braza 23.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ukłony przekazane, mam nadzieję, że vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 verunia, czy Ty jestes gotowa na moj przyjazd, tak psychicznie mam na mysli Sie chyba wybiorę na początku czerwca do Cie. Co Ty na to????? Z ferajna moją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale się cieszę Gotowa jestem od dawna. Już pewnie będzie trawka, bo dzisiaj sieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Szkoda, że ja na Wenus mam taki kawał drogi Pogodnego i miłego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Szkoda, że ja na Wenus mam taki kawał drogi Pogodnego i miłego popołudnia życzę nie noooo, ja to mam rzut beretem dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Braza, sprawdziłam. To tylko 4 godziny pociągiem. Kaśka ma faktycznie znaczniej dalej a jednak przyjedzie. Chyba mnie bardziej kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Podpuszczaj dalej, to nie będziesz znała dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przyjedź jak kaśka będzie. Zrobimy taki mały pre-zlocik Może też Olka dołączy Dam ci pojeżdzić na Zytce. Mam mówić dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czytalam ,ze wybieracie sie na motorach w gory opracowalas juz trasę ? ile to km ? powiem Ci ,ze 400 km w jednym dniu dla mnie to masakra -pupa i kregoslup strasznie cierpi ale Ty jestes mlodsza wiec moze tak źle nie bedzie kusi mnie Kudowa i Skaly ale to jeszcze pod zastanowienie -moze latem .Napisz prosze jak Wam poszlo ....i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przyjedź jak kaśka będzie. Zrobimy taki mały pre-zlocik Może też Olka dołączy Dam ci pojeżdzić na Zytce. Mam mówić dalej? Apage Satanas Kiedy jedziecie, bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 czytalam ,ze wybieracie sie na motorach w gory opracowalas juz trasę ? ile to km ? powiem Ci ,ze 400 km w jednym dniu dla mnie to masakra -pupa i kregoslup strasznie cierpi ale Ty jestes mlodsza wiec moze tak źle nie bedzie kusi mnie Kudowa i Skaly ale to jeszcze pod zastanowienie -moze latem .Napisz prosze jak Wam poszlo ....i szerokosci Jakbyś się jednak skusiła to będziemy nocować http://www.leszczynowka.pl/ Pomyśl, czy nie fajnie by było razem posmigać po górach? 450 mieliśmy do Poznania jak przeprowadzaliśmy motor więc wiem co to znaczy. Ale tak naprawdę tylko autostrada mnie zmęczyła bo musialam uważać żeby mi głowy z karku nie zwiało i ręce nie odpadły. Lepiej nie pytaj ile mieliśmy na liczniku. Za opracowanie trasy wzieła się koleżanka a ja chętnie jej to oddałam więc dla mnie to będzie niespodzianka. Kurde tylko coś mąż nabawił się kontuzji kolana i wyjazd stanał trochę pod znakiem zapytania . Dzisiaj ma wizytę u ortopedy i zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję że to nic poważnego i jednak pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przyjedź jak kaśka będzie. Zrobimy taki mały pre-zlocik Może też Olka dołączy Dam ci pojeżdzić na Zytce. Mam mówić dalej? Apage Satanas Kiedy jedziecie, bo nie pamiętam Coś kaśka o początku czerwca mówiła. Po łacinie nie rozumiem coś chyba tam o diable gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nawet o szatanie Pozdrowienia dla Męża, oby to było tzw. "głupstewko"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jakbyś się jednak skusiła to będziemy nocować http://www.leszczynowka.pl/ Pomyśl, czy nie fajnie by było razem posmigać po górach? . nie wątpię ale my do Niemiec jedziemy w ten weekend ale autem teraz bylismy w Krk ( 200 km w jedną stronę ) jechalismy Dolina Prądnika i Jurą ( Ogrodzieniec- Ojcow -Skala ) i ta trasa mi bardzo odpowiada bo H. nie jedzie szybko ,ale z powrotem jechalismy trasa i to jest też dla mnie masakra juz mu zagrozilam ,że wiecej z nim nie pojade Milej i bezpiecznej Majowki ...do zobaczenia ...po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 450km nawet autem dla mnie meczace. Podziwiam Was. Jedzcie bespiecznie. Milego odpoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wstałaś, to rób jakąś kawę Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja już jestem po ale chetnie zrobięhttp://zmysl.com/photo/tinyMce/kawa_.jpgNIebawem ruszamy, ale towarzystwo jeszcze śpi. Wiązadła całe na szczęście, wygląda na stłuczoną łękotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobrą kawę robisz, musze to przemyśleć Szczęśliwej podróży!!! Uważajcie na siebie!! I cieszę się, że u Męża okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzięki Ale ode mnie i tak niewiele zależy. Siedzę biernie z tyłu i muszę ufać Miłego weekendu wszystkim zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bawcie się dobrze i do poklikania po Waszym powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts