Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zmywarka zmondrzała :roll:

nie, ale gwarancja się znalazła, musze tylko fakturkę od GW wydębic bo bez niej jest nieważna

i :roll:

Stał sie cud i pewnego dnia sama się naprawiła :lol: Pewnie się przestraszyła po tym jak wezwalismy serwis. Serwis trzeba było odwołac oczywiście.

Schody ładne. :D

Kot?

Musisz go przefarbować bo nie pasuje kolorystycznie w tym miejscu :wink:

Ewentualnie możesz go przestawić w inne miejsce :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :D

On generalnie nie pasuje do tego domu a zwłaszcza do moich skórzanych kanap :evil: Pasowałby na dworze ale cholera woli w ciepłym siedziec :wink:

Schody skończone, szafy też. Pstryknełabym zdjęcie ale jestem padnięta. Dopiero co z delegacji wróciłam

Ta praca mnie wykończy :(

jednym słowem wtopa :-?

Ale ci zazdroszczę że jeszcze trochę w domu posiedzisz :roll:

Jak się zatrudniałam to nie wiedziałam że tak bedzie. Miał byc niby nienormowany czas pracy ale tu jest rozumiany w ten sposób,ze nienormowo zostaje sie po godzinach :lol: Dzisiaj wyszłam o 15-tej . Powiedziałam ze juz jestem tak zmeczona , ze tylko błędów narobie przy obliczeniach. Wczoraj jakby nie było spędziłam 8 godzin w samochodzie i jeszcze ganiałam po polach i jakiś bagnach .

Reszta niech sobie siedzi do póżnch godzin wieczornych, ja wysiadam :-?

Verunia, a Ty musisz tak???

Zadłuzylismy sie gdzie się da, nawet u naszych znajomych. Trzeba to jakoś spłacic.

Przy każdej tego typu odpowiedzi zaczynam mieć wątpliwości, czy ja aby na pewno chcę tego siedliska :roll: :-? :wink:

A poważnie ... no cóż ... jeszcze trochę i będzie luuuuz ... czego szczerze życzę :D