kaśka maciej 08.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 My tu w Poznaniu wszyscy tacy pracowici jesteśmy Verunia, toś wdepnęla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.01.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie ma lekko my tu kochamy pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hej wszystkie najpożyteczniejsze i olimpy oraz inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie ma lekko my tu kochamy pracować To się nadaje do leczenia jeszcze Verunia ... wspólczucie masz moje absolutne!! Jakbyś chciała z kimś normalnym poprzebywać (czyt.: niekoniecznie pracusiem) zapraszam .. Perła Bałtyku jedyne 2,5 godz. jazdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wniosek z tego taki, że nie należy się w tamte okolice przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Po wykonawcach w moim domu jakoś nie zaobserwowałam specjalnie tej miłości do pracy Braza, dzięki za zaproszenie, nieomieszkam skorzystac jak się cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dawaj Kobieto, już jest cieplej Cześć ... stęskniłam się z lekka, to sobie przylazłam Nadal nie mogę mikrofonu uruchomić, więc się ciesz, bo chyba bym Cię zagadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dawaj Kobieto, już jest cieplej Cześć ... stęskniłam się z lekka, to sobie przylazłam Nadal nie mogę mikrofonu uruchomić, więc się ciesz, bo chyba bym Cię zagadła No ja lubię gadatliwych jak do rzeczy gadają Te moje milczki w pracy troche się rozruszały, może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 To stwierdzenie "...jak do rzeczy gadają..." z lekka mnie zaniepokoiło ... ja rzadko gadam do rzeczy... Pewnie "milczki" zastanawiają się, coś Ty za jedna! Ja tam mogę im powiedziec, że swoja kobita jesteś, możesz ich podesłać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Verunia, świetna barierka!!!!! Bardzo mi się podoba - prosta, drewniana, bez udziwnień to jest to, co mnie zawsze rajcuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Barierka super, Paweł podpowiada co by te słupki do sufitu podciągnąć i w ten sposób usztywnić. Puścisz sobie potem jakieś pnącze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Też w pierwszym momencie o tym pomysleliśmy ale jest łan problem -na górze jest karton-gips i w dodatku przedłużenie wypada na skosie. Stolarz chce z zewnatrz wzmocnic metalowymi sciągami przy słupach ale chyba to bedzie nieładnie wyglądac A wzór sama wymysliłam wiec puchnę z dumy dzieki waszym pochwałom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nooo, a ja się teraz będę wahać: czy kiedyś tam robić barierkę w stylu Olki, czy Twoim Obie mi się podobają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nooo, a ja się teraz będę wahać: czy kiedyś tam robić barierkę w stylu Olki, czy Twoim Obie mi się podobają!!!! moja ci się nie podoba Vercia, no dla mnie bomba Co to za podłoga na tej antresoli?? Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 verunia Bardzo ładnie reprezentuje się Twój domek ,wszystko masz tak ślicznie zgrane kolorystycznie Przyjemnie ogląda się każdy zakątek domku... Dawno nie zaglądałam do Ciebie ale teraz chyba będę częściej i czekam na więcej zdjęć Zachwyciła mnie również sauna , sami mieliśmy zamiar sobie zafundować, ale jakoś tak zeszło możesz mi coś powiedzieć na jej wymiary, pobór mocy, ile miejsca zajmuje i gdzie ja kupiłaś (może cena ) Jak wyczytałam to wszyscy są nią zachwyceni nic dziwnego -sama o takim sprzęcie marzyłam od zawsze troszeczkę Ci jej zazdroszczę Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Barierka faktycznie wyglada na delikatną. Jak dla mnie to za szerokie są te przęsełka. Powinny gęściej być rozstawione pionowe słupki. Było stabilniej. Nie wiem tylko czy wygląd by na tym nie ucierpiał. Poręcz też na delikatną wygląda. Samo wzmocnienie przy dolnych częściach nie wiem czy wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A co tam, zrobię darmową reklame gosciowi bo się postarał i naprawdę wyszło ładnie, zeby tylko jeszcze był bardziej terminowy - saune robiła firma SAUNAP. Kalkulacja ceny jest indywidualna w zalezności od miejsca zabudowy, wybranego gatunku drewna, mocy pieca, itp. Koszt mojej wysyłam na priva Znalazłam częściowa odp. na moje pytanie o resztę tez poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nooo, a ja się teraz będę wahać: czy kiedyś tam robić barierkę w stylu Olki, czy Twoim Obie mi się podobają!!!! moja ci się nie podoba Nie czepiaj się, bo Ci dowalę A czy ja coś takiego kiedyś powiedziałam Podoba mi się Twoja barierka bardzo, ale ja osobiście uwielbiam drewno i u siebie tylko o drewnianej myślę!! Vercia, no dla mnie bomba Co to za podłoga na tej antresoli?? Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie czepiaj się, bo Ci dowalę A czy ja coś takiego kiedyś powiedziałam Podoba mi się Twoja barierka bardzo, ale ja osobiście uwielbiam drewno i u siebie tylko o drewnianej myślę!! nie bij, nie po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo fajna barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts