Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ja skomentuję :D

Sama narzekam że dziesiątki razy ktoś otwiera mój dziennik i nic nie mówi :roll: ale u mnie to nie ma co komentować :oops:

Verunia bardzo podoba mi się Twój salon i kominek :D brawo za wystrój

schodami pewnie byłby zachwycony mój mąż bo lubi bardzo takie proste jednobiegowe ( ja zawsze obawiam się że jakbym spadała to nie ma się gdzie wyhamować :roll: )

a mi podoba się ich prostota nie podobają mi się powyginane formy

widać że są starannie wykonane

przeprowadziliście się ze zwierzakami, jak przyjęły tą zmianę? Psu chyba lepiej to zaakceptować niż kotu :roll:

Nie wiem czy dobrze myśle ale wydaje mi się że drugi dom jest trochę latwiej urządzić.

:lol:

Olu, twoje oko jest niezawodne :lol: Lampy nie ma i na razie nie będzie- totalny brak kasy i natchnienia

Jamles , w fotosiku rozne rzeczy mozna znaleźc :wink:

ania , milo że zajrzałaś. O schodach nigdy nie myślałam pod katem spadania :o , no ale my to nie korzystamy z nich za często bo śpimy na dole i po pijaku się na góre się nie wdrapujemy :lol: . Zwierzaki przyzwyczaiły się bardzo szybko. Pies to wszędzie jest szcześliwy byleby jego pani była w poblizu :wink: Kot tylko na początku trochę bał wychodzi na zewnatrz ale teraz juz wszędzie łazi. Najgorzej zniósl podróż przy przeprowadzce. Przy drugim domu faktycznie troche jest łatwiej bo juz bardziej wiadomo co sie chce.

Braza, tak zrobie, zwłaszcza że dziś za płotem w ciągu doby cztery drzewa mi wyrosły za płotem tak na wysokośc około 6m :o :o :o i prawdopodobnie będzie ich wiecej. Może i ja sobie las pierdyknę na działce :lol: :wink: Okazuje się, ze nie trzeba 20 lat czekac na duze drzewa