Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ,no Panno Anno -pieknie u Ciebie :D az sie chce wypić kawusie ...i nie tylko na takim tarasie :lol: w Puławach tarasik był ładny ale ten ...fiu fiu :lol:

buziaki :D

No to wsiadaj na stalowego rumaka i przybywaj :lol: A co do tarasu to bym się nie zgodziła. Tamtem juz taki fajnie zarośnięty a tu znowu musze czekać aż to wszystko urośnie. Ech

A dzienników budowy to już się nie czyta tylko komentarze? :wink:
a link to gdzie posiałaś :-?

byłam widział, podoba mi się bardzo :)

Ze zlotem jeszcze nie wiem jak sie sprawa ułoży, więc uchylam się od odpowiedzi. Generalnie rok temu jakoś większy miałam zapał, chyba już wypadłam z obiegu, większość ludzi nawet nie znam :roll:
NIE PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, że Cię nie będzie :-?

Dzień doberek. 8)

Zabłądziłam chyba na jakąś obcą galaktykę, bo nigdy bym nie przypuszczała, że na Wenus takie śliczne domki rosną? :roll: :wink: :lol: :lol:

Pochłonęłam dziennik i mam ogromną radochę, że 2 lata łyknęłam w jednej pigułce. 8) :D :D

Pytań mam sto, tysiąc ochów i achów, a pierwsze tylko jedno pytanko, żebyś mnie nie wyrzuciła od siebie tak od razu... :oops: Okap wybrałaś Elektroluxa, ten z linku w dzienniku? 8)

Witam :D

Po osiemnastkowym party zanotowano nastepujace straty:

1. Stłuczone szklanki drinkówki szt3

2. Zepsuty młynek na odpadki

3. Dziura gł około 1m wykopana wraz z krzakiem róży i pnącza (z wielkim trudem zdobytego a allegro :evil: ) przez psa, który najwyrażniej chcial się skryć do nory przed halasem :roll:

Dziękuję :D , przekaże córci. Tak naprawde dorosła bedzie od czwartku, impreza była wcześniej bo wakacje się zaczęły.

Ale ten czas leci, kiedy ona urosła? :o

Wczoraj ją uczyłam Autocada i nieżle jej szło bo w mig łapała o co chodzi. Narysowała mi nawet kawałek studzienki. Będe miała pomoc w projektowaniu :lol:

Marjucha, kocioł widziałam - bardzo ładny jest

Markoto , a ty Autocada uzywasz w pracy czy po prostu umiesz? Ja wcześniej rysowałam całe zawodowe życie w Microstation, dopiero niedawno musiałam się przerzucić na Autocada z pewnymi oporami ale juz się przekonałam do programu.