Gość 03.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Mice, na bank będę . W końcu trzeba was jakos poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 żaba, ktoś ci musiał donieść, gadaj kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 żaba, ktoś ci musiał donieść, gadaj kto? nikt słowo daję. Intuicja mnie tu zaprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Verka, śliczna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pomysł z likwidacją spiżarki jak najbardziej trafiony. Projekt kuchni ciekawy. Dziękuję za radę w sprawie mojej kuchni, jednak stół chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo mi się ta kuchnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Osobiście wolę tradycyjne kuchnie od nowoczesnych designów ale lubie popatrzeć u innych Ładna jest, kolorek rewelacja - bardzo lubię czerwień. Dobry wybór P.S. Tę pseudospiżarkę też bym unicestwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nikomu spizarka sie nie podoba to spizarka sio i nie ma Braza, a ja lubie takie wspołczesny design . Raz tylko byłam w jednym domu gdzie strasznie mi sie podoboło połaczenie nowoczesnego z antykami. Ale tu potrzeba duzo umiejentosci zeby to umieć połączyc , nie mowiac kasy żeby te antyki kupić. Ale tam to bardzo mi sie podobało. Te stare przedmioty były przepiekne i ładnie się eksponowały na tle takiego oszczędnego, wspołczesnego wystroju. U mnie jednak będzie tak normalnie, bez tych antykow A za czerwonym kolorem tez nie przepadam, to zdjęcie wybrałam ze wzgledu na wyspe , bo jej kształt mi sie spodobał, Z tyłu tez będzie taka zabudowana sciana z piekarnikiem, lodowką, mikrofalą. A na scianie z oknem tylko dolne szafki z szufladami, choc moze by ładniej było bez tych szafek, w układzie tak jak na zdjęciu. Musze to przemyslec , bo zlew na wyspie tak mi srednio pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ale ta czerwień ładna jest ... Może jakieś akcenty? Co do zlewu na wyspie, moi znajomi zafundowali sobie takowy i po roku niestety z bólem serca przerabiali Na szczęście nie mieli wszystkiego jeszcze na tip top wykończone, bo dopiero by kasy poszło Niewygodne to było podobno bardzo Więc dobrze, że Ci nie pasi Szczerze mówiąc, za połączeniem antyków i nowoczesności to ja nie przepadam. Jakoś mi się to kurczę gryzie ze sobą, obojętnie co by kto nie mówił. Lubię taki nazwijmy to to trochę angielski styl: klasyczny wystrój i klasyczne meble. Ot, tyle ja Jeśli uda mi się wkleić zeskanowane zdjęcie z gazety, to pokażę Ci jedno fajne rozwiązanie z wyspą bez zlewu, ale za to z wieloma innymi funkcjami. Za moment wezmę sie do roboty to może coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No tak, ale się szarogęsię Mogę wkleić te zdjęcia? Właśnie kończą się wgrywać na Fotosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No tak, ale się szarogęsię Mogę wkleić te zdjęcia? Właśnie kończą się wgrywać na Fotosik Oczywiście wgrywaj Moze cos mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to siup wersja 1 - ostrzegam zdjęcia są duże http://images21.fotosik.pl/401/9bd91123bdeecc01med.jpg i wersja 2 - 2 zdjęcia http://images25.fotosik.pl/74/1fc3d42e4bc7b1e4med.jpg http://images24.fotosik.pl/75/37fb217533e263d0med.jpg Jeśli się przydadzą, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Braza, czytasz w moich myślach Miałam właśnie Veruni podpowiedzieć, ze we wrześniowym Tak Mieszkam, są propozycje kuchni z wyspą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Braza, czytasz w moich myślach Miałam właśnie Veruni podpowiedzieć, ze we wrześniowym Tak Mieszkam, są propozycje kuchni z wyspą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Widze że urządzanie wnetrz idzie pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej WERUNIA....chcialam sie oficialnie przwitac, bo nieoficjalnie to kibicuje juz od początku wakacji!!!!!mury się pną i o to chodzi!!!!!TRZYMAMY KCIUKI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzięki ANNNJA, a ja myslałam że ten dziennik czyta tylko zenująca garstka z RW . Zaczęłam sobietę kuchnie ustawiać w darmowym programiku Kitchendraw i okazuje się że nie jest to takie proste. jak skończe to wrzucę na tapetę do krytyki. niestety w programie jest tylko ograniczony rodzaj mebli i kolorow więc widok będzie tylko przyblizony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.09.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Do projektowania kuchni polecam program Alno Kitchen Planner (do ściągnięcia m.in. tu: http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html) - rewelacyjna fotorealistyczna grafika i w miarę prosta obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzieki Altarielko ten program jest faktycznie duzo lepszy i mebelki bardziej takie jak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Potwierdzam, że spiżarnię mozna spoko usunąc.. Taka wyspa w kuchni ładnie wygląda. A praktyczna jest, bo nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts