Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia nie będę orginalna :lol: bardzo mi się podoba Twój dom

wszystko super dobrane jakbyś nie napisala że kanapy kiepsko wyglądają to by się nikt nie zorientował :D

kominek wyszedł super prosty tak jak lubię najbardziej

Gratuluję przeprowadzki :lol: niech mieszka się Wam szczęśliwie :D

Nie wiem o co ci chodzi z tymi kanapami... :roll:

Domagam się więcej zdjęć.

Jakieś łazienki to chyba tam macie, nie?? :roll:

No, to czekam.

PS. Cudownei jest :)

Aha, jeszcze bym chciała zobaczyć pokój dla gości, bo nie wiem czy się opłaca przyjechać :roll:

Cześc dziewczyny :D

W pokoju gościnnym jest na razie tylko materac :oops: ale przymierzamy się do kupienia kanapy i komody.

Jeśli chodzi o łazienki to pokażę jak mi mąż wreszcie lampy w nich powiesi .Musze go zgwałci bo inaczej nic z tego nie będzie :evil: kinkiety już 2 tygodnie czekają. Zaraz wrzuce saunę.

A co tam, zrobię darmową reklame gosciowi bo się postarał i naprawdę wyszło ładnie, zeby tylko jeszcze był bardziej terminowy :wink: - saune robiła firma SAUNAP. Kalkulacja ceny jest indywidualna w zalezności od miejsca zabudowy, wybranego gatunku drewna, mocy pieca, itp. Koszt mojej wysyłam na priva

acca, wybrałam Dewro i jeszcze na nie czekam od sierpnia. 15 grudnia mają zejśc z taśmy dopiero. Najgorsze że nie pamietam jaki kolor wybrałam, w salonie w ostatniej chwili zmnieniłam zdanie bo te upatrzone w katalogu na zywo okazały sie mniej ciekawe. To był chyba dąb siena ale głowy nie dam uciąc, w każdym razem są raczej jasne. Teraz mnie stolarz pyta o kolor schodów i nie wiem co mu powiedzie bo chciałam dobrac pod kolor drzwi :-? .

Facet od schodów z któym byłam umówiona wycofał się w ostaniej chwili :evil: i teraz gadam z nowym. Tak więc na schody też sobie poczekam ale może dzięki temu wyjaśni sie sprawa koloru

moja droga- łózko to po prostu IKEA. Fajne jest bo tył jest podnoszony i córce bardzo wygodnie się w nim czyta. Ona nigdy nie uczy sie przy biurku, zawsze w łózku (nawet pisze tam na kolanie :wink: ) więc ma teraz wygodniej :lol: