Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że pozazdrościłas mi zimowych zdjęć :D

Pięknie.

Prawdę mówiąc to nie wiedziałam ,ze je masz ale juz poleciałam zobaczyc no i musze stwierdzi po raz kolejny ze nasza zima to nie zima :(

Ja cię proszę!!!

Ja juz mam jej po dziurki w nosie :x a ty mi tu mówisz że to nie zima :evil:

VERUNIU bardzo podoba mi sie Twoja podbitka,też chcę białą ,o takiej marze,możesz mi zdradzić z czego masz tą podbitkę.?

Ps.Od początku podglądam Twój dziennik...bo bardzo mi sie podoba Twój dom(okna też chcę takie same,i kolor dachówki taki sam :D )

Serdecznie pozdrawiam!!

No i dopiero teraz się ujawniasz ? :o Ale cichociemna :lol: MIło mi ,że ci się podoba i zapraszam do komentowania, chociaż teraz juz nie bardzo będzie co bo budowa się zbliza do końca.

Podbitka jest drewniana bo jakoś z PCV mnie nie przekonuje pod żadnym względem. Białe podbitki i białe okna w klasycznych domkach podobały mi sie zawsze. Ale mnie to się rózne rzeczy podobaja i takie w kolorze drewna też, jak sa ładnie połączone z ogólna kolorystyką domu. Na forum np zachwycałam się szarą podbitką u jednej z forumowiczek.

Masz plan na pergolę? Rzuć jakiś pomysł :wink:

Mi się bardzo podobają białe podbitki. Dom z nimi jest taki... czysty :lol:

Jakiś projekt kiedyś zrobiłam, trochę podobny do pergoli w moim poprzednim domu ale bardziej bazujacy na gotowych elementach. Ciągle myslę jak to jeszcze zadaszyc. Myślałam o płytach z poliwęglanu ale obawiam się że po jakimś czasie będą brudne.Gdzieś widziałam takie i wygladały mało estetycznie :x Otwarta jest tez kwestia koloru tych drewnianych elementów. Najbardziej pasowałaby biała ale też rozważam szarą jako bardziej praktyczną