kze 08.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzięki ANNNJA, a ja myslałam że ten dziennik czyta tylko zenująca garstka z RW . Zaczęłam sobietę kuchnie ustawiać w darmowym programiku Kitchendraw i okazuje się że nie jest to takie proste. jak skończe to wrzucę na tapetę do krytyki. niestety w programie jest tylko ograniczony rodzaj mebli i kolorow więc widok będzie tylko przyblizony Czemu żenująca garstka z RW??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Zakończyło się szalowanie stropu nad garażem I jak tu wjechac samochodem? http://images24.fotosik.pl/79/4c75a1665bb26121med.jpg Skup się Na pewno coś wymyślisz A poważnie - do jakich wnętrz szukamy teraz pomysłów?? Bo to naprawdę migiem pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No ładnie, nie ma to tamto Ostro ciśniesz, tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Verunia, wyprzedziłaś mnie Oż kurde, muszę tych moich pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Braza jeszcze dalej kuchnia na tapecie, tylko ciągle nie moge znależć czasu żeby ją narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 myslałam że ten dziennik czyta tylko zenująca garstka z RW . Zaraz tam garstka Klub wzajemnej adoracji tez czyta Verunia to Ty widze Boze Narodzenie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No ładnie, nie ma to tamto Ostro ciśniesz, tak trzymaj. Ja ich nie cisnę, pracuja w swoim tempie.Płacimy dopiero po odbiorach częsciowych i to jest pewna motywacja. Wazne żeby ze stanem surowym sie wyrobili do końca tego roku ,bo taka mam umowę. Ale mam sygnał że może sie uda do końca pażdziernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Verunia, wyprzedziłaś mnie Oż kurde, muszę tych moich pogonić A słuchaja sie chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No ładnie, nie ma to tamto Ostro ciśniesz, tak trzymaj. Ja ich nie cisnę, pracuja w swoim tempie.Płacimy dopiero po odbiorach częsciowych i to jest pewna motywacja. Wazne żeby ze stanem surowym sie wyrobili do końca tego roku ,bo taka mam umowę. Ale mam sygnał że może sie uda do końca pażdziernika. Tfu...tfu...tfu...przez lewę ramię, żeby nie zapszyć tego października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 myslałam że ten dziennik czyta tylko zenująca garstka z RW . Zaraz tam garstka Klub wzajemnej adoracji tez czyta Verunia to Ty widze Boze Narodzenie w nowym domu No tak , tylko ktore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Verunia, wyprzedziłaś mnie Oż kurde, muszę tych moich pogonić A słuchaja sie chociaż? baaaaaa moi też mają skończyć do października łącznie z dachem pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No ładnie, nie ma to tamto Ostro ciśniesz, tak trzymaj. Ja ich nie cisnę, pracuja w swoim tempie.Płacimy dopiero po odbiorach częsciowych i to jest pewna motywacja. Wazne żeby ze stanem surowym sie wyrobili do końca tego roku ,bo taka mam umowę. Ale mam sygnał że może sie uda do końca pażdziernika. Tfu...tfu...tfu...przez lewę ramię, żeby nie zapszyć tego października Widzę ze byłas na lekcjach u froschki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No ładnie, nie ma to tamto Ostro ciśniesz, tak trzymaj. Ja ich nie cisnę, pracuja w swoim tempie.Płacimy dopiero po odbiorach częsciowych i to jest pewna motywacja. Wazne żeby ze stanem surowym sie wyrobili do końca tego roku ,bo taka mam umowę. Ale mam sygnał że może sie uda do końca pażdziernika. Tfu...tfu...tfu...przez lewę ramię, żeby nie zapszyć tego października Widzę ze byłas na lekcjach u froschki Ale jeszcze mi do Mistrzyni daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dla mnie Wasz dom jest już duży a co dopiero dom sąsiada . Fiu, fiu Paniska się zjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.09.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Fakt! Strop w stylu rystykalnym niczego sobie... Ja mam terriva, więc nie miałem takich luksusów... Wjechać da się do garażu, tylko potem może być kłopot z wyjechaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Idziesz jak burza Jak to jak dwie deski pod koła i jazda Podłoga rzeczywiście bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Już nawet nie będę miała się z kim pokłocić o kolor płytek do łazienki ze mną możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Podsyłam mężowi co jakiś czas do konsultacji koncepcje projektu( ... ), a on mi oświadczył żebym mu tymi pierdołami nie zawracała głowy, bo on nie ma na to czasu , ja mam tym sie zająć i daje mi wolną rękę Znaczy się, sam tego chciał Chyba wie, co robi Już nawet nie będę miała się z kim pokłocić o kolor płytek do łazienki Załatwimy Ci to Jak chcesz, to możemy nawet na noże pójść o te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Verunia - chłop Ci się nie wtrąca do urządzania wnętrz a Ty narzekasz? I dziewczyny mają rację - do pokłócenia o takie pierdoły to masz nas. Tylko godzenie to chyba, ten... tego... z mężem przyjemniej Ale co tam - wszystkiego trzeba w życiu spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No właśnie, no niby komforcik ze się nie wtrąca ale samemu wybierać to tak łyso i smuto.I jak bedzie brzydko to cała odpowiedzialność na mnie. Ale macie rację, będę was męczyć przy wyborach Teraz myślę o zamontowaniu w ścianie takich drzwiczek http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_specjalna/drzwi_dla_psa/32176 tylko cały czas się zastanawiam czy nie może też z nich skorzystać złodziej Oczywiście chudy złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts