Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie :lol:

Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa :lol:

Łożeszty!!!

Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

dzieci jak dzieci, ale żeby mi tam mąż nie został na dłużej

właściwie to nie mam nic przeciwko :wink: miałby kto lampy powiesic, pólkę skręcic,pokopac w ogródku :lol:

Łożeszty!!!

właściwie to nie mam nic przeciwko :wink: miałby kto lampy powiesic, pólkę skręcic,pokopac w ogródku :lol:

żeby Ci to zrobił musiałby zostać minimum na 3 lata :lol:

Łożeszty!!!

żeby Ci to zrobił musiałby zostać minimum na 3 lata :lol:

aaaaa, to widzę że niewiele się rózni od mojego, widac z tego samego katalogu wybierany :wink:

Dzisiaj dokładaja płyt na nasza drogę , zebyście mogli wygodnie dojechac 8)

iiiiii Mikołaj u nas już był, 6 grudnia prezenty w butach zostawiał. No oczywiscie grzecznym, bo dla niegrzecznych zgnita pyra była :lol: A teraz znowu będą prezenty - od Gwiazdora :D

Jakieś dziwne zwyczaje tu u was :wink: U nas 6 grudnia Mikołaj prezenty pod poduszkę wkłada i wchodzi przez komin albo okno jak komina nie ma (moja córka jak była mała strasznie się tego bała ze jakis obcy facet jej do pokoju wejdzie i spac nie mogła :lol: ) a w Wigilie to jest tzw Gwiazdka ale tez to własnie Mikołaj pod choinke prezenty podrzuca, oczywiscie tak aby nikt tego nie zobaczył. Nie no do tego Gwiazdora to ja sie nie przyzwyczaje. A jak on wogóle wygląda? Jak Dziadek Mróz? :wink: :lol:

iiiiii Mikołaj u nas już był, 6 grudnia prezenty w butach zostawiał. No oczywiscie grzecznym, bo dla niegrzecznych zgnita pyra była :lol: A teraz znowu będą prezenty - od Gwiazdora :D

Jakieś dziwne zwyczaje tu u was :wink: U nas 6 grudnia Mikołaj prezenty pod poduszkę wkłada i wchodzi przez komin albo okno jak komina nie ma (moja córka jak była mała strasznie się tego bała ze jakis obcy facet jej do pokoju wejdzie i spac nie mogła :lol: ) a w Wigilie to jest tzw Gwiazdka ale tez to własnie Mikołaj pod choinke prezenty podrzuca, oczywiscie tak aby nikt tego nie zobaczył. Nie no do tego Gwiazdora to ja sie nie przyzwyczaje. A jak on wogóle wygląda? Jak Dziadek Mróz? :wink: :lol:

No wiesz, fakt, kiedyś jeszcze do kompletu był Dziadek Mróz na zabawach gwiazdkowych w zakładach pracy :lol:

Wygląda tak samo jak święty, prezenty też zostawia pod choinką tajemniczym sposobem, u nas zwykle podrzucał wór pod drzwi i uciekał zanim otworzyliśmy, ale takie numery tylko w bloku były możliwe. Czasami przychodzi do dzieci i każe sobie opowiadać wierszyki i śpiewać piosenki żeby dostać prezent :roll: :D Nie wiem skąd ta dwoistość się wzięła historycznie, no ale u Was za to Mikołaj ma deja vu :wink:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazdor

Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy

Wasza DPS

http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg

Aniu- Niech się spełnią świąteczne życzenia,

te łatwe i ...te trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią te wszystkie

krok po kroku,

tego życzy CI ew-ka .....w ŚWIETA

oraz w Nowym 2009 Roku

http://i234.photobucket.com/albums/ee252/augp/christmas/c007.gif

Świąt śnieżnych, mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich niezapomnianych.

Sylwestra skąpanego w szampanie,

w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie...

Zaś w Nowy Rok, gdy zajdzie księżyc a świt się nad światem rozniesie

nich jeszcze raz odwiedzi was św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie :p

życzy Martyna

http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige002.gif

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Ola

http://www.biznes.isofcik.eu/uploads/2007/12/kartka.gif