kaśka maciej 14.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ostanio lepiej ze mna nie zadzierac Boże, co oni ci zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja tam widzę Afrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziś w pracy powiedziałam , ze rezygnuję z tej roboty. Dociągne tylko do końca umowy na okres próbny i do widzenia. Nie potrafie pracowac z tak toksyczną osobą. Jeszcze troche i skończyłoby sie to jakąs depresją. Na razie tak mam dosyc pracy w dużej firmie że postanowiłam spróbowa z prowadzeniem własnej działalnosci. Sama będę sobie szefem i nie bede wysłuchiwac bezzasadnych pretensji baby w klimakterium. Poza tym mam już dośc pracy po 20 godzin na dobę oraz w weekendy i jeszcze na koniec wysłuchiwa że sie za mało angażuję. Nie zamierzałam się przyjmowac do obozu pracy. Mam uprawnienia budowlane, spore doświadczenie zawodowe, musze tylko poszukac zleceń. Mam nadzieję że mi sie uda i nie bedę żałowac tej decyzji. Moja rodzina widząc co się ze mna działo popiera mnie w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 veruniu podziwiam Cię za odwagę i podjęcie własciwej decyzji. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Veruniu, nareszcie mówisz jak zdrowa, mądra i normalna kobieta!!!!!! Popieram Twoją decyzję na całej linii!!!!!!! Przyglądałam się Twojej "pracy" tyle, ile warunki na to pozwalały ... to nie jest normalne!!!! Powodzenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wiwedziałam, ze to zrobisz To była tylko kwestia czasu Powodzenia verunia, szczerze Ci życzę, rozwiń skrzydła bo jesteś tego warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziś w pracy powiedziałam , ze rezygnuję z tej roboty. Dociągne tylko do końca umowy na okres próbny i do widzenia. Nie potrafie pracowac z tak toksyczną osobą. Jeszcze troche i skończyłoby sie to jakąs depresją. Na razie tak mam dosyc pracy w dużej firmie że postanowiłam spróbowa z prowadzeniem własnej działalnosci. Sama będę sobie szefem i nie bede wysłuchiwac bezzasadnych pretensji baby w klimakterium. Poza tym mam już dośc pracy po 20 godzin na dobę oraz w weekendy i jeszcze na koniec wysłuchiwa że sie za mało angażuję. Nie zamierzałam się przyjmowac do obozu pracy. Mam uprawnienia budowlane, spore doświadczenie zawodowe, musze tylko poszukac zleceń. Mam nadzieję że mi sie uda i nie bedę żałowac tej decyzji. Moja rodzina widząc co się ze mna działo popiera mnie w tym.BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!! Zuch dziewczynka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mądre kobiety mają to do siebie, że podejmują odważne decyzje Gratulki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 teraz odpoczniesz sobie przy urządzaniu ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.03.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Brawo verunia . Podeślij mi na priva swoje cv to popytam tu i tam o zlecenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ufff....i dobrze zrobilas dziewczyno !!!!! chyle czolo P.S.jakby co moge ci wystawiac rekomendacje - szybka, mila , profesjonalna obsluga !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 verunia jakby co to mogę Ci bhp i p.poż prowadzić Mam wszelkie wymagane uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 verunia jakby co to mogę Ci bhp i p.poż prowadzić Mam wszelkie wymagane uprawnienia to ja Ci aktywuję tel. na firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no to ja tylko ..... dwie rynce ewentualnie miejsce na reklamę na koszulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Verunia gratuluje podjęcia decyzji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Verunia, trzymam kciuki! Słuchaj, ja mam blisko do Ciebie, przelej telepatycznie trochę tej odwagi na inną ofiarę korporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Bardzo dziękuje za duchowe wsparcie Potrzebne mi teraz jak nie wiem co. Musze podreperowa swoje ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Verunia tez uwazam, ze dobrze zrobilas. Warto oddychac pelna piersia. Jesli czulas sie w pracy zle, to musialas z tym skonczyc. W koncu zdrowie i rodzina sa wazniejsze. Nie watpie, ze uda Ci sie odnalezc szczescie i spelnienie zawodowe. Wiesz ile jestes warta i masz za soba wielka sile jaka jest wsparcie w rodzinie. Nawet nie mysl o tym czy sie uda, bo Tobie juz sie udalo. Reszta to same formalnosci. Sciskam Cie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No jeśli Ty musisz ego reperować, to co ja mam qurna powiedziec Trzymaj się Veruńcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 braza nie marudz, Ty nie masz ega. Mowilas, ze my takie same, wiec co teraz wymyslas? Jakie ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts