Gość 04.12.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dziekuje też za wszystkie slowa uznania, człowiek jest jednak na nie łasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi też ..bardzo i zamęczam Mayland to zamęczę i Ciebie Co masz w słupku numerki koniecznie poproszę bo lekko guuupieje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi też ..bardzo i zamęczam Mayland to zamęczę i Ciebie Co masz w słupku numerki koniecznie poproszę bo lekko guuupieje już Mikus , ale w jakim słupku i jakie numerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi też ..bardzo i zamęczam Mayland to zamęczę i Ciebie Co masz w słupku numerki koniecznie poproszę bo lekko guuupieje już Mikus , ale w jakim słupku i jakie numerki? no chodzi mi o piearnik i mikrofalę już mnie coś trafia..bo jak mikrofala fajna to piekarnik do ... i na odwrót i przeżywam jak... Mayland coś o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.12.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A i może ktoś z Was wie... w elektroluksie występuję nazwa: Prowadnice z blokadą to są drabinkowe? czy teleskopowe? czy jeszcze inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 piekarnik http://www.ceneo.pl/505283mikrofala http://www.ceneo.pl/754849 Mnie przy mikrofali wystarczyły podstawe funkcje, miała by nie za droga i pasowac do piekarnika. Ta jest dla mnie ok, nie wysusza potraw jak moja poprzednia, troche tylko jest bardziej skomplikowana w obsłudze. Jesli chodzi o piekarnik to jest fajny bo ma gotowe przepisy pieczania- np pieczesz kurczaka to sam dobiera czas i temperature w zalezności od wagi i nawet informuje kiedy odwrócic na druga stronę. Mięso po pieczeniu jest bardzo soczyste. Nie ma tylko bajerów w postaci wózka czy teleskopów- sa tylko drabinki. Obsługa bardzo łatwa bo wszystko wyświetla się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.12.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzięki ..przejrzałam piekarniki elektroluxa i nawet te od 3000 mają drabinki za to mają inne bajery jak termosondę , pyrolizę ...się zaraz pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Cześć Vercia Gratuluję zamieszkania w nowym domku! i życzę Wam samych cudownych chwil Wnętrza bardzo fajnie urządzone i ten gres na podłodze ...normalnie choruje na niego...tylko małż taki mało urabialny się zrobił A pokój córy śliczniutki! Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Miko nie martw się tym wyborem!!! To ma byc przyjemna rzecz kupowanie a nie zamartwianie się Nie musisz mieć wszystkiego w jednym. Ważne jest to co się przydaje, z czego będziesz naprawdę korzystać. Na tym się skup i nie żałuj, że coś czegoś tam nie ma. Ja mam najprostszy z możliwych sprzęt. No moze poza lodówką ale reszta to naprawdę podstawowe parametry i funkcje. Mogłam przecież zaszaleć i kupić całkiem odlotowy za naprawdę dobre pieniądze, sama przecież wiesz. Ale..... po co? To co mam mi wystarcza Kurcze za pół roku będizesz rozpaczać bo Twój sprzęt się zestarzeje? Oczywiście , że nie. A co pół roku pojawia się jakaś nowość, jakaś funkcja bez której jak się okazuje nie da się żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Corka widać na forum wychowana bo dba o szczególy jak niejeden zacięty forumowicz Fajnie wyszedł ten pokój. Ja bym tylko pomalowała te słupy w takim odcieniu jak meble. Fajnie by wtedy pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a córa widać ci rośnie na architektkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kolor mebli kuchennych super!!!! Pogratuluj córci urządzenia pokoju!!!! Bardzo mi sie podoba!!! Czego czepiasz się tego wypoczynku - mi się on bardzo podoba ... wygląda na wygodny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Cześć Vercia Gratuluję zamieszkania w nowym domku! i życzę Wam samych cudownych chwil Wnętrza bardzo fajnie urządzone i ten gres na podłodze ...normalnie choruje na niego...tylko małż taki mało urabialny się zrobił A pokój córy śliczniutki! Pozdróweczki! Monikach kopę lat Gres się doskonale sprawdza, więc urabiaj dalej męza . Przy tym naszym błocie na zewnątrz i wnoszeniu go do srodka nie wyobrazam sobie np gresu polerowanego czy parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Verunia, pięknie mieszkasz, jesteś niezwykle dzielna, Twój dom, tam gdzie serce Twoje i zawsze będę to w Tobie podziwiać. A z wypoczynkiem jeśli jest super wygodny, to nawet jeśli Ci się średnio podoba, to i tak go pokochasz. Gdyby był przecudny, ale niewygodny, szybko miałabyś gdzieś jego urodę i kupiłabyś następny. A Twój jest i ładny i funkcjonalny, więc się już go nie czepiaj. Kuchnia śliczna i pokój córci ze sztalugami to poezja. Niech Wam się szczęśliwie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzięki ..przejrzałam piekarniki elektroluxa i nawet te od 3000 mają drabinki za to mają inne bajery jak termosondę , pyrolizę ...się zaraz pochlastam Pocieszę cię, że niejedna z nas to przechodziła Wybierz sobie priorytety, górna granice ceny i dokonuj selekcji. Nie ma innego wyjścia . Ja jeszcze mocno brałam pod uwagę wygląd a nie racjonalne wybory.To takie kobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ja bym tylko pomalowała te słupy w takim odcieniu jak meble. Fajnie by wtedy pasowały No też nam to chodziło po głowie, nawet miałyśmy kupic w IKEI odpowiednią bejce pod kolor mebli, ale w końcu córka zdecydowala ze będą rozbielone jak podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a córa widać ci rośnie na architektkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kolor mebli kuchennych super!!!! To tylko zwykła wiśnia, ale mnie też sie podoba, chociac moze bardziej by pasował ciemny orzech do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Verunia, pięknie mieszkasz, jesteś niezwykle dzielna, Twój dom, tam gdzie serce Twoje i zawsze będę to w Tobie podziwiać. No co ty, to ja ciebie podziwiam - głównie za klasę i styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No to natrzaskałam postów w moich komentarzach Ide rozplanowac szafy zabudowane, bo jutro daję do wyceny. Cenne uwagi do szaf mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts