Gość 18.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 O widzisz, ognisko Ja też robię. Narazie sie przymierzam ale niebawem wykopię Niezłe te klony farciara Jak interesy? Zaczęłaś juz działalność? A pod wolny zawód to nie podejdzie? No przyznaje się ze robieniem ogniska ty mnie zainspirowałaś. Nic tak nie smakuje jak kiełbaska na kiju pachnaca dymem a i czasem coś spalić trzeba. Interesy powoli sie rozkręcają, jak dla mnie zbyt powoli A wolny zawód to jakie ma korzyści? Bo wg mnie to moze być wolny zawód. ja przynajmniej tak się obecnie czuje Wolny zawód to i interesy wolno się rozkręcają Pozdrawiam p.s. Wczoraj skończyłem układanie podłogówki. Dziękuję Podziwiam cię że ty tak wszystko sam Teraz będę żyła w strachu czy aby nie zmarźniesz zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja regularnie zaglądam, aby nie przegapić zlotu czarownic i być A mietłę uszykowała, hę? Krąg czarownic juz jest, teraz tylko z Kaśką dokładny termin zlotu trzeba ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jakby co, najwyżej szybciej zrobię kominek i będę dogrzewał Już jestem po posadzkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 echo....echo....echo..... no doleciało w końcu Nowa stajnia jest super a własciwie trenerka, która bardzo się zajęła naszym konikiem . Zyta jeszcze nigdy nie była tak czyta i wygłaskana jak teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Acha i szczypiorek wylazł z ziemi, i taras się robi, trawka robi się większa, a krety coraz śmielej wkraczają na trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Przyszłam Bardzo się ciesze, że trafiliście na porzadną Kobietę!!! Sama wiem, jakie to paskudne uczucie, gdy wiemy, że konisko nie ma za dobrej opieki. W poprzedniej stajni to ja owies podkradałam, bo właściciel sobie ubzdurał , że "jego wszystkie konie" dostają go za dużo Zapomniał jeno, że nie wszystkie konie są jego Miłego dzionka życzę i ... nie martw się powolnością interesów!! Narazie są wolne, ale jak nabiora tempa, to nie nadążysz!!!! Pozdrowienia dla szczypiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Pozdrowienia dla szczypiorka Szczypiorek się ucieszył i jakby większy się zrobił. Fasolka mu pozazdrosciła i listek pokazała Powinnam miec wyrzuty sumienia ale niestety nie mam - dziś zagazowałam kreta, mam nadzieję ze na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 zagazowałam kreta, mam nadzieję ze na amen dobre!! Słuchaj, pojechałam wczoraj do mojego Maca, nie wytrzymałam I okazało się, ze ten obraz, który wkleiłam u sibie to to jest własnie ten!!! Ale jest tez jeszcze jeden i to mnie zmyliło (ale u mnie nie były podpisane ) Wychodzi na to, że w każdym rejonie kraju są inne obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To niech się fasolka cieszy, bo ją też pozdrawiam Biedny kret Ciekawe, na jak długo mi ta litość dla kretów zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To niech się fasolka cieszy, bo ją też pozdrawiam Biedny kret Ciekawe, na jak długo mi ta litość dla kretów zostanie... do pierwszego zniszczenia wypielęgnowanych przez ciebie roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak i też podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Idę zrobić obchód zasypanych kopczyków. Zobaczę czy bestia a raczej bestie ( z ilosci kopców wynika że to cała banda) się uchowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 , trzeba dokupić świec dymnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Cześć Wpadłam zagrzać Cię do walki! Nie tylko z kretami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Cześć Wpadłam zagrzać Cię do walki! Nie tylko z kretami O dzieki, własnie przypomniałam sobie co dziś miałam załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 , trzeba dokupić świec dymnych Oooops ... odnosze wrażenie, że na psińco te świece, krety w maskach chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Verunia, poprawiny po zlocie zrób u siebie, wszystkie krety się wyniosą na drugą półkulę, one nie lubią hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Idę zrobić obchód zasypanych kopczyków. Zobaczę czy bestia a raczej bestie ( z ilosci kopców wynika że to cała banda) się uchowała. jeden ale wyzgierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Verunia, poprawiny po zlocie zrób u siebie, wszystkie krety się wyniosą na drugą półkulę, one nie lubią hałasu kret się wyniesie, tylko czy młoda trawa to zniesie? A może zacznę śpiewać do dziury , żadne stworzenie tego nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Verunia, poprawiny po zlocie zrób u siebie, wszystkie krety się wyniosą na drugą półkulę, one nie lubią hałasu kret się wyniesie, tylko czy młoda trawa to zniesie? A może zacznę śpiewać do dziury , żadne stworzenie tego nie wytrzyma W razie czego mogę dołączyć - mojego śpiewu na pewno nie zniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts