Gość 09.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pelno ludzi jedzie tramwajem i zajada kanapki . Na końcu jeszcze powinno byc- teeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pelno ludzi jedzie tramwajem i zajada kanapki . Na końcu jeszcze powinno byc- teeeej Coooooooooooooo Matko, w życiu bym nie powiedziała I jak można zajadac kanapki w tramwaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pelno ludzi jedzie tramwajem i zajada kanapki . Na końcu jeszcze powinno byc- teeeej Coooooooooooooo Matko, w życiu bym nie powiedziała I jak można zajadac kanapki w tramwaju jak to jak, ze smakiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pelno ludzi jedzie tramwajem i zajada kanapki . Na końcu jeszcze powinno byc- teeeej Coooooooooooooo Matko, w życiu bym nie powiedziała I jak można zajadac kanapki w tramwaju jak to jak, ze smakiem oczywiście zwłaszcza jak wiele ludzi jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zawsze można się podbudować,że ma się z lepszym obkładem niż pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zawsze można się podbudować,że ma się z lepszym obkładem niż pozostali Albo wymienić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zawsze można się podbudować,że ma się z lepszym obkładem niż pozostali Albo wymienić ... i zagadać jest o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 10.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A drzewa wyrosły w ten sposób muszę się dowiedzie ile to kosztuje bo na mojej gołej działce przydały by sie, ale obawiam się że tanio nie będzie Jak się dowiesz to daj znać, by na moim polu też by się przydały takie, zawsze to parę lat mniej czekania ciekawe czy się przyjmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 W moich stronach takie nie rosną Ale widocznie u nas nie ma takiego parcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Verunia -troszke słonca Ci przyniosłam zamknij oczy i sobie poleż na plaży http://cache.virtualtourist.com/2159440-Duval_Beach_Key_West-Key_West.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ladnie masz , dawno nie zagladalam do Ciebie . Za te blachy bym nie placila , blad stolarza , od razu powinien wiedziec , ze to za duza rozpietosc , bo w rzeczy samej tak jest . Z tym , ze Ty mialas prawo nie wiedziec . Do blach moze i sie przyzwyczaisz , wyboru nie masz , ale sa w sumie takie sobie Na szczescie malo je chyba widac Nie narzekaj juz , wiosna idzie , mowie Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 To z pracy trzeba zacząc nadawać Co do blach może zamaskujesz jakimiś kwiatkami i bedzie git Ewka ale plaża, myslę że Verunia wypocznie na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Świetne te schody! Z blachami to może i niejst szczyt marzeń, ale na zdjęciach to się w oczy nie rzucają ... albo to ja pewnych rzeczy nie dostrzegam... Może Ty pracę zmień, co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Verunia -troszke słonca Ci przyniosłam zamknij oczy i sobie poleż na plaży http://cache.virtualtourist.com/2159440-Duval_Beach_Key_West-Key_West.jpg Ewcia, buziak dla ciebie Rozmarzyłam sie normalnie.... zwłaszcza, że zima za oknem. Wprawdzie nie taka jak u nas w lubelskim bywała, ze śniegiem po pachy. Tu w Poznaniu snieg to podobno rzadkośc, nawet łopaty do odśniezania nie kupiłam bo raczej mi sie nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Aga, w pracy nie ma mowy zebym nadawała. Ja tam nawet nie mam czasu siku zrobic O zmianie tez juz myslałam, ale poczekam jeszcze trochę , moze się uspokoi. W sumie to renomowana firma, pasuje mi sposób zarządzania, zarabiam dwa razy wiecej niz poprzednio tylko ta ilośc pracy Na razie terminy nas gonią stąd to całe szaleństwo. Dzis tam byłam i jutro tez chyba będę musiała. Ostanio mój maz, którego zawsze uważałam za pracoholika i mu to ciągle wypominałam, powiedział córce- jak juz mama pózniej wraca z pracy ode mnie to juz nie jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Verunia, bój się Boga Szukaj jakieś porządnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Twój mąż to mądry człowiek jest!!!! Verunia, no ja wszystko rozumiem, ale qurna masz czas na życie??? Jakoś w to wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Po pracowitym całym weekendzie dostałam dzisiaj wolne Juchuuuu. Chyba z tej okazji pójdę dzisiaj do fryzjera, w końcu mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Po pracowitym całym weekendzie dostałam dzisiaj wolne Juchuuuu. Chyba z tej okazji pójdę dzisiaj do fryzjera, w końcu mam czasłoooraju!! Koniecznie. Zdjecie obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts