Gość 04.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wróciłam cała i zdrowa Świetnie było. Cudne widoki krajobrazowe, malownicze wioski, ciekawe zabytki, kopalnie, sztolnie i bardzo fajna kwaterka z przemiłymi gospodarzami , podzielającymi te same pasje- konie i motory. Szkoda że tak mało czasu było bo zdążyliśmy zobaczyć tylko ułamek tego co warte obejrzenia. No ale będzie za to powód żeby tam wrócić. Koniecznie muszę się tu wybrać do parku linowego w Złotym Stoku, teraz się nie udało przez kolano męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 W Złotym Stoku mam rodzinkę - kuzyn z żoną tam sobie pomieszkują. Ale gdy byłam u nich w gościach, to parku linowego jeszcze nie mieli! Fajnie, że Ci się podobało ... ja na motorze (Yamaha) jechałam raz i ... chyba mi wystarczy Ale kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 W Złotym Stoku mam rodzinkę - kuzyn z żoną tam sobie pomieszkują. Ale gdy byłam u nich w gościach, to parku linowego jeszcze nie mieli! Fajnie, że Ci się podobało ... ja na motorze (Yamaha) jechałam raz i ... chyba mi wystarczy Ale kto wie ... Bo park powstał niedawno tu jest link http://www.skalisko.eu/index.php Przechodziłam obok podczas zwiedzania kopalni złota i naprawdę robił wrażenie. W kopalni tez było fajnie gdzie bardzo ciekawie i z dowcipem opowiadała przewodniczka. A co do motorów to albo się je lubi albo nie. Ja lubię odrobinę adrenaliny więc mnie się to podoba. A może twój kierowca był nieodpowiedzialny i cię zraził? Tu dla Ew-ki mam motor o który powinna męczyć męża. Na trochę się zamieliśmy ze znajomymi. Kurde , siedzi się jak w najwygodniejszym fotelu http://images37.fotosik.pl/113/4701dd21c2caf0b6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Verunia - bardzo sie ciesze ,że wrociliscie cali i zadowoleni Na Hondzie Goldwing jeszcze nie jezdzilam ( ma moj kolega od niedawna, wiec na pewno kiedys mnie karnie ) ale musze sie pochwalć ,ze w sobote jechalam na najszybszym motorze świata Suzuki Hayabusa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/GSX1300R.jpg Pierwszy raz w życiu jechalam na scigaczu ( tylko ok 150km/h ) ......ale to nie bedzie mój ulubiony sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My w kopalni byliśmy, ale na dziko. Nie wiem, czy to była ta sama, jaką Ty oglądałaś ... pewnie nie, ale nie powiem, żebym nie miała pietra! Fakt, było świetnie, ale zachwyt wyrażałam dopiero po opuszczeniu tych ciemnych, przepastnych lochów Ekstra te motory!!! Nie zraziłam się, po prostu ... chyba konie mi narazie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Na ścigaczu jeszcze nie miałam przyjemności ale 150 to i owszem się jechało No widzę Ew-ka że motory masz obcykane bo bezbłędnie rozpoznałaś Nasza Honda jednak skromniejsza jest, ludzie się tak nie oglądają jak za Goldwingiem http://images37.fotosik.pl/113/691e9f08075be900m.jpg Braza, w kopalni na dziko to tez bym pewnie miała pietra następny wypad na Jurę planujemy. Kaśka, szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 następny wypad na Jurę planujemy. Kaśka, szykuj się KIEDY????????????????????????????/ łałłłłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj, no jeszcze nie wiem. Ale pewnie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj, no jeszcze nie wiem. Ale pewnie w tym roku nie o taką odpowiedź mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 to wolisz w następnym? Posadziłam z córką dziś pietruszkę, dynię, patisona i kalafiora. Tak, tak mam warzywniak, prosze się nie śmiać. Córka się uparła a ja pewnie będe musiała się nim zajmować, chociaz się zarzeka że ona. Ale znamy takie zapewnienia. To samo było z psem. Chciałam wsadzić borówkę amerykańską ale zaraz zostałam pouczona od pana ogrodnika że za mało torfu, miejsce nie takie i takie tam, po czym wyrwał mi łopatę i sam zaczął kopac dołek No i trafił na rure od nawodnienia i oczywiście uszkodził. Nadgorliwość jednak nie popłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Szczypiorek siedmiolatke posadź jeszcze I koper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No pewnie że posadzę , ale jak pana nadgorliwego juz nie będzie . Jutro juz chyba zkończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ale u nas leje Z sadzenia dzisiaj nic nie będzie. Zakupiłam jeszcze nasiona szpinaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Piękne http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Az miło ... doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale fura dlaczego z nowu nie miałam powiadomień Jak ogrodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Miko, ja od paru lat nie dostaję żadnych powiadomień i nie wiem dlaczego Z pamiętnika początkujacej ogrodniczki: Wsadziłam dzisiaj szczypiorek, koperek, fasolkę. Po 15-tym wsadzę jeszcze ogórki i pomidory , które obecnie stoją na parapecie. Nie mogę sie doczekac zbiorów, o ile jakieś będą. Teraz będę codziennie tam latać i patrzeć czy coś wykiełkowało. Chyba mi odbiło . Po ulewach nasiona trawy trochę mi się przemieściły i pewnie wyjdą gołe placki. W niektórych miejscach trawa już kiełkuje . Skarpy robia się coraz ładniejsze , bo krzaczki dostały liści. Eeeech jeszcze ten taras. Ale róże na pergolę przy tarasie już wsadzone i mają pączki. Nie wiem jakiego koloru będa kwiaty, więc będzie niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Verka a jak mi odbiło wczoraj kupiłam w lm kwiatków, warzyw do wysiewu za ponad 50 zł kobita popatrzyła na mnie i powiedziała chyba wszystkie pani wzięła A najfajniejsze, że ja nie mam o tym pojęcia ...może coś z tego będzie Jutro mam zamiar przekopać kawałek nasypać tam jakiejś ziemi (tylko jakiej? takiej uniwersalnej??????) i sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Miko, napisz co Ci z tego wyjdzie ... ja też nie mam pojęcia to przynajmniej będe wiedziała, czy mam jakieś szanse Verunia ... przemiły ten pamiętniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ok ale chyba się nie wyrobię jutro zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts