markoto 23.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 W pracy niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A ja szukam kogoś kto mi pomoże przy archicadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tego to nie znam niestety, nie jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Markotko, połechtałaś mile moją dumę osobistą Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No i znowu echo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Goście pojechali więc już jestem Jadę teraz pooglądac sobie najdrożse samochody świata- w Poznaniu jest wystawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Vercia zwinelaś jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Albo zwinęła ... dorwali Ją i siedzi, albo któryś tak wpadł Jej w oko, że nadal przed nim stoi i wzdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Duzo ludzi było i tak szybko jeździły , ze nie dało rady. Chciałabym kiedys poprowadzić taki samochodzik chociaż przez chwile i poczuć to wgniatanie pleców w siedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja poczułam wgniatanie, jak mnie kolega na drift'a wzionbył! Noż qurcze, robi wrażenie, ale nie wiem, czy chciałabym tak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Verunia, a kiedy Ty się w końcu pofatygujesz do mnie???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Verunia, a kiedy Ty się w końcu pofatygujesz do mnie???????????????????? No chciałabym ale jeszcze musze jakiś pretekst znależć żeby męża tak daleko wyciągnąć W Chorzowie chyba U2 ma zagrać, więc może, może. Kaśka widziałam jak się swietnie bawiłaś (beze mnie )na zdjęciach afterpartowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Verunia, a kiedy Ty się w końcu pofatygujesz do mnie???????????????????? No chciałabym ale jeszcze musze jakiś pretekst znależć żeby męża tak daleko wyciągnąć W Chorzowie chyba U2 ma zagrać, więc może, może. Kaśka widziałam jak się swietnie bawiłaś (beze mnie )na zdjęciach afterpartowych.na U2 powiadasz 8 sierpnia dopiero wracam z wakacji A wcześniej, moze sama?? Może Maylnadzię namówię i se taki babski comber zrobimy, co?? Pomyśl, to dopiero będzie afterparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dopiero po 13 lipca mogłabym Jakby ci się udało namówić maylandzie to by było coś. Wino bym przywiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dopiero po 13 lipca mogłabym Jakby ci się udało namówić maylandzie to by było coś. Wino bym przywiozła dooobra, mnie też tak pasuje może ten weekend 18-19 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobra, wtępnie rezerwuję, a ty pracuj nad m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobra, wtępnie rezerwuję, a ty pracuj nad m już pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hejka Verunia jak sprawują się Twoje płytki (khadi)?? Jesteś z nich zadowolona? Pytam Ciebie bo masz zwierzaki ...których u mnie też nie brakuje Pozdróweczki! Verunia dzięki za odpowiedź ...refleks to ja mam... Łazienki, pralnie i kotłownie mam z głowy, ale wciąż walczę z holem i kuchnią - no nie wiem co tam rzucić ...napisz jeszcze, które są u ciebie (nazwę) jaśniejsze czy ciemniejsze, bo tak dokładnie to nie pamiętam No i jak na złość nigdzie w pobliżu ich nie ma co by se pomacać Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wariatki Vercia Ty nie wiesz, ale Kacha po wizytach w Wawie to teraz wino śliwkowe j a p o ń s k i e pija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hejka Verunia jak sprawują się Twoje płytki (khadi)?? Jesteś z nich zadowolona? Pytam Ciebie bo masz zwierzaki ...których u mnie też nie brakuje Pozdróweczki! Verunia dzięki za odpowiedź ...refleks to ja mam... Łazienki, pralnie i kotłownie mam z głowy, ale wciąż walczę z holem i kuchnią - no nie wiem co tam rzucić ...napisz jeszcze, które są u ciebie (nazwę) jaśniejsze czy ciemniejsze, bo tak dokładnie to nie pamiętam No i jak na złość nigdzie w pobliżu ich nie ma co by se pomacać Pozdróweczki! Monika, najprościej będzie jak mnie odwiedzisz to pozwole ci pomacać do woli Ja mam porobione w salonie i jadalni takie jakby dywaniki z tych jaśniejszych- white a pozostałe są ciemniejsze - chyba beige. w kuchni i holu też te ciemne. Jestem b. zadowolana z nich. Są ciepłe w wyglądzie ze wzgledu na kolor i fakturę, nie daję efektu pomieszczenia sanitarnego i nie widac na nich bardzo brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts