Gość 12.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik To pewnie z przemeczenia krzyzyki przed oczami widzisz, a może i z czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik To pewnie z przemeczenia krzyzyki przed oczami widzisz, a może i z czego innego dobra dobra, już widzę Pięknie położona ta kostka Jakieś kółeczka tam widzę I juz nie śmiem mówić, że mam podjazd jakieś marne pare metrów, 6 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobra dobra, ale ja krzyżyk widzę A chciałabym zobaczyć, że nei tylko ja mam pierre dolnik To pewnie z przemeczenia krzyzyki przed oczami widzisz, a może i z czego innego dobra dobra, już widzę Pięknie położona ta kostka Jakieś kółeczka tam widzę I juz nie śmiem mówić, że mam podjazd jakieś marne pare metrów, 6 chyba To się ciesz, będziesz miała mniej do odśnieżania . Kostka ułożona jest wg projektu który kiedyś wklejałam w dzienniku. Bałam się tego wzoru ale całkiem przyjemnie wyglada. Teraz oczywiście nie wygląda bo zasypana piachem i błotem z kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Moja uwalona maksymalnie gliną Zastanawiam sie, czy to zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Porządna ulewa i zejdzie, a jak nie to zostaje myjka ciśnieniowaCałe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Porządna ulewa i zejdzie, a jak nie to zostaje myjka ciśnieniowa Całe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzieńMyjkę już zakupiliśmy Bo wiesz, mamy brudzącą elewację i brudzący dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Porządna ulewa i zejdzie, a jak nie to zostaje myjka ciśnieniowa Całe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzieńMyjkę już zakupiliśmy Bo wiesz, mamy brudzącą elewację i brudzący dach że jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Porządna ulewa i zejdzie, a jak nie to zostaje myjka ciśnieniowa Całe szczęście że zrobiłam placyk do zawracania bo jakbym tyłem wyjeżdzała to jak nic pewnie bym spadła z płyt w to błoto i się na amen zaryła. Ostatnio samochód ciężarowy z przyczepą utknał tam na cały dzieńMyjkę już zakupiliśmy Bo wiesz, mamy brudzącą elewację i brudzący dach że jak? Nie wiedziałaś???????????????? No biała elewacja się brudzi, bo biały to brudzący jest. Natomiast czarny dach też jest nie halo, bo ptaki srajom i widac kupy No, to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a to na inne kolory nie srają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a to na inne kolory nie srają?ależ skąd!! zobacz jakie masz szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a to na inne kolory nie srają?ależ skąd!! zobacz jakie masz szczęście No ale brame mam grafitową to jak nic obesrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a to na inne kolory nie srają?ależ skąd!! zobacz jakie masz szczęście No ale brame mam grafitową to jak nic obesrają Dałaś ciała. Musisz kupić myjkę Taaaaaaaaaaakie koszty.... Ech, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No gdzie jesteś?? Poszłaś sprawdzić, czy ci ptaki bramy nie osrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), A klapa w kibelku nie jest przypadkiem za ciężka? Ostatnie badania w UK dowiodły, że zbyt ciężka klapa w sedesie jest często przyczyną urazów penisów u małych chłopców. Więc zanim taką klapę zamontujesz to ją zważ! Choć nie powiedzieli ile powinna ważyć taka klapa coby nie była za ciężka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale mnie zagiełaś z tymi pytaniami Nie mam bladego pojecia jak ten granit sie nazywa. Kazałam facetowi od kuchni wybrac taki zeby jak najmniej płytę nagrobna przypominał i pokazał mi ten. Ma takie fajne brązowe plamki więc sie na niego zgodziłam nie pytajac o nazwę. Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), Mebelki łazienkowe są z poprzedniego domu, kupowane jakieś 4 lata temu. Szkoda mi było sie z nimi roztawac więc je zabrałam. Nawet glazurę pod nie wybierałam. Umywalka była w komplecie i ona tez z Koła. Na meblach jest nalepka PLUSA. Chyba je jeszcze produkuja bo gdzies w salonie z łazienkami je widziałam, teraz wenge stało sie bardzo popularne Dziekuje za podpowiedz. Mebelki znalazlam w necie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Kibelek jest z Koła z jakąś powłoką reflex (że niby ma się mniej brudzic, hłe, hłe ), A klapa w kibelku nie jest przypadkiem za ciężka? Ostatnie badania w UK dowiodły, że zbyt ciężka klapa w sedesie jest często przyczyną urazów penisów u małych chłopców. Więc zanim taką klapę zamontujesz to ją zważ! Choć nie powiedzieli ile powinna ważyć taka klapa coby nie była za ciężka. :D no na szczęście u mnie w domu nie mieszkają mali chłopcy Hej Biała, idę zobaczy co słychac z twoim siedliskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 po przeczytaniu tej strony humor mam lepszy niesamowite jestescie kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No dobra, to w końcu podumujcie, na jakie kolory nie srają, bo się pogubiłam Cześc popołudniowe Verunia, szkoliłyśmy się dzisiaj na odznakę westernową z córcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Te nooo okienka mi się porypały Wybacz verunia. Już przeklejam z dziennika verunia kurcze, jeszcze kilka lat na placu budowy będziesz mieszkać jak widzę Szkoda, bo u Ciebie juz gotowe, posprzątane a tu obok wszyscy sie budują... Brama chyba z tego samego profilu co moja. Ale u mnie to stara brama jest, nie prezentuje się tak okazale jak te Wasze _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No dobra, to w końcu podumujcie, na jakie kolory nie srają, bo się pogubiłam Cześc popołudniowe Verunia, szkoliłyśmy się dzisiaj na odznakę westernową z córcią A to super. I jak , Podoba ci się west? W nowej stajni jesteśmy odmieńcami bo cała rteszta tylko klasycznie jeżdzi i wyglądamy pewnie dziwacznie z tym kowboyskim siodłem i ubrani w dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts