Ew-ka 17.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ostanio mój maz, którego zawsze uważałam za pracoholika i mu to ciągle wypominałam, powiedział córce- jak juz mama pózniej wraca z pracy ode mnie to juz nie jest dobrze . oj niedobrze ,niedobrze pewnie bys sobie w domciu posiedziała ,domowe obiadki robiła , ciasta piekła ...... oddychała atmosferą nowego domku ...a tu trza za....lać Zimy powiadasz nie macie w Poznaniu ? hmmm....gdzie ten Poznan leży ? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Po pracowitym całym weekendzie dostałam dzisiaj wolne Juchuuuu. Chyba z tej okazji pójdę dzisiaj do fryzjera, w końcu mam czasłoooraju!! Koniecznie. Zdjecie obowiązkowe Juz jestem po i od razu lepiej się poczułam Fryzura ciagle te sama , jakos i tak w zyciu za duzo zmian ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ostanio mój maz, którego zawsze uważałam za pracoholika i mu to ciągle wypominałam, powiedział córce- jak juz mama pózniej wraca z pracy ode mnie to juz nie jest dobrze . oj niedobrze ,niedobrze pewnie bys sobie w domciu posiedziała ,domowe obiadki robiła , ciasta piekła ...... oddychała atmosferą nowego domku ...a tu trza za....lać Zimy powiadasz nie macie w Poznaniu ? hmmm....gdzie ten Poznan leży ? buziaki No własnie, jak ty mnie rozumiesz A tu naprawdę zimy są łagodne, klimat taki dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja myślałam, że w Kołobrzegu też klimat łagodny a tu paniedzieju zasypało Kto wie, czy nie bedę zmuszona udac się do Poznania niedługo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja myślałam, że w Kołobrzegu też klimat łagodny a tu paniedzieju zasypało Kto wie, czy nie bedę zmuszona udac się do Poznania niedługo .... No jak nie kto inny to ja cię zmuszę Mam nadzieję że dasz znac i się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dam znać, pewnie że tak!!!!!!! Do końca pewna jeszcze nie jestem, ale wewnętrzny głos mi mówi, że bez podróży się obejdzie. To w związku z pewną tutaj załatwianą sprawą... Nacisk chcesz stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 do niedawna myslalam, ze lagodny klimat jest w S. pomigalo te pogode , prawie holandia , a tu tyle sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nacisk chcesz stosować Jeśli trzeba będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 do niedawna myslalam, ze lagodny klimat jest w S. pomigalo te pogode , prawie holandia , a tu tyle sniegu No widzisz, a tu parę km od Poznania też pełno sniegu a w samym Poznaniu ledwie centymetr. Ale nawet mi to pasuje bo do odśniezania miałabym spory odcinek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nacisk chcesz stosować Jeśli trzeba będzie.... To jest wstrętna manipulacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 do niedawna myslalam, ze lagodny klimat jest w S. pomigalo te pogode , prawie holandia , a tu tyle sniegu No widzisz, a tu parę km od Poznania też pełno sniegu a w samym Poznaniu ledwie centymetr. Ale nawet mi to pasuje bo do odśniezania miałabym spory odcinek drogi mieszkasz w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 do niedawna myslalam, ze lagodny klimat jest w S. pomigalo te pogode , prawie holandia , a tu tyle sniegu No widzisz, a tu parę km od Poznania też pełno sniegu a w samym Poznaniu ledwie centymetr. Ale nawet mi to pasuje bo do odśniezania miałabym spory odcinek drogi to ty mieszkasz w samym Poznaniu ????? Własciwie za i przed tablicą Poznań. Moja wiocha klinem się wcisnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 bardzo podoba mi sie Wasza biała śliczna podbitka...domek nabrał wyrazu ,jest taki -dokończony A jak jeszcze bedzie taras ,nie mowiac o ogrodzie to juz bedzie cud -miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Śliczna i elegancka jest ta podbitka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny , Mnie też z ta podbitka pasuje a jak dojdzie jeszcze zieleń to juz będzie cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jednak w tych białych podbitkach coś jest!!! Sa naprawdę eleganckie i z klasą! Do niektórych domów - tak jak do Twojego - inna po prostu nie pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 biala podbitka od zawsze byla moim marzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 biala podbitka od zawsze byla moim marzeniem nie pozwól aby Twoje marzenia zarosły chwastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 biala podbitka od zawsze byla moim marzeniem nie pozwól aby Twoje marzenia zarosły chwastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 biala podbitka od zawsze byla moim marzeniem nie pozwól aby Twoje marzenia zarosły chwastami taaaaa na pewno nie bedzie lezec odlogiem i ......bedzie biala !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts