Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikomu spizarka sie nie podoba to spizarka sio i nie ma :lol:

Braza, a ja lubie takie wspołczesny design :wink: . Raz tylko byłam w jednym domu gdzie strasznie mi sie podoboło połaczenie nowoczesnego z antykami. Ale tu potrzeba duzo umiejentosci zeby to umieć połączyc , nie mowiac kasy żeby te antyki kupić. Ale tam to bardzo mi sie podobało. Te stare przedmioty były przepiekne i ładnie się eksponowały na tle takiego oszczędnego, wspołczesnego wystroju. U mnie jednak będzie tak normalnie, bez tych antykow A za czerwonym kolorem tez nie przepadam, to zdjęcie wybrałam ze wzgledu na wyspe , bo jej kształt mi sie spodobał, Z tyłu tez będzie taka zabudowana sciana z piekarnikiem, lodowką, mikrofalą. A na scianie z oknem tylko dolne szafki z szufladami, choc moze by ładniej było bez tych szafek, w układzie tak jak na zdjęciu. Musze to przemyslec , bo zlew na wyspie tak mi srednio pasi.

Ale ta czerwień ładna jest ... :oops: Może jakieś akcenty?

Co do zlewu na wyspie, moi znajomi zafundowali sobie takowy i po roku niestety z bólem serca przerabiali :cry: Na szczęście nie mieli wszystkiego jeszcze na tip top wykończone, bo dopiero by kasy poszło :o Niewygodne to było podobno bardzo :-? Więc dobrze, że Ci nie pasi :D

Szczerze mówiąc, za połączeniem antyków i nowoczesności to ja nie przepadam. Jakoś mi się to kurczę gryzie ze sobą, obojętnie co by kto nie mówił. Lubię taki nazwijmy to to trochę angielski styl: klasyczny wystrój i klasyczne meble. Ot, tyle ja :D

Jeśli uda mi się wkleić zeskanowane zdjęcie z gazety, to pokażę Ci jedno fajne rozwiązanie z wyspą bez zlewu, ale za to z wieloma innymi funkcjami. Za moment wezmę sie do roboty to może coś z tego będzie :)

No to siup :wink: wersja 1 - ostrzegam zdjęcia są duże :oops:

http://images21.fotosik.pl/401/9bd91123bdeecc01med.jpg

i wersja 2 - 2 zdjęcia

http://images25.fotosik.pl/74/1fc3d42e4bc7b1e4med.jpg

http://images24.fotosik.pl/75/37fb217533e263d0med.jpg

Jeśli się przydadzą, to super :D

Dzięki ANNNJA, a ja myslałam że ten dziennik czyta tylko zenująca garstka z RW :D .

Zaczęłam sobietę kuchnie ustawiać w darmowym programiku Kitchendraw i okazuje się że nie jest to takie proste. jak skończe to wrzucę na tapetę do krytyki. niestety w programie jest tylko ograniczony rodzaj mebli i kolorow więc widok będzie tylko przyblizony