kaśka maciej 17.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jak mi sie podobaja te twoje biale drzwi wejsciowe - bardzo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 http://media6.mojageneracja.pl/oiourueery/mediumk2kgw4554856a4847dc1b81401.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz dzieci jak dzieci, ale żeby mi tam mąż nie został na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz dzieci jak dzieci, ale żeby mi tam mąż nie został na dłużej właściwie to nie mam nic przeciwko miałby kto lampy powiesic, pólkę skręcic,pokopac w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dlaczego w Poznaniu nie ma św Mikołaja tylko zastępuje go jakiś Gwiazdor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dlaczego w Poznaniu nie ma św Mikołaja tylko zastępuje go jakiś Gwiazdor ? bo tam majom parcie na szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Że co?????? Gwiazdor?????? Vercia wrcaj do nas, tu Mikołaj jest ten sam jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 iiiiii Mikołaj u nas już był, 6 grudnia prezenty w butach zostawiał. No oczywiscie grzecznym, bo dla niegrzecznych zgnita pyra była A teraz znowu będą prezenty - od Gwiazdora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dlaczego w Poznaniu nie ma św Mikołaja tylko zastępuje go jakiś Gwiazdor ? bo tam majom parcie na szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz dzieci jak dzieci, ale żeby mi tam mąż nie został na dłużej właściwie to nie mam nic przeciwko miałby kto lampy powiesic, pólkę skręcic,pokopac w ogródku żeby Ci to zrobił musiałby zostać minimum na 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Tak, juz się wziełam za zamiatanie drogi do mnie Rolety juz wiszą i mogę juz chodzi po domu na golasa Łożeszty!!! Tylko ubier się jak przyjedzie, dzieci nie strasz dzieci jak dzieci, ale żeby mi tam mąż nie został na dłużej właściwie to nie mam nic przeciwko miałby kto lampy powiesic, pólkę skręcic,pokopac w ogródku żeby Ci to zrobił musiałby zostać minimum na 3 lata aaaaa, to widzę że niewiele się rózni od mojego, widac z tego samego katalogu wybierany Dzisiaj dokładaja płyt na nasza drogę , zebyście mogli wygodnie dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 iiiiii Mikołaj u nas już był, 6 grudnia prezenty w butach zostawiał. No oczywiscie grzecznym, bo dla niegrzecznych zgnita pyra była A teraz znowu będą prezenty - od Gwiazdora Jakieś dziwne zwyczaje tu u was U nas 6 grudnia Mikołaj prezenty pod poduszkę wkłada i wchodzi przez komin albo okno jak komina nie ma (moja córka jak była mała strasznie się tego bała ze jakis obcy facet jej do pokoju wejdzie i spac nie mogła ) a w Wigilie to jest tzw Gwiazdka ale tez to własnie Mikołaj pod choinke prezenty podrzuca, oczywiscie tak aby nikt tego nie zobaczył. Nie no do tego Gwiazdora to ja sie nie przyzwyczaje. A jak on wogóle wygląda? Jak Dziadek Mróz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 iiiiii Mikołaj u nas już był, 6 grudnia prezenty w butach zostawiał. No oczywiscie grzecznym, bo dla niegrzecznych zgnita pyra była A teraz znowu będą prezenty - od Gwiazdora Jakieś dziwne zwyczaje tu u was U nas 6 grudnia Mikołaj prezenty pod poduszkę wkłada i wchodzi przez komin albo okno jak komina nie ma (moja córka jak była mała strasznie się tego bała ze jakis obcy facet jej do pokoju wejdzie i spac nie mogła ) a w Wigilie to jest tzw Gwiazdka ale tez to własnie Mikołaj pod choinke prezenty podrzuca, oczywiscie tak aby nikt tego nie zobaczył. Nie no do tego Gwiazdora to ja sie nie przyzwyczaje. A jak on wogóle wygląda? Jak Dziadek Mróz? No wiesz, fakt, kiedyś jeszcze do kompletu był Dziadek Mróz na zabawach gwiazdkowych w zakładach pracy Wygląda tak samo jak święty, prezenty też zostawia pod choinką tajemniczym sposobem, u nas zwykle podrzucał wór pod drzwi i uciekał zanim otworzyliśmy, ale takie numery tylko w bloku były możliwe. Czasami przychodzi do dzieci i każe sobie opowiadać wierszyki i śpiewać piosenki żeby dostać prezent Nie wiem skąd ta dwoistość się wzięła historycznie, no ale u Was za to Mikołaj ma deja vu http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Aniu- Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i ...te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzy CI ew-ka .....w ŚWIETA oraz w Nowym 2009 Rokuhttp://i234.photobucket.com/albums/ee252/augp/christmas/c007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie... Zaś w Nowy Rok, gdy zajdzie księżyc a świt się nad światem rozniesie nich jeszcze raz odwiedzi was św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie życzy Martyna http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Choć do Was bardzo mam dziś daleko,bo Wy za górą, a ja za rzeką,to tym opłatkiem, w te Piękne Święta,chcę Wam pokazać, że Was pamiętam,że o Was myślę i że wszystkiegożyczę Wam naj, naj, naj - najlepszego!Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Ola http://www.biznes.isofcik.eu/uploads/2007/12/kartka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts