Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pelno ludzi jedzie tramwajem i zajada kanapki :lol: . Na końcu jeszcze powinno byc- teeeej :wink:
Coooooooooooooo :o :o :o :o

Matko, w życiu bym nie powiedziała :lol:

I jak można zajadac kanapki w tramwaju :roll:

jak to jak, ze smakiem oczywiście :lol:

zwłaszcza jak wiele ludzi jedzie :lol:

Ladnie masz , dawno nie zagladalam do Ciebie . :p

Za te blachy bym nie placila , blad stolarza , od razu powinien wiedziec , ze to za duza rozpietosc , bo w rzeczy samej tak jest .

Z tym , ze Ty mialas prawo nie wiedziec .

Do blach moze i sie przyzwyczaisz , wyboru nie masz , ale sa w sumie takie sobie :roll: Na szczescie malo je chyba widac :roll:

Nie narzekaj juz , wiosna idzie , mowie Ci :D

Verunia -troszke słonca Ci przyniosłam :D

zamknij oczy i sobie poleż na plaży :lol:

http://cache.virtualtourist.com/2159440-Duval_Beach_Key_West-Key_West.jpg

Ewcia, buziak dla ciebie :D Rozmarzyłam sie normalnie.... zwłaszcza, że zima za oknem. Wprawdzie nie taka jak u nas w lubelskim bywała, ze śniegiem po pachy. Tu w Poznaniu snieg to podobno rzadkośc, nawet łopaty do odśniezania nie kupiłam bo raczej mi sie nie przyda :roll:

Aga, w pracy nie ma mowy zebym nadawała. Ja tam nawet nie mam czasu siku zrobic :wink:

O zmianie tez juz myslałam, ale poczekam jeszcze trochę , moze się uspokoi. W sumie to renomowana firma, pasuje mi sposób zarządzania, zarabiam dwa razy wiecej niz poprzednio tylko ta ilośc pracy :x Na razie terminy nas gonią stąd to całe szaleństwo. Dzis tam byłam i jutro tez chyba będę musiała. Ostanio mój maz, którego zawsze uważałam za pracoholika i mu to ciągle wypominałam, powiedział córce- jak juz mama pózniej wraca z pracy ode mnie to juz nie jest dobrze :lol: .