Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Ale fajna sauna!!!! W życiu się takiej nie dorobię, prędzej solarium dla koni we własnej (kiedyś) stajni zamontuję :D

Buziaki popołudniowe :D :D

dorobisz się , a jakby co to zawsze do mnie mozesz przyjechac :lol:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj niespodziewanie nawiązywaliśmy stosunki sąsiedzkie i dzisiaj mnie głowa boli :lol:

Trwały debaty nad nazwą naszej ulicy bo jeszcze nie nazwana. Były takie propozycje- Wyborowa, Czysta, Dębowa, Złoty kłos, Żytnia. Przegłosowano na Dębową :lol:

Wczoraj niespodziewanie nawiązywaliśmy stosunki sąsiedzkie i dzisiaj mnie głowa boli :lol:

Trwały debaty nad nazwą naszej ulicy bo jeszcze nie nazwana. Były takie propozycje- Wyborowa, Czysta, Dębowa, Złoty kłos, Żytnia. Przegłosowano na Dębową :lol:

a może sharidana albo jasia wędrowniczka

ciekawi mnie dlaczego alkoholowa nazwa

Nazwa alkoholowa, bo przy "wodzie rozmownej" sprawa omawiana była ... tak mniemam :D

Veruńka, no dzięki piekne :D (w życiu nie byłam w saunie.... i nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia :-? )

Może by ci się spodobało, ja po saunie czuje się rewelacyjnie i co najwazniejsze nie choruję

Właśnie byłam w dzienniku, co tu dużo mówić http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif

No a kiedy wpadniesz do mnie do domu?

:lol: a kiedy chcesz?

Ja juz chcę :lol: To kiedy będziesz?

w przyszłym roku, pasuje Ci?

No dooobra, szkoda że nie w tym, mam więcej czasu bo do pracy dopiero od stycznia idę. Umówimy sie w jakis łikendzik styczniowy, ok?

Własciwie to w reszcie pomieszczeń jeszcze jest troche do zrobienia. wrzucę łazienki, chociaz tez nie do końca są skończone- w naszej nie ma jeszcze wanny (dopiero na koniec stycznia :evil: - pół roku czekania), w goscinnej zabrakło paru płytek, u córki brakuje zyrandola ale dziś kupilam i moze mąż się zlituje i powiesi. No i w kazdej brak pierdułek typu wieszaki , uchwyty na papier.

łeee to jak w tygodniu to ja mogę, czy mogę wpaść z całą rodziną? :lol: :lol:

pasują nam czwartki i piątki około 12-13stej

wiesz co daj mi jeszcze chwilkę bo na dniach wyjaśni się pewna sprawa z Pawła pracą i wtedy możemy przejść do konkretów

P.S. jak tak siebie czytam, to taki jakiś chaos zauważam :oops:

Verunia!!!

ładnie, bardzo ładnie :)

Umywalka podobna w sumie do mojej, a muszla to nawet bardzo podobna 8)

A płytkami się nie przejmuj :) Mnie też przeciez brakło :-?

Obawiam się że zyrandol w lazience córki też chyba podobny do twojego w łazience. Jak zawiśnie to cykne fotkę :wink:

Verunia!!!

ładnie, bardzo ładnie :)

Umywalka podobna w sumie do mojej, a muszla to nawet bardzo podobna 8)

A płytkami się nie przejmuj :) Mnie też przeciez brakło :-?

Obawiam się że zyrandol w lazience córki też chyba podobny do twojego w łazience. Jak zawiśnie to cykne fotkę :wink:

Czuję się zaszczycona 8)

Podoba mi się ta łazieneczka, ale juz o tym kiedyś pisałam :D :D

A przy bardzo niskim ciśnieniu to sauna wskazana jest?? Kiedyś, gdzieś wyczytałam, że nie bardzo ... ale może to bujda :roll:

Musisz spróbowac i bedziesz wiedziała czy wskazana czy nie. Zawsze mozna z sauny wyjśc jak sie człowiek poczuje słabo. jest parę przeciwskazań chociaż Finowie twierdzą że każdy kto jest w stanie o własnych siłach dojsc do sauny moze z niej korzystac. Tam niemal przy kazdym domu jest sauna. Ja tez własciwie mam niskie cisnienie i nic sie nie dzieje, za to poprawia się krązenie krwi

Umieściłam już resztę łazienek bo poprzednio mnie z neta wywaliło :evil:

Bardzo ładne te łazienki :)

Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej :)

Się doczekac nei mogę :roll:

Ja też, to kiedy będziesz?

No będe będę obiecuję!!

A ty, kiedy???

Do mnie przyjedziesz??????????????

Jak się cieplej zrobi to moze męża na motorową wycieczke namówię w te strony :wink: