kaśka maciej 17.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Widzę, że pozazdrościłas mi zimowych zdjęć Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Widzę, że pozazdrościłas mi zimowych zdjęć Pięknie. Prawdę mówiąc to nie wiedziałam ,ze je masz ale juz poleciałam zobaczyc no i musze stwierdzi po raz kolejny ze nasza zima to nie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Widzę, że pozazdrościłas mi zimowych zdjęć Pięknie. Prawdę mówiąc to nie wiedziałam ,ze je masz ale juz poleciałam zobaczyc no i musze stwierdzi po raz kolejny ze nasza zima to nie zima Ja cię proszę!!! Ja juz mam jej po dziurki w nosie a ty mi tu mówisz że to nie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nasza zima miałam na mysli poznańską zimę twoja zima to zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nasza zima miałam na mysli poznańską zimę twoja zima to zima nooo!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 patrz kaska jak toto male szybko sie zmienilo w tym Poznaniu teraz to juz zima ich anasza to juz inna od macochy Slask zawsze bedzie pietnowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 wasza, nasza wszystko jedno, troche teraz pada to może was dogonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 wasza, nasza wszystko jedno, troche teraz pada to może was dogonimy zazdrosc was wziela , he ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Masz plan na pergolę? Rzuć jakiś pomysł Mi się bardzo podobają białe podbitki. Dom z nimi jest taki... czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 17.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 VERUNIU bardzo podoba mi sie Twoja podbitka,też chcę białą ,o takiej marze,możesz mi zdradzić z czego masz tą podbitkę.? Ps.Od początku podglądam Twój dziennik...bo bardzo mi sie podoba Twój dom(okna też chcę takie same,i kolor dachówki taki sam ) Serdecznie pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zobaczysz verka teraz bedziesz do tej wymarzonej podbitki doplacac....... na fotosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 VERUNIU bardzo podoba mi sie Twoja podbitka,też chcę białą ,o takiej marze,możesz mi zdradzić z czego masz tą podbitkę.? Ps.Od początku podglądam Twój dziennik...bo bardzo mi sie podoba Twój dom(okna też chcę takie same,i kolor dachówki taki sam ) Serdecznie pozdrawiam!! No i dopiero teraz się ujawniasz ? Ale cichociemna MIło mi ,że ci się podoba i zapraszam do komentowania, chociaż teraz juz nie bardzo będzie co bo budowa się zbliza do końca. Podbitka jest drewniana bo jakoś z PCV mnie nie przekonuje pod żadnym względem. Białe podbitki i białe okna w klasycznych domkach podobały mi sie zawsze. Ale mnie to się rózne rzeczy podobaja i takie w kolorze drewna też, jak sa ładnie połączone z ogólna kolorystyką domu. Na forum np zachwycałam się szarą podbitką u jednej z forumowiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A moją to się nie zachwycałaś A drewniana, pasująca idealnie do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Masz plan na pergolę? Rzuć jakiś pomysł Mi się bardzo podobają białe podbitki. Dom z nimi jest taki... czysty Jakiś projekt kiedyś zrobiłam, trochę podobny do pergoli w moim poprzednim domu ale bardziej bazujacy na gotowych elementach. Ciągle myslę jak to jeszcze zadaszyc. Myślałam o płytach z poliwęglanu ale obawiam się że po jakimś czasie będą brudne.Gdzieś widziałam takie i wygladały mało estetycznie Otwarta jest tez kwestia koloru tych drewnianych elementów. Najbardziej pasowałaby biała ale też rozważam szarą jako bardziej praktyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A moją to się nie zachwycałaś A drewniana, pasująca idealnie do okien Nieprawda, zachwycałam się Zwłaszcza że bardzo podobna do podbitki w moim poprzednim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zobaczysz verka teraz bedziesz do tej wymarzonej podbitki doplacac....... na fotosiku nie strasz, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A moją to się nie zachwycałaś A drewniana, pasująca idealnie do okien Nieprawda, zachwycałam się Zwłaszcza że bardzo podobna do podbitki w moim poprzednim domuTAK????? No!! To masz szczęście, ze się zachwycałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 zobaczysz verka teraz bedziesz do tej wymarzonej podbitki doplacac....... na fotosiku No i żeś wykrakała Wlasnie maila dostałam ze chcą kasę. NIe ogladac mi tu zdjęc bez potrzeby bo zaraz znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 zobaczysz verka teraz bedziesz do tej wymarzonej podbitki doplacac....... na fotosiku No i żeś wykrakała Wlasnie maila dostałam ze chcą kasę. NIe ogladac mi tu zdjęc bez potrzeby bo zaraz znikną Dobra, to ja już więcej nie będę zaglądał do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mam nadzięje, ze to tylko taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts