Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol:

nie ma lekko my tu kochamy pracować

To się nadaje do leczenia jeszcze :roll: :wink:

Verunia ... wspólczucie masz moje absolutne!! Jakbyś chciała z kimś normalnym poprzebywać (czyt.: niekoniecznie pracusiem) zapraszam .. Perła Bałtyku jedyne 2,5 godz. jazdy!!!!

Dawaj Kobieto, już jest cieplej :D

Cześć ... stęskniłam się z lekka, to sobie przylazłam :D Nadal nie mogę mikrofonu uruchomić, więc się ciesz, bo chyba bym Cię zagadła :wink:

No ja lubię gadatliwych jak do rzeczy gadają :lol:

Te moje milczki w pracy troche się rozruszały, może nie będzie tak źle :roll:

To stwierdzenie "...jak do rzeczy gadają..." z lekka mnie zaniepokoiło ... ja rzadko gadam do rzeczy... :oops: :wink: :D

Pewnie "milczki" zastanawiają się, coś Ty za jedna! Ja tam mogę im powiedziec, że swoja kobita jesteś, możesz ich podesłać do mnie :D

Też w pierwszym momencie o tym pomysleliśmy ale jest łan problem -na górze jest karton-gips i w dodatku przedłużenie wypada na skosie. Stolarz chce z zewnatrz wzmocnic metalowymi sciągami przy słupach ale chyba to bedzie nieładnie wyglądac :roll: A wzór sama wymysliłam wiec puchnę z dumy dzieki waszym pochwałom :lol:

verunia

Bardzo ładnie reprezentuje się Twój domek ,wszystko masz tak ślicznie zgrane kolorystycznie :lol: Przyjemnie ogląda się każdy zakątek domku...

Dawno nie zaglądałam do Ciebie ale teraz chyba będę częściej i czekam na więcej zdjęć :lol:

Zachwyciła mnie również sauna , sami mieliśmy zamiar sobie zafundować, ale jakoś tak zeszło :-? możesz mi coś powiedzieć na jej wymiary, pobór mocy, ile miejsca zajmuje i gdzie ja kupiłaś (może cena :wink: )

Jak wyczytałam to wszyscy są nią zachwyceni :lol: nic dziwnego -sama o takim sprzęcie marzyłam od zawsze :lol: troszeczkę Ci jej zazdroszczę :wink: :D Pozdrawiam cieplutko :lol: :lol: :lol:

Barierka faktycznie wyglada na delikatną. Jak dla mnie to za szerokie są te przęsełka. Powinny gęściej być rozstawione pionowe słupki. Było stabilniej. Nie wiem tylko czy wygląd by na tym nie ucierpiał. Poręcz też na delikatną wygląda. Samo wzmocnienie przy dolnych częściach nie wiem czy wystarczy :roll:

A co tam, zrobię darmową reklame gosciowi bo się postarał i naprawdę wyszło ładnie, zeby tylko jeszcze był bardziej terminowy :wink: - saune robiła firma SAUNAP. Kalkulacja ceny jest indywidualna w zalezności od miejsca zabudowy, wybranego gatunku drewna, mocy pieca, itp. Koszt mojej wysyłam na priva

Znalazłam częściowa odp. na moje pytanie o resztę tez poproszę na priv :lol: :lol:

Nooo, a ja się teraz będę wahać: czy kiedyś tam robić barierkę w stylu Olki, czy Twoim :-? :D Obie mi się podobają!!!!
:o moja ci się nie podoba :o :evil: :evil:

Nie czepiaj się, bo Ci dowalę :evil: A czy ja coś takiego kiedyś powiedziałam :-? Podoba mi się Twoja barierka bardzo, ale ja osobiście uwielbiam drewno i u siebie tylko o drewnianej myślę!!

Vercia, no dla mnie bomba :)

Co to za podłoga na tej antresoli?? Podoba mi sie :)