Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś w pracy powiedziałam , ze rezygnuję z tej roboty. Dociągne tylko do końca umowy na okres próbny i do widzenia. Nie potrafie pracowac z tak toksyczną osobą. Jeszcze troche i skończyłoby sie to jakąs depresją. Na razie tak mam dosyc pracy w dużej firmie że postanowiłam spróbowa z prowadzeniem własnej działalnosci. Sama będę sobie szefem i nie bede wysłuchiwac bezzasadnych pretensji baby w klimakterium. Poza tym mam już dośc pracy po 20 godzin na dobę oraz w weekendy i jeszcze na koniec wysłuchiwa że sie za mało angażuję. Nie zamierzałam się przyjmowac do obozu pracy. Mam uprawnienia budowlane, spore doświadczenie zawodowe, musze tylko poszukac zleceń.

Mam nadzieję że mi sie uda i nie bedę żałowac tej decyzji. Moja rodzina widząc co się ze mna działo popiera mnie w tym.

Veruniu, nareszcie mówisz jak zdrowa, mądra i normalna kobieta!!!!!! Popieram Twoją decyzję na całej linii!!!!!!! Przyglądałam się Twojej "pracy" tyle, ile warunki na to pozwalały ... to nie jest normalne!!!!

Powodzenia!!!!!!

Dziś w pracy powiedziałam , ze rezygnuję z tej roboty. Dociągne tylko do końca umowy na okres próbny i do widzenia. Nie potrafie pracowac z tak toksyczną osobą. Jeszcze troche i skończyłoby sie to jakąs depresją. Na razie tak mam dosyc pracy w dużej firmie że postanowiłam spróbowa z prowadzeniem własnej działalnosci. Sama będę sobie szefem i nie bede wysłuchiwac bezzasadnych pretensji baby w klimakterium. Poza tym mam już dośc pracy po 20 godzin na dobę oraz w weekendy i jeszcze na koniec wysłuchiwa że sie za mało angażuję. Nie zamierzałam się przyjmowac do obozu pracy. Mam uprawnienia budowlane, spore doświadczenie zawodowe, musze tylko poszukac zleceń.

Mam nadzieję że mi sie uda i nie bedę żałowac tej decyzji. Moja rodzina widząc co się ze mna działo popiera mnie w tym.

BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!! :D

Zuch dziewczynka!!!

Verunia tez uwazam, ze dobrze zrobilas. Warto oddychac pelna piersia.

Jesli czulas sie w pracy zle, to musialas z tym skonczyc. W koncu zdrowie i rodzina sa wazniejsze.

Nie watpie, ze uda Ci sie odnalezc szczescie i spelnienie zawodowe. Wiesz ile jestes warta i masz za soba wielka sile jaka jest wsparcie w rodzinie. :p

Nawet nie mysl o tym czy sie uda, bo Tobie juz sie udalo. Reszta to same formalnosci.

Sciskam Cie mocno. :p