Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę :-?

A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik :lol:

To pewnie z przemeczenia krzyzyki przed oczami widzisz, a może i z czego innego :roll: :wink:

dobra dobra, już widzę

Pięknie położona ta kostka :)

Jakieś kółeczka tam widzę :)

I juz nie śmiem mówić, że mam podjazd :lol: :lol:

jakieś marne pare metrów, 6 chyba :roll:

Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę :-?

A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik :lol:

To pewnie z przemeczenia krzyzyki przed oczami widzisz, a może i z czego innego :roll: :wink:

dobra dobra, już widzę

Pięknie położona ta kostka :)

Jakieś kółeczka tam widzę :)

I juz nie śmiem mówić, że mam podjazd :lol: :lol:

jakieś marne pare metrów, 6 chyba :roll:

To się ciesz, będziesz miała mniej do odśnieżania :lol: . Kostka ułożona jest wg projektu który kiedyś wklejałam w dzienniku. Bałam się tego wzoru ale całkiem przyjemnie wyglada. Teraz oczywiście nie wygląda bo zasypana piachem i błotem z kół :x

Porządna ulewa i zejdzie, a jak nie to zostaje myjka ciśnieniowa

Całe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzień

Całe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzień

Myjkę już zakupiliśmy :roll: Bo wiesz, mamy brudzącą elewację i brudzący dach

że jak? :o

że jak? :o

Nie wiedziałaś???????????????? :o

No biała elewacja się brudzi, bo biały to brudzący jest.

Natomiast czarny dach też jest nie halo, bo ptaki srajom i widac kupy 8)

No, to tyle :lol: :lol:

Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ),

A klapa w kibelku nie jest przypadkiem za ciężka? Ostatnie badania w UK dowiodły, że zbyt ciężka klapa w sedesie jest często przyczyną urazów penisów u małych chłopców. Więc zanim taką klapę zamontujesz to ją zważ! Choć nie powiedzieli ile powinna ważyć taka klapa coby nie była za ciężka. :D :D

Ale mnie zagiełaś z tymi pytaniami :lol:

Nie mam bladego pojecia jak ten granit sie nazywa. Kazałam facetowi od kuchni wybrac taki zeby jak najmniej płytę nagrobna przypominał i pokazał mi ten. Ma takie fajne brązowe plamki więc sie na niego zgodziłam nie pytajac o nazwę.

Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), Mebelki łazienkowe są z poprzedniego domu, kupowane jakieś 4 lata temu. Szkoda mi było sie z nimi roztawac więc je zabrałam. Nawet glazurę pod nie wybierałam. Umywalka była w komplecie i ona tez z Koła. Na meblach jest nalepka PLUSA. Chyba je jeszcze produkuja bo gdzies w salonie z łazienkami je widziałam, teraz wenge stało sie bardzo popularne :wink:

Dziekuje za podpowiedz. Mebelki znalazlam w necie.

Pozdrawiam

Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ),

A klapa w kibelku nie jest przypadkiem za ciężka? Ostatnie badania w UK dowiodły, że zbyt ciężka klapa w sedesie jest często przyczyną urazów penisów u małych chłopców. Więc zanim taką klapę zamontujesz to ją zważ! Choć nie powiedzieli ile powinna ważyć taka klapa coby nie była za ciężka. :D :D

no na szczęście u mnie w domu nie mieszkają mali chłopcy :lol:

Hej Biała, idę zobaczy co słychac z twoim siedliskiem

Te nooo okienka mi się porypały :oops: Wybacz verunia. Już przeklejam z dziennika :oops:

verunia kurcze, jeszcze kilka lat na placu budowy będziesz mieszkać jak widzę Szkoda, bo u Ciebie juz gotowe, posprzątane a tu obok wszyscy sie budują...

Brama chyba z tego samego profilu co moja. Ale u mnie to stara brama jest, nie prezentuje się tak okazale jak te Wasze

No dobra, to w końcu podumujcie, na jakie kolory nie srają, bo się pogubiłam :-? :roll:

Cześc popołudniowe :D Verunia, szkoliłyśmy się dzisiaj na odznakę westernową z córcią :D

A to super. I jak , Podoba ci się west? W nowej stajni jesteśmy odmieńcami bo cała rteszta tylko klasycznie jeżdzi i wyglądamy pewnie dziwacznie z tym kowboyskim siodłem i ubrani w dżinsy