Gość 28.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wiedziałam, wiedziałam, ze z czymś trafię sedno A szefostwo po wypłacie zapytaj jak rozliczają nadgodziny Za nadgodziny się nie płaci. Można teoretyczne je sobie odebrac wychodząc wczesniej z paracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja znowu widze tylko prostokącik, dlaczego tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja znowu widze tylko prostokącik, dlaczego tak jest?? Nie wiem, może abonamentu nie zapłaciłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki To jedyny pozytywny aspekt tej harówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. Chyba powinnam by zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja znowu widze tylko prostokącik, dlaczego tak jest?? Nie wiem, może abonamentu nie zapłaciłas ja też nic nei widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To może juz pora na okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja zobaczyłam ... napawam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. o to tak jak Miras Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Oj jak ja nie lubię tego zwrotu nienormowany czas pracy I widze że wszędzie wygląda to tak samo. Oj Verunia toś się ubabrała w tej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mój ból ukoiła moja pierwsza pensja w tej pracy Szkoda ze cała poszła na spłatę zaciągnietego dlugu A tak sobie planowałm co za nia kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. o to tak jak Miras Żaby będzie spał w salonie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 W przyszłym miesiącu sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. o to tak jak Miras Żaby będzie spał w salonie jak nic w salonie to zbyt wygodnie. Ja mam na górze taki zimny, ciemny stryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. o to tak jak Miras Żaby będzie spał w salonie jak nic w salonie to zbyt wygodnie. Ja mam na górze taki zimny, ciemny stryszek Dla Żabowego Mirasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Verunia ja po zdjeciu widzę, ze zeszczuplałaś jeszcze Normalnie nogi jak u modelki Potwierdzam, verunia laska, że hej Laska to ty jesteś. IIe razy mój mąż cię widzi to mówi jaką masz swietna figure. o to tak jak Miras Żaby będzie spał w salonie jak nic w salonie to zbyt wygodnie. Ja mam na górze taki zimny, ciemny stryszek Dla Żabowego Mirasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no co ty, dla mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no co ty, dla mojego A Żabowy Miras gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts