Gość 30.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czasem całe biuro to laptop Hejka Ja tak właśnie mam...powiedziałam w gminie, że moje biuro, to stół 120 cm + komputer i drukarka Kazali szerokość (stołu ) pomnożyć przez wysokość pomieszczenia i za ten kawałek płacę podatek ...i nie narzekam Sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No, się w końcu Kobieta Pracująca odezwała Nie chcę być za wścibska, ale jak realizacja Twoich panów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No, się w końcu Kobieta Pracująca odezwała Nie chcę być za wścibska, ale jak realizacja Twoich panów??? Musze realizowac małymi kroczkami Najpierw musze się zarejestrowac jako bezrobotna. Potem zapisac sie do programu w którym bede mogła się szkolic w biznesplanach i prowadzeniu działalności i ostatecznie złoze wniosek o dofinansowanie z Unii. 40 000 piechotą nie chodzi i jest o co zawalczyć. Wtedy dopiero moge zarejestrowac działaność. jJk zrobie to za wcześnie to strace szansę na tę dotację. W tzw między czasie będę rozglądać się za zleceniamina umowe o dzieło zanim zarejestruje działalność. No i chyba musze się przemeldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Uuuuu, trochę zagmatwane, ale warto powalczyć!!!! Wspieram Cię duchowo i życzę (nie dziękuj ... tfu...tfu...tfu...) żeby wszystko poszło okey!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Trzymam kciuki, co by wszystko ułożyło się po Twojej myśli Vercia a z jaką branżą jesteś związana?...coś mi dzwoni, ale nie będę robić obciachu Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kciuki potrzebne bo juz się zaczynam łamać czy nie szukac gdzieś etatu bo to jednak łatwiej ale boje się, że znowu w jakieś bagno wpadnę. Myślę że spróbować warto z ta działalnością. Zajmuję sie projektowaniem instalacji sanitarnych (wod-kan, ogrzewnictwo, wentylacja itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No niestety zawsze są i plusy i minusy wszystko zależy od tego czego mniej Czyli dobrze mi dzwoniło ...szkoda tylko, że tak daleko mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Monikach, odległości w dobie internetu nie są teraz tak bardzo istotne Wczoraj dostałam swoje pierwsze zleconko. Małe bo małe ale na poczatek dobre i takie tym bardziej ze zapowiada że będzie tego więcej. Dzięki temu i słońcu jakby trochę wiecej optymizmu we mnie wstąpiło A najbardziej się cieszę że nie muszę iść do tej wstrętnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Verunia bardzo się cieszę!!! Potrzebuje bardzo takiej wiary w siebie, optymizmu. Sama stoje przed poważna decyzją, całkowitą zmiana profilu, spełnianiu swoich marzeń........ Bardzo sie boję, waham. Szczerze Ci dopinguję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ja też dopinguję!!! Od kilku miesięcy robię to, co chcecie Wy zrobić - totalna zmiana stylu życia!!! W każdym razie staram się ... mam nadzieję, że się uda, inaczej znowu załamkę podłapię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Verunia bardzo się cieszę!!! Potrzebuje bardzo takiej wiary w siebie, optymizmu. Sama stoje przed poważna decyzją, całkowitą zmiana profilu, spełnianiu swoich marzeń........ Bardzo sie boję, waham. Szczerze Ci dopinguję! Mayland, jeśli nie Ty to kto? Z twoja pracowitością, zapałem i uporem na pewno ci się uda. Pomyśl ile czasu z życia spędzamy w pracy. Jesli się w niej męczymy to czy nie szkoda tego czasu żeby to dalej ciągnąć? Braza, ja też ci dopinguję, wiesz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Monikach, odległości w dobie internetu nie są teraz tak bardzo istotne No poniekąd masz rację...ale mieszkać w Poznaniu a robić inwentarkę w Częstochowie...może być ciężko Verunia już jest dobrze a będzie jeszcze lepiej Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hej, hej !!! Jak nastrój???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ogród mi się od dzisiaj robi Nic więcej nie wklejam więc jak kto jest ciekawy musi mnie odwiedzić ale to jest szantaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej, hej !!! Jak nastrój???? Dzięki, całkiem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dobry nastrój to podstawa Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ogród mi się od dzisiaj robi Nic więcej nie wklejam więc jak kto jest ciekawy musi mnie odwiedzić ale to jest szantaż No jest a bo co? To kiedy wpadniesz ? Mam juz praktycznie obsadzone obie skarpy. Zostało jeszcze wyrównanie terenu, posianie trawnika i rabaty koło domu i rozprowadzenie nawodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam juz praktycznie obsadzone obie skarpy. Zostało jeszcze wyrównanie terenu, posianie trawnika i rabaty koło domu i rozprowadzenie nawodnienia. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Najbardziej męczące jest to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts