Gość 07.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ale fajna sauna!!!! W życiu się takiej nie dorobię, prędzej solarium dla koni we własnej (kiedyś) stajni zamontuję Buziaki popołudniowe dorobisz się , a jakby co to zawsze do mnie mozesz przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wczoraj niespodziewanie nawiązywaliśmy stosunki sąsiedzkie i dzisiaj mnie głowa boli Trwały debaty nad nazwą naszej ulicy bo jeszcze nie nazwana. Były takie propozycje- Wyborowa, Czysta, Dębowa, Złoty kłos, Żytnia. Przegłosowano na Dębową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wczoraj niespodziewanie nawiązywaliśmy stosunki sąsiedzkie i dzisiaj mnie głowa boli Trwały debaty nad nazwą naszej ulicy bo jeszcze nie nazwana. Były takie propozycje- Wyborowa, Czysta, Dębowa, Złoty kłos, Żytnia. Przegłosowano na Dębową a może sharidana albo jasia wędrowniczka ciekawi mnie dlaczego alkoholowa nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nazwa alkoholowa, bo przy "wodzie rozmownej" sprawa omawiana była ... tak mniemam Veruńka, no dzięki piekne (w życiu nie byłam w saunie.... i nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif No a kiedy wpadniesz do mnie do domu? a kiedy chcesz? Ja juz chcę To kiedy będziesz? w przyszłym roku, pasuje Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nazwa alkoholowa, bo przy "wodzie rozmownej" sprawa omawiana była ... tak mniemam Veruńka, no dzięki piekne (w życiu nie byłam w saunie.... i nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia ) Może by ci się spodobało, ja po saunie czuje się rewelacyjnie i co najwazniejsze nie choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif No a kiedy wpadniesz do mnie do domu? a kiedy chcesz? Ja juz chcę To kiedy będziesz? w przyszłym roku, pasuje Ci? No dooobra, szkoda że nie w tym, mam więcej czasu bo do pracy dopiero od stycznia idę. Umówimy sie w jakis łikendzik styczniowy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A zdjecia reszty pomieszczeń to kiedy będą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Własciwie to w reszcie pomieszczeń jeszcze jest troche do zrobienia. wrzucę łazienki, chociaz tez nie do końca są skończone- w naszej nie ma jeszcze wanny (dopiero na koniec stycznia - pół roku czekania), w goscinnej zabrakło paru płytek, u córki brakuje zyrandola ale dziś kupilam i moze mąż się zlituje i powiesi. No i w kazdej brak pierdułek typu wieszaki , uchwyty na papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Verunia!!! ładnie, bardzo ładnie Umywalka podobna w sumie do mojej, a muszla to nawet bardzo podobna A płytkami się nie przejmuj Mnie też przeciez brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Podoba mi się ta łazieneczka, ale juz o tym kiedyś pisałam A przy bardzo niskim ciśnieniu to sauna wskazana jest?? Kiedyś, gdzieś wyczytałam, że nie bardzo ... ale może to bujda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 łeee to jak w tygodniu to ja mogę, czy mogę wpaść z całą rodziną? pasują nam czwartki i piątki około 12-13stej wiesz co daj mi jeszcze chwilkę bo na dniach wyjaśni się pewna sprawa z Pawła pracą i wtedy możemy przejść do konkretów P.S. jak tak siebie czytam, to taki jakiś chaos zauważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 P.S. jak tak siebie czytam, to taki jakiś chaos zauważam mam tak samo Czekam więc na priva a ja postaram się o jakąś mapke dojazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Verunia!!! ładnie, bardzo ładnie Umywalka podobna w sumie do mojej, a muszla to nawet bardzo podobna A płytkami się nie przejmuj Mnie też przeciez brakło Obawiam się że zyrandol w lazience córki też chyba podobny do twojego w łazience. Jak zawiśnie to cykne fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładne te łazienki Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej Się doczekac nei mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Verunia!!! ładnie, bardzo ładnie Umywalka podobna w sumie do mojej, a muszla to nawet bardzo podobna A płytkami się nie przejmuj Mnie też przeciez brakło Obawiam się że zyrandol w lazience córki też chyba podobny do twojego w łazience. Jak zawiśnie to cykne fotkę Czuję się zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Podoba mi się ta łazieneczka, ale juz o tym kiedyś pisałam A przy bardzo niskim ciśnieniu to sauna wskazana jest?? Kiedyś, gdzieś wyczytałam, że nie bardzo ... ale może to bujda Musisz spróbowac i bedziesz wiedziała czy wskazana czy nie. Zawsze mozna z sauny wyjśc jak sie człowiek poczuje słabo. jest parę przeciwskazań chociaż Finowie twierdzą że każdy kto jest w stanie o własnych siłach dojsc do sauny moze z niej korzystac. Tam niemal przy kazdym domu jest sauna. Ja tez własciwie mam niskie cisnienie i nic sie nie dzieje, za to poprawia się krązenie krwi Umieściłam już resztę łazienek bo poprzednio mnie z neta wywaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładne te łazienki Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej Się doczekac nei mogę Ja też, to kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładne te łazienki Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej Się doczekac nei mogę Ja też, to kiedy będziesz?No będe będę obiecuję!! A ty, kiedy??? Do mnie przyjedziesz?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładne te łazienki Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej Się doczekac nei mogę Ja też, to kiedy będziesz?No będe będę obiecuję!! A ty, kiedy??? Do mnie przyjedziesz?????????????? Jak się cieplej zrobi to moze męża na motorową wycieczke namówię w te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts