Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czytalam ,ze wybieracie sie na motorach w gory :D opracowalas juz trasę ? ile to km ? powiem Ci ,ze 400 km w jednym dniu dla mnie to masakra -pupa i kregoslup strasznie cierpi :-? ale Ty jestes mlodsza wiec moze tak źle nie bedzie :lol: kusi mnie Kudowa i Skaly ale to jeszcze pod zastanowienie -moze latem .Napisz prosze jak Wam poszlo ....i szerokosci :D

czytalam ,ze wybieracie sie na motorach w gory :D opracowalas juz trasę ? ile to km ? powiem Ci ,ze 400 km w jednym dniu dla mnie to masakra -pupa i kregoslup strasznie cierpi :-? ale Ty jestes mlodsza wiec moze tak źle nie bedzie :lol: kusi mnie Kudowa i Skaly ale to jeszcze pod zastanowienie -moze latem .Napisz prosze jak Wam poszlo ....i szerokosci :D

Jakbyś się jednak skusiła to będziemy nocować http://www.leszczynowka.pl/ :lol: Pomyśl, czy nie fajnie by było razem posmigać po górach? :wink:

450 mieliśmy do Poznania jak przeprowadzaliśmy motor więc wiem co to znaczy. Ale tak naprawdę tylko autostrada mnie zmęczyła bo musialam uważać żeby mi głowy z karku nie zwiało i ręce nie odpadły. Lepiej nie pytaj ile mieliśmy na liczniku.

Za opracowanie trasy wzieła się koleżanka a ja chętnie jej to oddałam więc dla mnie to będzie niespodzianka. Kurde tylko coś mąż nabawił się kontuzji kolana i wyjazd stanał trochę pod znakiem zapytania :( . Dzisiaj ma wizytę u ortopedy i zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję że to nic poważnego i jednak pojedziemy.

Przyjedź jak kaśka będzie. Zrobimy taki mały pre-zlocik Może też Olka dołączy :wink: Dam ci pojeżdzić na Zytce. Mam mówić dalej?

Apage Satanas :-? :wink:

Kiedy jedziecie, bo nie pamiętam :oops:

Coś kaśka o początku czerwca mówiła.

Po łacinie nie rozumiem coś chyba tam o diable gadasz :lol:

Jakbyś się jednak skusiła to będziemy nocować http://www.leszczynowka.pl/ :lol: Pomyśl, czy nie fajnie by było razem posmigać po górach? :wink: .

nie wątpię :lol: ale my do Niemiec jedziemy w ten weekend ale autem :wink: teraz bylismy w Krk ( 200 km w jedną stronę ) jechalismy Dolina Prądnika i Jurą ( Ogrodzieniec- Ojcow -Skala ) i ta trasa mi bardzo odpowiada bo H. nie jedzie szybko ,ale z powrotem jechalismy trasa i to jest też dla mnie masakra :evil: juz mu zagrozilam ,że wiecej z nim nie pojade 8)

Milej i bezpiecznej Majowki ...do zobaczenia ...po :lol: