zdjeciu półek zostały takie okropne ciemniejsze prostokaty i dziury po kołkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Veruńcia, odwagi!!!! Co tam dla Ciebie takie maźnięcia pędzla!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.11.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ...Nie wiem jak mój wiekowy kot przezyje tę podwójna przeprowadzkę.moze mieć strresa dac mu strepsils i waleriane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Żyjesz? Współczuję ale już ..już i będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Że u mnie na zadupiu nie ma kafejek internetowych ( znaczy się jest 1 sztuka, ale daleko) to fakt. Ale w POZNANIU???? NIE MA??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Verunia, co słychać????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czuję się zlekceważona... Ale nadal będę dobrze wychowana ... tylko nie wiem jak długo jeszcze zdzierżę ... przeprowadziłaś się już????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No w mordę jeża Veruńcia, Ty mów co słychać, bo mnie tu skręca Poradziliście sobie??? Wszystko w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts