mayland 02.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Świetnie Fajnie sie zapowiadaja przyszłe imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Zrób sobie odpowiedni zapas Alcaprimu Podoba mi się prysznic przy saunie i wzór drzwi do szafy. A o nierównych ścianach to coś wiem, dwa dni temu byłam u koleżanki budującej dom ... rany, fachowcy to jakieś zwichrowane spojrzenie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Czy ty czasem zaglądasz do swoich komentarzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dla mnie bomba . Lampki nocne przestawiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No co taka cisza?? Co oni ci zrobili w tej nowej pracy?? No powiedz coś!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czy ty czasem zaglądasz do swoich komentarzy?? No baaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Lampki nocne przestawiłaś? co za spostrzegawcza małpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No co taka cisza?? Co oni ci zrobili w tej nowej pracy?? No powiedz coś!!!!!!!! E tam nuda była- podpisałam umowę , dopilnowałam ustawienia mojego stanowiska pracy, wypiłam kawe i dwie herbaty, porobiłam dobre wrażenie i dzień pracy zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No co taka cisza?? Co oni ci zrobili w tej nowej pracy?? No powiedz coś!!!!!!!! E tam nuda była- podpisałam umowę , dopilnowałam ustawienia mojego stanowiska pracy, wypiłam kawe i dwie herbaty, porobiłam dobre wrażenie i dzień pracy zleciał czyli praca marzenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No co taka cisza?? Co oni ci zrobili w tej nowej pracy?? No powiedz coś!!!!!!!! E tam nuda była- podpisałam umowę , dopilnowałam ustawienia mojego stanowiska pracy, wypiłam kawe i dwie herbaty, porobiłam dobre wrażenie i dzień pracy zleciał czyli praca marzenie?? no nie wiem jak długo to potrwa, reszta pilnie pracowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No co taka cisza?? Co oni ci zrobili w tej nowej pracy?? No powiedz coś!!!!!!!! E tam nuda była- podpisałam umowę , dopilnowałam ustawienia mojego stanowiska pracy, wypiłam kawe i dwie herbaty, porobiłam dobre wrażenie i dzień pracy zleciał czyli praca marzenie?? no nie wiem jak długo to potrwa, reszta pilnie pracowała może się nei zorientują??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Pilnie pracowała Znaczy, strzygła uszami i strzelała ukradkowe spojrzenia na Ciebie, coś Ty za jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Brazunia dobrze powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ale fajna ta sauna I wcale się gościom nie dziwię że nie chcieli opuszczać tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Pilnie pracowała Znaczy, strzygła uszami i strzelała ukradkowe spojrzenia na Ciebie, coś Ty za jedna Ja naprawdę trafiłam na samych pracusiów aż mam wyrzuty sumienia jak ich zagaduje i odrywam od pracy Łatwo nie będzie, ale sympatyczni są. Kurcze, w poprzedniej pracy mialam większy luzik i bardziej rozgadane towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Może oni tylko na początku tacy mało mówni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Może oni tylko na początku tacy mało mówni Myślisz że się mnie wstydzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Może oni tylko na początku tacy mało mówni Myślisz że się mnie wstydzą? na bank!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Może oni tylko na początku tacy mało mówni Myślisz że się mnie wstydzą? na bank!!!!!!!!!1 Może robią dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 My tu w Poznaniu wszyscy tacy pracowici jesteśmy . Za małpę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts