Gość 17.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja mam dwa, chodzą na czterech łapach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co myslicie o malowaniu tego stołu i krzeseł?. Malowac , czy dać sobie spokój i z czasem wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja to myślę, że zostawić i ewentualnie z czasem ... chyba, że Ci przeszkadza wyjątkowo! Mi nie przeszkadzało w zachwycaniu się pergolą i otoczeniem, więc pomyśl Wszystko sprawia na mnie bardzo pozytywne wrażenie ... ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No to na razie nie maluję, bo prawdę mówiąc nie palę się do tej roboty a i efektu końcowego się obawiam, no chyba że mnie coś najdzie. Nikt jeszcze mojej trawki nie podziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Przestań podziwiać, zacznij wybrzydzać ... efekt będzie piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nikt jeszcze mojej trawki nie podziwiał to ta w miejscu nowej pracy fajna, taka ..... zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu a gdzie tą trawę można oglądać przytargałam Twój osobisty podawacz kawy dzień doberek http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 już znalazłam trawkę i pergole pięknie tam u Ciebie veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziekuje Gosiu, podawacz prawie tak samo przystojny jak mój osobisty mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziekuje Gosiu, podawacz prawie tak samo przystojny jak mój osobisty mąż Veruniu, kiedy mogę przyjechać "do Ikei??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziekuje Gosiu, podawacz prawie tak samo przystojny jak mój osobisty mąż Veruniu, kiedy mogę przyjechać "do Ikei??" Kedy chcesz moja droga, tylko nie w ten weekend , bo córka nas z domu wygania- osiemastkę organizuje. Mam nadzieję że bedziemy mieli do czego wracać Coś wspominała o ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Przygotujcie zestawy ppoż. na wsi słuczaj Jeśli już bedzie mnie stać na zakupy to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czym macie przykrytą pergolę? Mamy taką samą sytuację - odkryty taras Może za jakieś 20 lat sobie też zrobimy coś takiego , fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu a gdzie ją moge podziwiac, jak jej nei widzę I nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy jedziesz na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A tak na serio to mam przed oczami obraz z dzieciństawa jak mama codziennie się kszata i zdrzędzi bo zmęczona i robi awanture o pare okruszków na dywanie. Ja postanowiłam nie być zrzędą i myślę ze maż woli w domu troche bałaganu niz mam chodzic wiecznie niezadowolona bo ja tylko sprzatam a reszta wiecznie robi bałagan. Czasem odpuszczam i swiat sie nie wali. A gdy zdzarzy mi się pozrzędzić, wystarczy że mąż powie że przypominam teraz jego teściowa to od razu działa to na mnie jak kubeł zimnej wody. Ale w środku wciąż tkwi taki wewnetrzny przymus że dom ma ślnić Ja miałam to samo Wiecznie było że brudno, że syf itp. Dziecka swoje gonię o porządki, bo czasem nie da się wejść do ich pokojów, ale niestety mnie mój mąż równiesz czasem stresuje, że zamiast sprzątać to siedzę tu z Wami Wkurzam sie wtedy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 no ,no Panno Anno -pieknie u Ciebie az sie chce wypić kawusie ...i nie tylko na takim tarasie w Puławach tarasik był ładny ale ten ...fiu fiu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czym macie przykrytą pergolę? Mamy taką samą sytuację - odkryty taras Może za jakieś 20 lat sobie też zrobimy coś takiego , fajnie wygląda Pomysły były różne od poliwęglanu po szkło a stanęło na takich tanich płytach plastikowych trapezowych. Są w różnych kolorach, u mnie mleczne. Na razie spisują się b. dobrze i przeżyły gradobicie , wichury i rzęsiste ulewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu a gdzie ją moge podziwiac, jak jej nei widzę I nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy jedziesz na zlot A dzienników budowy to już się nie czyta tylko komentarze? Ze zlotem jeszcze nie wiem jak sie sprawa ułoży, więc uchylam się od odpowiedzi. Generalnie rok temu jakoś większy miałam zapał, chyba już wypadłam z obiegu, większość ludzi nawet nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts