Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi też ..bardzo :D

i zamęczam Mayland to zamęczę i Ciebie

:wink:

Co masz w słupku :roll: numerki koniecznie poproszę bo lekko guuupieje już :-?

Mikus , ale w jakim słupku i jakie numerki? :roll:

no chodzi mi o piearnik i mikrofalę :D

już mnie coś trafia..bo jak mikrofala fajna to piekarnik do ... i na odwrót :-?

i przeżywam jak... :oops: Mayland coś o tym wie :oops: :wink:

piekarnik http://www.ceneo.pl/505283

mikrofala http://www.ceneo.pl/754849

Mnie przy mikrofali wystarczyły podstawe funkcje, miała by nie za droga i pasowac do piekarnika. Ta jest dla mnie ok, nie wysusza potraw jak moja poprzednia, troche tylko jest bardziej skomplikowana w obsłudze. Jesli chodzi o piekarnik to jest fajny bo ma gotowe przepisy pieczania- np pieczesz kurczaka to sam dobiera czas i temperature w zalezności od wagi i nawet informuje kiedy odwrócic na druga stronę. Mięso po pieczeniu jest bardzo soczyste. Nie ma tylko bajerów w postaci wózka czy teleskopów- sa tylko drabinki. Obsługa bardzo łatwa bo wszystko wyświetla się

Miko nie martw się tym wyborem!!! To ma byc przyjemna rzecz kupowanie a nie zamartwianie się :wink:

Nie musisz mieć wszystkiego w jednym. Ważne jest to co się przydaje, z czego będziesz naprawdę korzystać. Na tym się skup i nie żałuj, że coś czegoś tam nie ma. Ja mam najprostszy z możliwych sprzęt. No moze poza lodówką ale reszta to naprawdę podstawowe parametry i funkcje. Mogłam przecież zaszaleć i kupić całkiem odlotowy za naprawdę dobre pieniądze, sama przecież wiesz. Ale..... po co? To co mam mi wystarcza :lol:

Kurcze za pół roku będizesz rozpaczać bo Twój sprzęt się zestarzeje? Oczywiście , że nie. A co pół roku pojawia się jakaś nowość, jakaś funkcja bez której jak się okazuje nie da się żyć... :roll:

Cześć Vercia :D

Gratuluję zamieszkania w nowym domku! 8) i życzę Wam samych cudownych chwil :D

Wnętrza bardzo fajnie urządzone :D i ten gres na podłodze 8) ...normalnie choruje na niego...tylko małż taki mało urabialny się zrobił :roll: :wink:

A pokój córy śliczniutki! :D

Pozdróweczki!

Monikach kopę lat :D Gres się doskonale sprawdza, więc urabiaj dalej męza :wink: . Przy tym naszym błocie na zewnątrz i wnoszeniu go do srodka nie wyobrazam sobie np gresu polerowanego czy parkietu.

Verunia, pięknie mieszkasz, jesteś niezwykle dzielna, Twój dom, tam gdzie serce Twoje i zawsze będę to w Tobie podziwiać.

A z wypoczynkiem jeśli jest super wygodny, to nawet jeśli Ci się średnio podoba, to i tak go pokochasz.

Gdyby był przecudny, ale niewygodny, szybko miałabyś gdzieś jego urodę i kupiłabyś następny.

A Twój jest i ładny i funkcjonalny, więc się już go nie czepiaj.

Kuchnia śliczna i pokój córci ze sztalugami to poezja.

Niech Wam się szczęśliwie mieszka :D

Dzięki :D ..przejrzałam piekarniki elektroluxa i nawet te od 3000 mają drabinki :roll: za to mają inne bajery jak termosondę , pyrolizę :roll: ...się zaraz pochlastam :-?

Pocieszę cię, że niejedna z nas to przechodziła :lol: Wybierz sobie priorytety, górna granice ceny i dokonuj selekcji. Nie ma innego wyjścia . Ja jeszcze mocno brałam pod uwagę wygląd a nie racjonalne wybory.To takie kobiece :lol:

Ja bym tylko pomalowała te słupy w takim odcieniu jak meble. Fajnie by wtedy pasowały :wink: :lol:

No też nam to chodziło po głowie, nawet miałyśmy kupic w IKEI odpowiednią bejce pod kolor mebli, ale w końcu córka zdecydowala ze będą rozbielone jak podłoga.