Anna Wiśniewska 14.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ja się zawsze zastanawiałam, czy mimo obietnic najwyższej jakości materiałów i wykonania, takie drzwiczki nie przepuszczają zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hehe, Verunia, dostanę majtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ania, czy ci się watki przypadkiem nie pomyliły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jeśli chodzi o drzwiczki, to qrczę mam mieszane uczucia No boć to przecież nie Skandynawia. U nas kradną, niestety. Nawet te zabezpieczenia do mnie za bardzo nie przemawiają. Zastanów się głęboko Veruniu. Wypuszczenie psiaka na ogród przez drzwi wejściowe czy tarasowe to ułamek sekundy, a śpisz spokojnie. Jestem wyjątkowo wygodną i leniwą osobą, nasz pies jest członkiem rodziny, ale nad tymi drzwiczkami to bym się namyślała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jeśli chodzi o drzwiczki, to qrczę mam mieszane uczucia No boć to przecież nie Skandynawia. U nas kradną, niestety. Nawet te zabezpieczenia do mnie za bardzo nie przemawiają. Zastanów się głęboko Veruniu. Wypuszczenie psiaka na ogród przez drzwi wejściowe czy tarasowe to ułamek sekundy, a śpisz spokojnie. Jestem wyjątkowo wygodną i leniwą osobą, nasz pies jest członkiem rodziny, ale nad tymi drzwiczkami to bym się namyślała. No własnie rzecz w tym braza, ze nie moge spać spokojnie bo ta małpa ma często ochotę na przegląd posesji w srodku nocy. I niby nic takiego nie robi, ale tak uporczywie tupta od łozka do drzwi tarasowych tam i z powrotem, że w końcu nie wytrzymuje i ja wypuszczam. A ja bym chciała przespać noc wreszcie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Za tydzień jedziemy do Poznania ... Olka, co z tym ciastem? dla mnie bomba, a może być kupne bo piec to ja nie potrafię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Za tydzień jedziemy do Poznania ... Olka, co z tym ciastem? dla mnie bomba, a może być kupne bo piec to ja nie potrafię? noooo, doooobra, niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jeśli chodzi o drzwiczki, to qrczę mam mieszane uczucia No boć to przecież nie Skandynawia. U nas kradną, niestety. Nawet te zabezpieczenia do mnie za bardzo nie przemawiają. Zastanów się głęboko Veruniu. Wypuszczenie psiaka na ogród przez drzwi wejściowe czy tarasowe to ułamek sekundy, a śpisz spokojnie. Jestem wyjątkowo wygodną i leniwą osobą, nasz pies jest członkiem rodziny, ale nad tymi drzwiczkami to bym się namyślała. No własnie rzecz w tym braza, ze nie moge spać spokojnie bo ta małpa ma często ochotę na przegląd posesji w srodku nocy. I niby nic takiego nie robi, ale tak uporczywie tupta od łozka do drzwi tarasowych tam i z powrotem, że w końcu nie wytrzymuje i ja wypuszczam. A ja bym chciała przespać noc wreszcie spokojnie A jakby tak drzwi do sypialni zamknąć Eeee, nieee, to zły pomysł, jak można zostawić psicę za drzwiami sypialni Znam to, ale od długiego już czasu nasza psica nie tupta, bo ... w pewnym momencie przestałam zwracać na nią uwagę. Powaznie. No i dała sobie spokój. Może spróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Verunia, cieszę się razem z Tobą Super jest widzieć ten bajzel na własne oczy, ubrudzić buty gliną czy cementem, rozerwać spodnie o gwóźdź wystający z jakiejś dechy( specjalista-mój synek ) A z mężem dasz radę, masz na pewno na niego jakiś sposób, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Wykombinuj za tydzień , to za jednym zamachem i ciebie spotkam Co do ciasta to duzych nadziei sobie nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Wykombinuj za tydzień , to za jednym zamachem i ciebie spotkam Co do ciasta to duzych nadziei sobie nie robię Kurde, kurde, muszę przemyśleć Myślisz, że Olka babkę piaskową w folii ze spożywczaka zapoda? W sumie możliwe, przecież to Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrze że Olka ma poczucie humoru, to pewnie sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrze że Olka ma poczucie humoru, to pewnie sie nie obrazi Na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Wykombinuj za tydzień , to za jednym zamachem i ciebie spotkam Co do ciasta to duzych nadziei sobie nie robię Kurde, kurde, muszę przemyśleć Myślisz, że Olka babkę piaskową w folii ze spożywczaka zapoda? W sumie możliwe, przecież to Poznań No wiesz Jedziesz w " Gości" z pustymi rękoma Zabierz jakieś ciasto ze Złotych Godów i już problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Wykombinuj za tydzień , to za jednym zamachem i ciebie spotkam Co do ciasta to duzych nadziei sobie nie robię Kurde, kurde, muszę przemyśleć Myślisz, że Olka babkę piaskową w folii ze spożywczaka zapoda? W sumie możliwe, przecież to Poznań No wiesz Jedziesz w " Gości" z pustymi rękoma Zabierz jakieś ciasto ze Złotych Godów i już problem rozwiązany Hehe, marjucha gadasz jakbyś z Wielkopolski był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Verunia, zjedz ciacho i za mnie, ja niestety nie dałam rady się u Olki stawić. Jak będzie dobre to daj cynk, to coś wykombinuję, żeby jeszcze raz do Poznania pojechać Wykombinuj za tydzień , to za jednym zamachem i ciebie spotkam Co do ciasta to duzych nadziei sobie nie robię Kurde, kurde, muszę przemyśleć Myślisz, że Olka babkę piaskową w folii ze spożywczaka zapoda? W sumie możliwe, przecież to Poznań No wiesz Jedziesz w " Gości" z pustymi rękoma Zabierz jakieś ciasto ze Złotych Godów i już problem rozwiązany Hehe, marjucha gadasz jakbyś z Wielkopolski był Z Wielkopolski nie jestem, ale może kiedyś będę Wielkim Polakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 będzie herbata, bez cukru, na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 dobre Olkalybowa!! to może ja Wam ciasto podeślę? Normalnie boki mnie bolą ze śmiechu, najpierw u Żaby "sufit powalił na nogi" i ma altankę w płaszczu przeciwdeszczowym, a tu akcja "ciacho". :lol: Drzwiom dla pieska mówię, nie. Chudy złodziej, nieproszony gość i ziąb mogą sobie z nimi poradzić, a pies może ich nie polubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 będzie herbata, bez cukru, na stojąco Ja nie słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts