Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

O widzisz, ognisko :lol: Ja też robię. Narazie sie przymierzam ale niebawem wykopię :wink: :lol:

Niezłe te klony 8) farciara :lol:

Jak interesy? Zaczęłaś juz działalność? A pod wolny zawód to nie podejdzie?

No przyznaje się ze robieniem ogniska ty mnie zainspirowałaś. Nic tak nie smakuje jak kiełbaska na kiju pachnaca dymem a i czasem coś spalić trzeba.

Interesy powoli sie rozkręcają, jak dla mnie zbyt powoli :wink: A wolny zawód to jakie ma korzyści? Bo wg mnie to moze być wolny zawód. ja przynajmniej tak się obecnie czuje :lol:

Wolny zawód to i interesy wolno się rozkręcają :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :D

p.s. Wczoraj skończyłem układanie podłogówki.

Dziękuję :D

Podziwiam cię że ty tak wszystko sam :D Teraz będę żyła w strachu czy aby nie zmarźniesz zimą :wink:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

echo....echo....echo.....

no doleciało w końcu :lol:

Nowa stajnia jest super a własciwie trenerka, która bardzo się zajęła naszym konikiem . Zyta jeszcze nigdy nie była tak czyta i wygłaskana jak teraz :lol: .

Przyszłam :D Bardzo się ciesze, że trafiliście na porzadną Kobietę!!! Sama wiem, jakie to paskudne uczucie, gdy wiemy, że konisko nie ma za dobrej opieki. W poprzedniej stajni to ja owies podkradałam, bo właściciel sobie ubzdurał , że "jego wszystkie konie" dostają go za dużo :evil: :roll: Zapomniał jeno, że nie wszystkie konie są jego :evil:

Miłego dzionka życzę i ... nie martw się powolnością interesów!! Narazie są wolne, ale jak nabiora tempa, to nie nadążysz!!!!

Pozdrowienia dla szczypiorka :D

Pozdrowienia dla szczypiorka :D

Szczypiorek się ucieszył i jakby większy się zrobił. Fasolka mu pozazdrosciła i listek pokazała :wink:

Powinnam miec wyrzuty sumienia ale niestety nie mam - dziś zagazowałam kreta, mam nadzieję ze na amen :roll:

zagazowałam kreta, mam nadzieję ze na amen :roll:
:lol: dobre!!

Słuchaj, pojechałam wczoraj do mojego Maca, nie wytrzymałam :oops: I okazało się, ze ten obraz, który wkleiłam u sibie to to jest własnie ten!!! :o Ale jest tez jeszcze jeden i to mnie zmyliło :roll: (ale u mnie nie były podpisane :evil: )

Wychodzi na to, że w każdym rejonie kraju są inne obrazy :)

Verunia, poprawiny po zlocie zrób u siebie, wszystkie krety się wyniosą na drugą półkulę, one nie lubią hałasu :wink:

kret się wyniesie, tylko czy młoda trawa to zniesie? :lol: A może zacznę śpiewać do dziury , żadne stworzenie tego nie wytrzyma

Verunia, poprawiny po zlocie zrób u siebie, wszystkie krety się wyniosą na drugą półkulę, one nie lubią hałasu :wink:

kret się wyniesie, tylko czy młoda trawa to zniesie? :lol: A może zacznę śpiewać do dziury , żadne stworzenie tego nie wytrzyma

W razie czego mogę dołączyć - mojego śpiewu na pewno nie zniosą :D