Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia, a kiedy Ty się w końcu pofatygujesz do mnie???????????????????? :roll:

No chciałabym ale jeszcze musze jakiś pretekst znależć żeby męża tak daleko wyciągnąć :roll: W Chorzowie chyba U2 ma zagrać, więc może, może.

Kaśka widziałam jak się swietnie bawiłaś (beze mnie :evil: )na zdjęciach afterpartowych.

Verunia, a kiedy Ty się w końcu pofatygujesz do mnie???????????????????? :roll:

No chciałabym ale jeszcze musze jakiś pretekst znależć żeby męża tak daleko wyciągnąć :roll: W Chorzowie chyba U2 ma zagrać, więc może, może.

Kaśka widziałam jak się swietnie bawiłaś (beze mnie :evil: )na zdjęciach afterpartowych.

na U2 powiadasz :roll: :x 8 sierpnia dopiero wracam z wakacji :x :x :x

A wcześniej, moze sama?? Może Maylnadzię namówię i se taki babski comber zrobimy, co?? :roll: :roll: :roll: Pomyśl, to dopiero będzie afterparty 8)

Hejka :D

Verunia jak sprawują się Twoje płytki (khadi)?? Jesteś z nich zadowolona? Pytam Ciebie bo masz zwierzaki :D ...których u mnie też nie brakuje :roll: :wink: :lol:

Pozdróweczki!

Verunia dzięki za odpowiedź :D ...refleks to ja mam... :oops: :wink: :lol:

Łazienki, pralnie i kotłownie mam z głowy, ale wciąż walczę z holem i kuchnią - no nie wiem co tam rzucić :-? ...napisz jeszcze, które są u ciebie (nazwę) jaśniejsze czy ciemniejsze, bo tak dokładnie to nie pamiętam :roll: No i jak na złość nigdzie w pobliżu ich nie ma co by se pomacać :roll: :wink:

Pozdróweczki! :D

Hejka :D

Verunia jak sprawują się Twoje płytki (khadi)?? Jesteś z nich zadowolona? Pytam Ciebie bo masz zwierzaki :D ...których u mnie też nie brakuje :roll: :wink: :lol:

Pozdróweczki!

Verunia dzięki za odpowiedź :D ...refleks to ja mam... :oops: :wink: :lol:

Łazienki, pralnie i kotłownie mam z głowy, ale wciąż walczę z holem i kuchnią - no nie wiem co tam rzucić :-? ...napisz jeszcze, które są u ciebie (nazwę) jaśniejsze czy ciemniejsze, bo tak dokładnie to nie pamiętam :roll: No i jak na złość nigdzie w pobliżu ich nie ma co by se pomacać :roll: :wink:

Pozdróweczki! :D

Monika, najprościej będzie jak mnie odwiedzisz to pozwole ci pomacać do woli :lol: Ja mam porobione w salonie i jadalni takie jakby dywaniki z tych jaśniejszych- white a pozostałe są ciemniejsze - chyba beige. w kuchni i holu też te ciemne. Jestem b. zadowolana z nich. Są ciepłe w wyglądzie ze wzgledu na kolor i fakturę, nie daję efektu pomieszczenia sanitarnego i nie widac na nich bardzo brudu.