Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Bardzo ładne te łazienki :)

Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej :)

Się doczekac nei mogę :roll:

Ja też, to kiedy będziesz?

No będe będę obiecuję!!

A ty, kiedy???

Do mnie przyjedziesz??????????????

Jak się cieplej zrobi to moze męża na motorową wycieczke namówię w te strony :wink:

przecież już jest ciepło 8)

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A właśnie, też mi się podoba ta umywalka w łazience córki - wydaje się być wystarczająco głęboka. Czy jest wygodna? Co to za firma i model?

To umywalka dolomitowa i kupiłam ją na allegro. Firmy niestety nie pamietam.

Jest wystarczająco głeboka.

kupiłam taki haczyk łazienkowy z przylga do glazury i wisi :lol:

Póleczkę przytargałam ze starego domu. Półka jest wypełniona styropianem zeby nie była za cieżka a tylko z wierzchu są otoczaki i muszelki. Takie cos kiedyś zrobiłam po podpowiedziach Toli zeby pies o sciane się nie ocierał

No dajcie juz spokój, ide dac jesc darmozjadowi :wink:

Dobra, spokój. I tak nikt by nie uwierzył nam :lol: jesteś tak miłą i ładna osobą, że każdego byś przekonała :lol:

Ostatnio jestem jakby mniej miła bo ciągle w tym Poznaniu pada, gliniaste błoto mam naikoło domu, śmieciara jakoś nie może do mnie trafic i niedługo chyba mi sie szczury zalęgną albo jakaś inna zaraza :evil: :evil: :evil:

Ja chcę do Puław buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Ale mnie zagiełaś z tymi pytaniami :lol:

Nie mam bladego pojecia jak ten granit sie nazywa. Kazałam facetowi od kuchni wybrac taki zeby jak najmniej płytę nagrobna przypominał i pokazał mi ten. Ma takie fajne brązowe plamki więc sie na niego zgodziłam nie pytajac o nazwę.

Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), Mebelki łazienkowe są z poprzedniego domu, kupowane jakieś 4 lata temu. Szkoda mi było sie z nimi roztawac więc je zabrałam. Nawet glazurę pod nie wybierałam. Umywalka była w komplecie i ona tez z Koła. Na meblach jest nalepka PLUSA. Chyba je jeszcze produkuja bo gdzies w salonie z łazienkami je widziałam, teraz wenge stało sie bardzo popularne :wink: