Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to myślę, że zostawić i ewentualnie z czasem ... chyba, że Ci przeszkadza wyjątkowo! Mi nie przeszkadzało w zachwycaniu się pergolą i otoczeniem, więc pomyśl :D Wszystko sprawia na mnie bardzo pozytywne wrażenie ... ot i tyle.

Podziwiałam wszystko ogólnie, więc nie biorę tego przytyku do siebie :wink:

Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu :wink:

a gdzie tą trawę można oglądać :roll:

przytargałam 8)

Twój osobisty podawacz kawy :wink: :lol: :lol:

dzień doberek :D

http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg

Dziekuje Gosiu, podawacz prawie tak samo przystojny jak mój osobisty mąż :lol:

Veruniu, kiedy mogę przyjechać "do Ikei??" :wink:

Kedy chcesz moja droga, tylko nie w ten weekend , bo córka nas z domu wygania- osiemastkę organizuje. Mam nadzieję że bedziemy mieli do czego wracać :roll: Coś wspominała o ognisku :o

Przytyk był do tych ekhm..koleżanek u których podziwiam kazdy badylek a tu zero rewanżu :wink:

:p :p :p a gdzie ją moge podziwiac, jak jej nei widzę :evil: :roll:

I nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy jedziesz na zlot :evil:

A tak na serio to mam przed oczami obraz z dzieciństawa jak mama codziennie się kszata i zdrzędzi bo zmęczona i robi awanture o pare okruszków na dywanie. Ja postanowiłam nie być zrzędą i myślę ze maż woli w domu troche bałaganu niz mam chodzic wiecznie niezadowolona bo ja tylko sprzatam a reszta wiecznie robi bałagan. Czasem odpuszczam i swiat sie nie wali. A gdy zdzarzy mi się pozrzędzić, wystarczy że mąż powie że przypominam teraz jego teściowa to od razu działa to na mnie jak kubeł zimnej wody. Ale w środku wciąż tkwi taki wewnetrzny przymus że dom ma ślnić :roll:
Ja miałam to samo :roll: Wiecznie było że brudno, że syf itp. :roll: Dziecka swoje gonię o porządki, bo czasem nie da się wejść do ich pokojów, ale niestety mnie mój mąż równiesz czasem stresuje, że zamiast sprzątać to siedzę tu z Wami :wink: Wkurzam sie wtedy bardzo :-?

Czym macie przykrytą pergolę? Mamy taką samą sytuację - odkryty taras :roll: Może za jakieś 20 lat sobie też zrobimy coś takiego :roll: :wink:, fajnie wygląda

:p

Pomysły były różne od poliwęglanu po szkło a stanęło na takich tanich płytach plastikowych trapezowych. Są w różnych kolorach, u mnie mleczne. Na razie spisują się b. dobrze i przeżyły gradobicie , wichury i rzęsiste ulewy.

:p :p :p a gdzie ją moge podziwiac, jak jej nei widzę :evil: :roll:

I nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy jedziesz na zlot :evil:

A dzienników budowy to już się nie czyta tylko komentarze? :wink:

Ze zlotem jeszcze nie wiem jak sie sprawa ułoży, więc uchylam się od odpowiedzi. Generalnie rok temu jakoś większy miałam zapał, chyba już wypadłam z obiegu, większość ludzi nawet nie znam :roll: