Gość 13.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Przez tę pracę czasu prawie nie mam Piszę z doskoku w czasie gotowania obiadu. W pracy juz mnie zagonili do roboty , samo wrażenie nie wystarczyło Znajomy konstruktor podpowiedział co zrobic z barierką. Bez metalu sie nie obejdzie Problemem jest słabe mocowanie słupków do stropu i w tym miejscu damy wzmocnienia Jutro zaczną się robic schody -wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Przypomniało mi się- nie dajcie sobie wmówic w sklepie że zwierzęta skóry nie lubią. Mój sierściuch lubi (sobie podrapac ) i nawet rada pani ze sklepu ze trzeba mu dac z laczka (to poznańskie wyrażenia na buta ) nie skutkuje Za to pies na szczęście się nie kładzie na kanapie. Chyba ma za mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Moj tam leży na wszystkim gdzie można sie wcisnąć. Najwygodniej mu na kanapie w salonie z głową i 2 nogami zwisajacymi w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Moj tam leży na wszystkim gdzie można sie wcisnąć. Najwygodniej mu na kanapie w salonie z głową i 2 nogami zwisajacymi w dół ja to nie wiem czym go poisz, ale koty to raczej wode i mleko piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mój to pies Pije tylko wodę a je kiełbasę Ostatnio nic nie chce innego. Suchej karmy nie, makaronu nie, konserw nie...... Więc dostaje mięsne batony Wiem, pewnie to niezdrowe ale ja lubie go rozpieszczać a on to lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mój to pies Pije tylko wodę a je kiełbasę Ostatnio nic nie chce innego. Suchej karmy nie, makaronu nie, konserw nie...... Więc dostaje mięsne batony Wiem, pewnie to niezdrowe ale ja lubie go rozpieszczać a on to lubi Czytałam w mondrej ksiażce ze jak pies je samo mięso to się robi agresywny i rozpiera go nadmiar energii Uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Verka wczoraj pod lupę brałam Twoją kuchnię bo będę miała takie uchwyty Te podwójne szafki otwierane do góry to na jakiej wysokości są (na jakiej zaczyna się dolna , a na jakiej górna?) Chodzi o to czy wygodnie otwiera się do góry tą wyższą półkę za uchwyty wbijane? czy lepiej tak jak w tej części ze szkłem dać zwykły uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.01.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przypomniało mi się- nie dajcie sobie wmówic w sklepie że zwierzęta skóry nie lubią. Mój sierściuch lubi (sobie podrapac ) i nawet rada pani ze sklepu ze trzeba mu dac z laczka (to poznańskie wyrażenia na buta ) nie skutkuje Za to pies na szczęście się nie kładzie na kanapie. Chyba ma za mało miejsca A spróbuj z liścia Może będzie lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Moja kocica ostrzy pazury na baranku który mamy na całym holu, meble zostawia w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nic mądrego nie mam do powiedzenia, no to się chociaż przywitam Kasica, noz przeca oczy bym omijała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Verka wczoraj pod lupę brałam Twoją kuchnię bo będę miała takie uchwyty Te podwójne szafki otwierane do góry to na jakiej wysokości są (na jakiej zaczyna się dolna , a na jakiej górna?) Chodzi o to czy wygodnie otwiera się do góry tą wyższą półkę za uchwyty wbijane? czy lepiej tak jak w tej części ze szkłem dać zwykły uchwyt? Przez ciebie musiałam miarki poszukac Blat jest na standartowej wysokosci 85 cm a szafki zaczynają sie 53 cm i 89 cm od blatu. Nie ma problemu z otwieraniem a ja z tych raczej nikczemnego wzrostu. Te uchwyty mi przeszkadzają jedynie przy lodówce bo ona ma samodomykacz, który hamuje troche otwieranie i takie łapanie pod spodem jest nie za wygodne. Ale juz sie przyzwyczaiłam. Nie pamietam jaką masz lodówke, ale jeśli zabudowana to lepiej by było przy niej dac normalny uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Moja kocica ostrzy pazury na baranku który mamy na całym holu, meble zostawia w spokoju. Trzymasz baranka w holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przypomniało mi się- nie dajcie sobie wmówic w sklepie że zwierzęta skóry nie lubią. Mój sierściuch lubi (sobie podrapac ) i nawet rada pani ze sklepu ze trzeba mu dac z laczka (to poznańskie wyrażenia na buta ) nie skutkuje Za to pies na szczęście się nie kładzie na kanapie. Chyba ma za mało miejsca A spróbuj z liścia Może będzie lepszy efekt nie wiem co to z liścia , ale sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przypomniało mi się- nie dajcie sobie wmówic w sklepie że zwierzęta skóry nie lubią. Mój sierściuch lubi (sobie podrapac ) i nawet rada pani ze sklepu ze trzeba mu dac z laczka (to poznańskie wyrażenia na buta ) nie skutkuje Za to pies na szczęście się nie kładzie na kanapie. Chyba ma za mało miejsca A spróbuj z liścia Może będzie lepszy efekt nie wiem co to z liścia , ale sie domyslam z klaskacza inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przypomniało mi się- nie dajcie sobie wmówic w sklepie że zwierzęta skóry nie lubią. Mój sierściuch lubi (sobie podrapac ) i nawet rada pani ze sklepu ze trzeba mu dac z laczka (to poznańskie wyrażenia na buta ) nie skutkuje Za to pies na szczęście się nie kładzie na kanapie. Chyba ma za mało miejsca A spróbuj z liścia Może będzie lepszy efekt nie wiem co to z liścia , ale sie domyslam z klaskacza inaczej znaczy jestem domyslna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zmywarka zmondrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zmywarka zmondrzała nie, ale gwarancja się znalazła, musze tylko fakturkę od GW wydębic bo bez niej jest nieważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Verka wczoraj pod lupę brałam Twoją kuchnię bo będę miała takie uchwyty Te podwójne szafki otwierane do góry to na jakiej wysokości są (na jakiej zaczyna się dolna , a na jakiej górna?) Chodzi o to czy wygodnie otwiera się do góry tą wyższą półkę za uchwyty wbijane? czy lepiej tak jak w tej części ze szkłem dać zwykły uchwyt? Przez ciebie musiałam miarki poszukac Blat jest na standartowej wysokosci 85 cm a szafki zaczynają sie 53 cm i 89 cm od blatu. Nie ma problemu z otwieraniem a ja z tych raczej nikczemnego wzrostu. Te uchwyty mi przeszkadzają jedynie przy lodówce bo ona ma samodomykacz, który hamuje troche otwieranie i takie łapanie pod spodem jest nie za wygodne. Ale juz sie przyzwyczaiłam. Nie pamietam jaką masz lodówke, ale jeśli zabudowana to lepiej by było przy niej dac normalny uchwyt dzięki Lodówkę mam wstawioną w meble i nad nią 5cm będzie luzu więc tu nie problem , chodziło bardziej o te szafki co jedna szklana z normalnym uchwytem a druga nad nią ma już tę listwę u mnie ma tam być też zwykły uchwyt mam jeszcze czas do jutra bo w piątek idzie na lakiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Moja kocica ostrzy pazury na baranku który mamy na całym holu, meble zostawia w spokoju. Trzymasz baranka w holu? I to w całym Mam cielaczka, mam i baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts