kaśka maciej 10.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładne te łazienki Pewnie na żywca wyglądają jeszcze lepiej Się doczekac nei mogę Ja też, to kiedy będziesz?No będe będę obiecuję!! A ty, kiedy??? Do mnie przyjedziesz?????????????? Jak się cieplej zrobi to moze męża na motorową wycieczke namówię w te strony przecież już jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No właśnie sobie obejrzałam!! Umywalka u córci r e w e l ac j a !!!!!! Pomysł ze zrzutem brudnej bielizny godny skopiowania, ale i tak twierdzę, że ta czerwono-szara byłaby lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 10.12.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A właśnie, też mi się podoba ta umywalka w łazience córki - wydaje się być wystarczająco głęboka. Czy jest wygodna? Co to za firma i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A właśnie, też mi się podoba ta umywalka w łazience córki - wydaje się być wystarczająco głęboka. Czy jest wygodna? Co to za firma i model? To umywalka dolomitowa i kupiłam ją na allegro. Firmy niestety nie pamietam. Jest wystarczająco głeboka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No, no i zdjecia i dekoracje Fajnie wygladają. A co to masz na tej ścianie? Półka ze szkłem i muszelki? Widze, ze poradziłaś sobie z powieszeniem wieńca Mój jeszcze wisi, nie odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 kupiłam taki haczyk łazienkowy z przylga do glazury i wisi Póleczkę przytargałam ze starego domu. Półka jest wypełniona styropianem zeby nie była za cieżka a tylko z wierzchu są otoczaki i muszelki. Takie cos kiedyś zrobiłam po podpowiedziach Toli zeby pies o sciane się nie ocierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dobry sposób. U mnie sie pies nie ociera tylko skacze przy drzwiach i mi tynk juz wydrapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dobry sposób. U mnie sie pies nie ociera tylko skacze przy drzwiach i mi tynk juz wydrapał A mi kot dziś w nocy szklaną przykrywke stłukł bo sie do zupy dobierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wszystko dlatego, że zwierzęta głodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wszystko dlatego, że zwierzęta głodzisz własnie znowu muszę donieść do Animalsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wszystko dlatego, że zwierzęta głodzisz no nie , na zabidzonego to on nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Widziałaś głodujace dzieci Afryki? Takie brzuchy wysadzone mają i to bynajmniej nie z przejedzenia Kto Cie tam od czego gruby ten Twój kot jest. Faktem jest, że nocami żarcia szuka jak pani zasypia Kaśka pisz donos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 U mnie jest super wiezienie na Koziej Górze tylko paczki bardzo sprawdzają i ważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No dajcie juz spokój, ide dac jesc darmozjadowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No i u Veruni już Święta... Drzwi mi się podobają, z wieńcem czy bez są po prostu ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No dajcie juz spokój, ide dac jesc darmozjadowi Dobra, spokój. I tak nikt by nie uwierzył nam jesteś tak miłą i ładna osobą, że każdego byś przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No dajcie juz spokój, ide dac jesc darmozjadowi Dobra, spokój. I tak nikt by nie uwierzył nam jesteś tak miłą i ładna osobą, że każdego byś przekonała Ostatnio jestem jakby mniej miła bo ciągle w tym Poznaniu pada, gliniaste błoto mam naikoło domu, śmieciara jakoś nie może do mnie trafic i niedługo chyba mi sie szczury zalęgną albo jakaś inna zaraza Ja chcę do Puław buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 WitamPiekny dom i pieknie urządzony.Spodobała mi się kuchnia. Blat jest z granitu? Czy możesz podać nazwę.Bardzo fajne mebelki do łazienki, jakiej firmy jest szafka , umywalka i kibelek?http://images32.fotosik.pl/416/35034ee865831ec6m.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale mnie zagiełaś z tymi pytaniami Nie mam bladego pojecia jak ten granit sie nazywa. Kazałam facetowi od kuchni wybrac taki zeby jak najmniej płytę nagrobna przypominał i pokazał mi ten. Ma takie fajne brązowe plamki więc sie na niego zgodziłam nie pytajac o nazwę. Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), Mebelki łazienkowe są z poprzedniego domu, kupowane jakieś 4 lata temu. Szkoda mi było sie z nimi roztawac więc je zabrałam. Nawet glazurę pod nie wybierałam. Umywalka była w komplecie i ona tez z Koła. Na meblach jest nalepka PLUSA. Chyba je jeszcze produkuja bo gdzies w salonie z łazienkami je widziałam, teraz wenge stało sie bardzo popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts