mayland 28.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 verunia to u Ciebie? Pieknie1!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Do jeziora mam około kilometra, wypatrzyłam juz miejsca gdzie mozna poplywac bo jest płytko przy brzegu i piasek na dnie.Jjak to zobaczyłam to po raz pierwszy nie żałowałam ze się tu przeprowadziłam. Ale tęsknota za P. pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 naprawde sielsko i anielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tęsknić będziesz, pewnie bardzo długo (jeśli nie zawsze ), ale te miejsca zrekompensują tęsknotę, zobaczysz! Taka mundra jestem ... ciekawe, co ja będe mówić już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Tęsknić będziesz, pewnie bardzo długo (jeśli nie zawsze ), ale te miejsca zrekompensują tęsknotę, zobaczysz! Taka mundra jestem ... ciekawe, co ja będe mówić już niedługo Brazka, ty nie przenosisz się aż tak daleko, wypad do Kołobrzegu będzie dla ciebie pestką dla mnie to poważna wyprawa związana z organizowaniem opieki dla psa, wproszeniem się do rodziny na nocleg, Poza tym kto by żałował mieszkania w bloku, ja nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Poza tym kto by żałował mieszkania w bloku, ja nieeee no ja NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No fakt ... ten blok to doskonały argument Byłam tam dzisiaj ... i znowu nie miałam ochoty wracać! Mam dziwne przeczucie, że jak już tam "zasiędę" to przez dobre parę miesięcy żadna siła mnie stamtąd nie ruszy... A Twoje rozterki rozumiem, doskonale rozumiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hejka Verunia jak sprawują się Twoje płytki (khadi)?? Jesteś z nich zadowolona? Pytam Ciebie bo masz zwierzaki ...których u mnie też nie brakuje Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Płytki są super, jakbym miała parkiet to pewnie już bym musiała go cyklinowac. Przez brak dróg i gliniasty teren strasznie duzo sie nanosi ziemi i piasku do środka. Zwierzaki też lubia się ganiać po domu więć nie musze się za każdym razem złościć- luuuzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ci ludzie to juz nie wiedzą ile brać za swoją prace Dałam swojemu stolarzawi od schodów i szaf do wyceny półke na wino i pare słoików, żebym mogła zagospodarować kąt pod schodami oraz drewnianą ławe do siedzenia w przedpokoju. Kiedyś rzucił kwotą tak około 500 zł za póki więc byłam pewna że coś koło tej kwoty wyjdzie. A tu 1300zł za półke na wino (50 butelwk) i 900 zł za regalik 200x100x25 i to wszystko z surowej sosny. Za ławę chciał 3500zł zł Trochę mnie wstrząchneło więc weszłam na Allegro i kupiłam to samo w cenach 70 zł za regał na wino i 150 zł za regał na słoiki . Zaraz rozejrzę się za ława w rązsądnej cenie. Śliczną widziałam w Castoramie za 700zł. Niech stolarz szuka innych frajerów. Nie wiem , myslał ze jak tak przez tydzień dopraszałam się wyceny to az tak mi zalezy, że łykne wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ci ludzie to juz nie wiedzą ile brać za swoją prace Dałam swojemu stolarzawi od schodów i szaf do wyceny półke na wino i pare słoików, żebym mogła zagospodarować kąt pod schodami oraz drewnianą ławe do siedzenia w przedpokoju. Kiedyś rzucił kwotą tak około 500 zł za póki więc byłam pewna że coś koło tej kwoty wyjdzie. A tu 1300zł za półke na wino (50 butelwk) i 900 zł za regalik 200x100x25 i to wszystko z surowej sosny. Za ławę chciał 3500zł zł Trochę mnie wstrząchneło więc weszłam na Allegro i kupiłam to samo w cenach 70 zł za regał na wino i 150 zł za regał na słoiki . Zaraz rozejrzę się za ława w rązsądnej cenie. Śliczną widziałam w Castoramie za 700zł. Niech stolarz szuka innych frajerów. Nie wiem , myslał ze jak tak przez tydzień dopraszałam się wyceny to az tak mi zalezy, że łykne wszystko? podaj linka do tej półki na wino szukam czegoś takiego własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O taki :http://www.allegro.pl/item643002926_regal_na_wino_stojak_polka_na_butelki_regal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O taki : http://www.allegro.pl/item643002926_regal_na_wino_stojak_polka_na_butelki_regal.htmli pan chciał za coś takiego 1300zł????????? Chory na głowę Ja muszę mieć coś węższego ten mi się nie zmieści ale jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/search.php?string=%C5%82awka&category=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ja się tak budowlanie zapytam: jak się czuja Twoja klaczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ja się tak budowlanie zapytam: jak się czuja Twoja klaczka?? Klaczka w nowej stajni czuje sie jak królowa bo codziennie jest dopieszczana. Może z tego powodu ma co dwa tygodnie ruje Zbadal ja weterynarz i stwierdził , ze ten typ tak ma i zaproponował zebysmy albo ja pokryli albo co dwa miesiące zastrzyk hormonalny. Wybralismy to drugie Na drugiego konia juz nas nie stac. Poza tym przeziębiła ise i dostała antybiotyk. No normalnie jak z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Te typy tak mają Szkoda tylko, że chora była, ale już w porządku, prawda? Trochę przewrażliwiona jestem, bo księżniczka jest alergiczka, ale po kilku miesiącach w otwartej stajni, odpowiedniej opieki (moczenie siana, regularne podawanie ziołowej paszy) nie kaszle i ma się świetnie - w ub.roku choćby o tej porze była zupełnie wyłączona z czegokolwiek bo non stop kaszlała. Dobra stajnia to podstawa, świetnie zrobiliście przenosząc Zytkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Verunia, ja Cie bardzo prosze, wystaw gdzieś kawę na zewnątrz, cobym Ci po szafkach nie szperała ... przynajmniej o suchym pysku siedzieć nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Obiecuuje kawke na tarasie już niedługo, tylko czekam na pomalowanie pergoli. Moze dziś się uda, bo wcześniej pora deszczowa wszystko pokrzyzowała. A teraz zmykam bo rodzice na długi weekend wybierają się z pierwszą wizyta więć trzeba wszystko wysprzątać coby gadania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts