mhk 01.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 O witam pania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Zjęcia beda obiecuję, musze jeszcze odszukac ten kabelek od aparatu w tym całym bałaganie. Kurcze mieszkam tu juz dwa tygodnie a ciągle jeszcze nie moge się rozpakowac. Zyta jest już od tygodnia w nowej stajni i chyba sie tam zaaklimatyzowała dośc szybko. Nie wyglada na zestresowaną. Nikt nie wierzy że ma 13 lat, wygląda ponoc na młodą klaczke i w dodatku udaje araba. Ostatnio dała popis na wybiegu jak przegalopowała tam i z powrotem z zadartym ogonem i rozszerzonymi chrapami aż się ludzie zbiegli Poznań na razie mnie męczy komunikacyjnie. Dużo czasu tracę w korkach a tyle mam jeszcze do załatwienia . No i na razie toniemy w błocie, ciagle pada Wprawdzie podjazd juz zkończony ale droga dojazdowa jest tragiczna. No ale fajnie jest wieczorem posiedziec całą rodzinką przed kominkiem Lecę poczytac co tam w waszych dziennikach się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 To ja specjalnie poszłam po ładowarkę do lapiego, a TY mi mówisz, że zdjęć nei będzie ALe dobrze, że chociaż TY jesteś A zdjeć Ci nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 verunia powiedz mi moja droga z jakiej firmy masz okna i kto dzielił ci na pola (szprosy) sama czy firma bo u nas mam powiedzieć na ile części chcę sobie podzielić a żeby to wyglądało ładnie trzeba chyba mieć jakieś pojęcie ,tym samym podpatruję innych żeby zakumać jak to ma wyglądać Rossa, okna są z Oknoplastu Kraków (polecam ). Szprosy zrobionę są wg projektu. Na początku miałam obiekcje co do szprosów w ogóle ale teraz nawet mi się podobają, do tego domu i układu okien tak jakoś pasują moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Verunia, no poopowiadaj więcej, jak to jest, gdy tyle się zmienia w życiu.Pozdrówka i buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 01.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 to ci teraz powiem ,że tak właśnie myślałam ale sama nie wiem czemu jakoś chyba intuicyjnie ,dawałam dwa tygodnie temu właśnie okna do wyceny do tej firmy i spodobało mi się profesjonalne podejście do sprawy i rzecz oczywista same okna ,interesujące jest to że różnicy między pcv a drewnianymi nie ma zbytnio dużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Verunia, no poopowiadaj więcej, jak to jest, gdy tyle się zmienia w życiu. Pozdrówka i buziaki. Miło mi Tolus ze zajrzałaś. Troche brakuje mi jeszcze czasu na refleksje ale staram się nie oglądac wtecz. Jak mawiają Indianie- gdy zmieniasz miejsce pobytu nie zapomnij zabrac ze sobą swojej duszy, bo gdy ją zostawisz juz zawsze będziesz nieszcześliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 to ci teraz powiem ,że tak właśnie myślałam ale sama nie wiem czemu jakoś chyba intuicyjnie ,dawałam dwa tygodnie temu właśnie okna do wyceny do tej firmy i spodobało mi się profesjonalne podejście do sprawy i rzecz oczywista same okna ,interesujące jest to że różnicy między pcv a drewnianymi nie ma zbytnio dużej Przy białych oknach wybór PCV był dla mnie oczywisty , gdybym chciała w kolorze drewna to wtedy pewnie bym się zastanawiała Ale nie chciałabym bym tutaj rozpoczynac dyskusji nad wyzszością świat bo nie ma to najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Acha, pierwsze zdjęcia są, następne jutro W realu i tak to lepiej wygląda więc najlepiej zobaczy na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja czekam na wypoczynek Kuchnia fajnie wygląda i wierzę, że jest wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Piekna kuchnia. Tez mi sie marzyl granitowy blat. Verunia juz widac, ze drugi dom przegonil pierwszy. Niecierpliwie czekam na cala reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Verunia witaj w Poznaniu Czuj sie tutaj bardzo dobrze i pamiętaj, że poznaniacy są baaardzo gościnni I ja też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja czekam na wypoczynek O ty wstęciucho . Nie jest w twoim typie (w mpoim tez nie ) ale naprawde wygodna. Zaraz wkleję tylko niech panowie od drzwi się wyniosa z domu bo przy nich nie będe zdjęc robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Verunia witaj w Poznaniu Czuj sie tutaj bardzo dobrze i pamiętaj, że poznaniacy są baaardzo gościnni I ja też czekam na fotki Dziękuje za miłe powitanie . Poznaniacy są goscinni ale jacy nie słowni . Brama nie może dotrzec do mnie juz od tygodnia a podobno przedwczoraj juz do mnie jechała I tak jest ze wszystkim.Umawiasz się na poniedziłek a dostaniesz w piatek, obiecują że oddzwonią a oczywiście nie oddzwaniają.Córka stwierdziła że Poznaniacy sa tak uprzejmni ze nie potrafiają odmówi nawet jeśli wiedza że nic z tego nie wyjdzie .Zauważyłam że prawie wszyscy tu tak mają Taki styl życia jak widac. A moze to tylko ja mam takie szczęście do takich ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 verunia po opisie widac, ze to warszawiacy ktorzy przeprowadzili sie do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 i ja życzę Ci Veruniu wszystkiego najpiekniejszego w nowym domku i nowym miejscu pracy Niech Wam się szczęści no i oczywiście prosze o wiecej zdjęc ..... a o ktorą lampę Ci chodziło ? o tę bez klosza czy te wiszącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Wypoczynek wyglada na beeeeerdzo wygodny. Pewnie wstawać się z niego nie chce? I wcale nie piszę, ze mi się nie podoba. Wręcz przeciwnie. Widać nie tylko wygodę ale i elegancję! Fajne, jasne wnetrza i ładnie połączone z brązem (i nie wenge!!! ). Jaśniutka sypialnia też fajnie wygląda. Jak mebelki? Kupiłaś też szafę do kompletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Verunia pieknie masz!!! Bardzo jasne i cieplutkie wnetrza. Mnie sie kominek baaardzo podoba! Rewelacja. Piekno tkwi w rzeczach prostych. Ten obraz obok to pewnie corci dzielo!! Ja taka bylam ciekawa, ze kliknelam na obraz a on sie - o rany nie powiekszal... Nie wiem czemu piszesz, ze komplet wypoczynkowy brzydki, jest elegacki. Kolorystycznie wszystko dobrane i w ogole, wszystko jakos oddycha! Brawo, brawo. Ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Zeljka no cos ty, tylu Warszawiaków by było w Poznaniu? No dobra, moze kanapy nie sa strasznie brzydkie ale mnie sie takie odlotowe marzyly Ew-ka zasadniczo chodziło o te wiszącą , ta bez klosza niechcący weszła w obiektyw . Duzo rzeczy ze szkła zbiło nam sie przy przeprowadzce, podobno to na szczescie, wiec szczęścia nam moze nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts