mayland 26.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 I kot i schody ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.01.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Schody ładne. Kot? Musisz go przefarbować bo nie pasuje kolorystycznie w tym miejscu Ewentualnie możesz go przestawić w inne miejsce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zmywarka zmondrzała nie, ale gwarancja się znalazła, musze tylko fakturkę od GW wydębic bo bez niej jest nieważna i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zmywarka zmondrzała nie, ale gwarancja się znalazła, musze tylko fakturkę od GW wydębic bo bez niej jest nieważna i Stał sie cud i pewnego dnia sama się naprawiła Pewnie się przestraszyła po tym jak wezwalismy serwis. Serwis trzeba było odwołac oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Schody ładne. Kot? Musisz go przefarbować bo nie pasuje kolorystycznie w tym miejscu Ewentualnie możesz go przestawić w inne miejsce Pozdrawiam On generalnie nie pasuje do tego domu a zwłaszcza do moich skórzanych kanap Pasowałby na dworze ale cholera woli w ciepłym siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No co to za kot, który ciepło woli??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Widzę!!!!!! Jaki śliczny kocio!!!!!! Schody mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Schody skończone, szafy też. Pstryknełabym zdjęcie ale jestem padnięta. Dopiero co z delegacji wróciłam Ta praca mnie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Schody skończone, szafy też. Pstryknełabym zdjęcie ale jestem padnięta. Dopiero co z delegacji wróciłam Ta praca mnie wykończy jednym słowem wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Schody skończone, szafy też. Pstryknełabym zdjęcie ale jestem padnięta. Dopiero co z delegacji wróciłam Ta praca mnie wykończy jednym słowem wtopa Ale ci zazdroszczę że jeszcze trochę w domu posiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Verunia, a Ty musisz tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A jakieś lżejszej pracy nie było Tylko taką cięzką wybrałaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak się zatrudniałam to nie wiedziałam że tak bedzie. Miał byc niby nienormowany czas pracy ale tu jest rozumiany w ten sposób,ze nienormowo zostaje sie po godzinach Dzisiaj wyszłam o 15-tej . Powiedziałam ze juz jestem tak zmeczona , ze tylko błędów narobie przy obliczeniach. Wczoraj jakby nie było spędziłam 8 godzin w samochodzie i jeszcze ganiałam po polach i jakiś bagnach . Reszta niech sobie siedzi do póżnch godzin wieczornych, ja wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia, a Ty musisz tak??? Zadłuzylismy sie gdzie się da, nawet u naszych znajomych. Trzeba to jakoś spłacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurde zamęczą Cię Ja rozumię praca, zarobki, spłata długów ale.... za młoda jesteś by tak harować Powinnaś dzieci rodzić, obiady gotować i ogródek pielić No, to pisałam ja, kobieta ciemiężona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Powinnaś dzieci rodzić, obiady gotować i ogródek pielić poza tym rodzeniem to nawet by mi pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia, a Ty musisz tak??? Zadłuzylismy sie gdzie się da, nawet u naszych znajomych. Trzeba to jakoś spłacic. Przy każdej tego typu odpowiedzi zaczynam mieć wątpliwości, czy ja aby na pewno chcę tego siedliska A poważnie ... no cóż ... jeszcze trochę i będzie luuuuz ... czego szczerze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wiedziałam, wiedziałam, ze z czymś trafię sedno A szefostwo po wypłacie zapytaj jak rozliczają nadgodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Tak wygladały wczoraj moje buty i spodniehttp://images39.fotosik.pl/54/08748564855ad2a6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ubranie robocze Ci przysługuje a jak nie dają to wypłata ekwiwalentu za oddzież ochronną i pranie Upomnij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts