Gosia-Anbudowa 02.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ta lawenda to z nasion, czy rozsady (tak to się nazywa??) Zainteresowana jestem... ja kupiłam w doniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 O, to mi się podoba! Też poszukam takich doniczek Kiedy ją przesadzałaś do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Brazunia kup gotowe sadzonki. Lawenda z nasion mało komu się udaje. Ja juz siałam 3 razy i nic nie wyszło z tego. Kupiłam sadzonki lawendy w Obi. Unikaj tych francuskich odmian i tych z takimi "zajeczymi uszkami" czyli kwiatostanami zakończonymi płatkami w kształcie właśnie zajeczych uszek. Wybierz odmianę najpospolitrzą i wieloletnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki Maylandziu, na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja siałam kiedyś lawendę to z calej torebki tylko cztery krzaczki wyrosły i duże były dopiero w 3 roku. Tak więc nie zawracaj sobie głowy nasionami tylko kup sadzonki. W doniczce to o każdej porze możesz sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z sianiem tej lawendy to jakis koszmar. Trzeba zmieszać z ziemią, w lodówce trzymać jakis czas, potem wyjać, doglądac... i nic nie wschodzi A niby lawenda rośnie na nieużytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z sianiem tej lawendy to jakis koszmar. Trzeba zmieszać z ziemią, w lodówce trzymać jakis czas, potem wyjać, doglądac... i nic nie wschodzi A niby lawenda rośnie na nieużytkach ja kupiłam gotowe sadzonki rosną jak dzikie!! Najbardziej pachną te janse, prawie białe Wczoraj zerwałam sobie trochę do sypialni, hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ale i tak najładniej pachnie maciejka posiałam ją na rabacie przy tarasie i wieczorkeim jak leże z piwkiem na hamaku to tak pachnie ze ekstaze prawie zaliczam a tak w ogóle to czesc babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześc Żabciu Meksykańskie obejscie i jeszcze ten hamak.... No no, nie mów że Desperado popijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześc Żabciu Meksykańskie obejscie i jeszcze ten hamak.... No no, nie mów że Desperado popijasz? jakie tam Despredao Maylandziu ...Warke z Biedronki ( i to na doatek prosto z puszki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No tak, ja też wolałabym Warke A tak wogóle to ja mam do Warki rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja tam wolę Desperado, taka ze mnie piwoszka A hamak tez mam Właśnie niedawno się zastanawiałam żabo, gdzie się podziewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A ja piwa nie lubię - taka jestem oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Chyba wszystkich zatkało po tym stwierdzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja piwa nie lubię - taka jestem oryginalna to jest nas dwie Jednynie smakowe Redsy, czy inne ujda. Reszta feeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kasica, ja nawet Redsa czy inne Carmi omijam szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja też piwa nie lubię. Dlatego wypijam je szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja z kolei pije tak wolno , ze mąż się ze mnie śmieje , ze mi się piwo gotuje w dłoniach. Lubie piwo tylko okazyjnie np ogisko, grill i tylko zwykle jedno . Przez tydzień jestem na motorach więc proszę sie nie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja też piwa nie lubię. Dlatego wypijam je szybko Mój kolega mawiał: "Wóda jest okroooopnaaaaa, trzeba lać ją w mordę!!" Verunia, baw się dobrze ... tylko uważaj na siebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja z kolei pije tak wolno , ze mąż się ze mnie śmieje , ze mi się piwo gotuje w dłoniach. Lubie piwo tylko okazyjnie np ogisko, grill i tylko zwykle jedno . Przez tydzień jestem na motorach więc proszę sie nie martwić piwa też nie lubię dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts