braza 04.12.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kolor mebli kuchennych super!!!! To tylko zwykła wiśnia, ale mnie też sie podoba, chociac moze bardziej by pasował ciemny orzech do reszty. Może by i pasował ten orzech, ale wiśnia jest świetna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 orzech, to nie wiśnia hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Verunia nie będę orginalna bardzo mi się podoba Twój dom wszystko super dobrane jakbyś nie napisala że kanapy kiepsko wyglądają to by się nikt nie zorientował kominek wyszedł super prosty tak jak lubię najbardziej Gratuluję przeprowadzki niech mieszka się Wam szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nie wiem o co ci chodzi z tymi kanapami... Domagam się więcej zdjęć. Jakieś łazienki to chyba tam macie, nie?? No, to czekam. PS. Cudownei jest Aha, jeszcze bym chciała zobaczyć pokój dla gości, bo nie wiem czy się opłaca przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z tym pokojem dla gości to Kasia powiedziała głośno to, o czym ja tylko pomyślałam Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cześc dziewczyny W pokoju gościnnym jest na razie tylko materac ale przymierzamy się do kupienia kanapy i komody. Jeśli chodzi o łazienki to pokażę jak mi mąż wreszcie lampy w nich powiesi .Musze go zgwałci bo inaczej nic z tego nie będzie kinkiety już 2 tygodnie czekają. Zaraz wrzuce saunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 orzech, to nie wiśnia hejka No hej króliczku , coś cię mało na forum ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Pikna ta sauna też mam zamiar taką mieć i identycznie umiejscowioną - częściowo pod skosem. Ile Was ta przyjemność kosztowała i kto Wam robił - jeśli można wiedzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A co tam, zrobię darmową reklame gosciowi bo się postarał i naprawdę wyszło ładnie, zeby tylko jeszcze był bardziej terminowy - saune robiła firma SAUNAP. Kalkulacja ceny jest indywidualna w zalezności od miejsca zabudowy, wybranego gatunku drewna, mocy pieca, itp. Koszt mojej wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Stokrotne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.12.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Verunia czy możesz napisać jakie drzwi wew. wybrałaś i podać ich kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 acca, wybrałam Dewro i jeszcze na nie czekam od sierpnia. 15 grudnia mają zejśc z taśmy dopiero. Najgorsze że nie pamietam jaki kolor wybrałam, w salonie w ostatniej chwili zmnieniłam zdanie bo te upatrzone w katalogu na zywo okazały sie mniej ciekawe. To był chyba dąb siena ale głowy nie dam uciąc, w każdym razem są raczej jasne. Teraz mnie stolarz pyta o kolor schodów i nie wiem co mu powiedzie bo chciałam dobrac pod kolor drzwi . Facet od schodów z któym byłam umówiona wycofał się w ostaniej chwili i teraz gadam z nowym. Tak więc na schody też sobie poczekam ale może dzięki temu wyjaśni sie sprawa koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 05.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kochana domek przepiękny. Ponawiam pytanie gdzie kupiliście takie piękne łóżko? Córka właśnie o takim marzy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 moja droga- łózko to po prostu IKEA. Fajne jest bo tył jest podnoszony i córce bardzo wygodnie się w nim czyta. Ona nigdy nie uczy sie przy biurku, zawsze w łózku (nawet pisze tam na kolanie ) więc ma teraz wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif No a kiedy wpadniesz do mnie do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ale fajna sauna!!!! W życiu się takiej nie dorobię, prędzej solarium dla koni we własnej (kiedyś) stajni zamontuję Buziaki popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.12.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif No a kiedy wpadniesz do mnie do domu? a kiedy chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Mnie sie też ta sauna bardzo podoba. Proszę na pw informacje o kosztach i o wymaganiach instalacyjnych by można było w domu u siebie takie cóś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif No a kiedy wpadniesz do mnie do domu? a kiedy chcesz? Ja juz chcę To kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts