Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Czasem całe biuro to laptop :lol:

Hejka :D

Ja tak właśnie mam...powiedziałam w gminie, że moje biuro, to stół 120 cm + komputer i drukarka 8) :lol:

Kazali szerokość (stołu :lol: ) pomnożyć przez wysokość pomieszczenia i za ten kawałek płacę podatek 8) :D...i nie narzekam :wink:

Sprytne :lol:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, się w końcu Kobieta Pracująca odezwała :-? :D

Nie chcę być za wścibska, ale jak realizacja Twoich panów???

Musze realizowac małymi kroczkami :lol:

Najpierw musze się zarejestrowac jako bezrobotna. Potem zapisac sie do programu w którym bede mogła się szkolic w biznesplanach i prowadzeniu działalności i ostatecznie złoze wniosek o dofinansowanie z Unii. 40 000 piechotą nie chodzi i jest o co zawalczyć. Wtedy dopiero moge zarejestrowac działaność. jJk zrobie to za wcześnie to strace szansę na tę dotację. W tzw między czasie będę rozglądać się za zleceniamina umowe o dzieło zanim zarejestruje działalność. No i chyba musze się przemeldować :roll:

Kciuki potrzebne bo juz się zaczynam łamać czy nie szukac gdzieś etatu bo to jednak łatwiej ale boje się, że znowu w jakieś bagno wpadnę. Myślę że spróbować warto z ta działalnością.

Zajmuję sie projektowaniem instalacji sanitarnych (wod-kan, ogrzewnictwo, wentylacja itp)

Monikach, odległości w dobie internetu nie są teraz tak bardzo istotne 8)

Wczoraj dostałam swoje pierwsze zleconko. Małe bo małe ale na poczatek dobre i takie :lol: tym bardziej ze zapowiada że będzie tego więcej. Dzięki temu i słońcu jakby trochę wiecej optymizmu we mnie wstąpiło :wink:

A najbardziej się cieszę że nie muszę iść do tej wstrętnej pracy.

:lol: :lol: Verunia bardzo się cieszę!!! Potrzebuje bardzo takiej wiary w siebie, optymizmu. Sama stoje przed poważna decyzją, całkowitą zmiana profilu, spełnianiu swoich marzeń........ Bardzo sie boję, waham. :roll: Szczerze Ci dopinguję!

Mayland, jeśli nie Ty to kto? :lol: Z twoja pracowitością, zapałem i uporem na pewno ci się uda. Pomyśl ile czasu z życia spędzamy w pracy. Jesli się w niej męczymy to czy nie szkoda tego czasu żeby to dalej ciągnąć?

Braza, ja też ci dopinguję, wiesz przecież :D

Ogród mi się od dzisiaj robi Nic więcej nie wklejam więc jak kto jest ciekawy musi mnie odwiedzić

:o ale to jest szantaż

No jest a bo co? :wink: To kiedy wpadniesz ? :lol:

Mam juz praktycznie obsadzone obie skarpy. Zostało jeszcze wyrównanie terenu, posianie trawnika i rabaty koło domu i rozprowadzenie nawodnienia.