Gość 29.08.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 yyyyyyy a o czym Ty pomyślałaś? No tego co stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ciemno juz to nie wiem czy jeszcze stoi , za dnia zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Drewno w niej ułożyłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Drewno w niej ułożyłaś już? Tak , całe 3 metry sama jedna, mąz się zmęczył drewutnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Moje leży jeszcze na drugiej działce. narazie nie przenoszę. Wytynkuję najpierw scianę i wtedy przeniosę. Ale i tak niewiele mi to zmieni bo dachu tam jeszcze nie ma i plandeką będe musiała nakryć więc może lepiej wcale nie przenosić.... Zastanowie sie nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kopa dostałam Buziaki Veruńcia. Piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Drewutnia- projekt , wykonanie- osobisty mąż, materiał-Castorama, koszt około 400zł (Koszt robocizny pominięty ze względu na terapeutyczne korzyści -poczucie dumy i uznanie w oczach małżonki i sąsiadów ) http://images40.fotosik.pl/186/7ce727b049b65cd5m.jpg Siedziska przy ognisku- projekt -ja, wykonanie- ja, materiał- dostawca drewna do kominka, koszt 30 zł http://images38.fotosik.pl/186/64351fe287d95620m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Pieknie wyszło Mój robił ławeczki w sobotę przy ognisku. W niedzielę wszyscy przychodzili i ogladali. Ależ był dumny!!! A tak wogóle odwołali mi dzis szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A tak wogóle odwołali mi dzis szefa He, he to pewnie dziś pijaństwo. Może ty teraz będziesz szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a jak się trafi gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wraca poprzedni A pijaństwo będzie, a co! jak swięto to swięto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ogród śliczny. ja na moim poletku trzy na trzy to raczej pójdę w te iglaki i szczepione drzewka. zazdroszcze możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Możliwości możliwościami ale trzeba na ten ogród duzo pracy żeby jakoś wyglądał a i tak zawsze będą jakieś chwasty, cos nie dokoszone, nie wyciete. Trzeba po prostu zmienić podejście do ogrodu- więcej dystansu. Ucze się tego bo wczesniej miałam mały który mogłam bez problemu ogarnąć. Taki mały ogródek ma też zalety bo mozna go wychuchać, wypieścic , takie małe cacko zrobić a przy dużym trzeba trochę wyluzowac, żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Możliwości możliwościami ale trzeba na ten ogród duzo pracy żeby jakoś wyglądał a i tak zawsze będą jakieś chwasty, cos nie dokoszone, nie wyciete. Trzeba po prostu zmienić podejście do ogrodu- więcej dystansu. Ucze się tego bo wczesniej miałam mały który mogłam bez problemu ogarnąć. Taki mały ogródek ma też zalety bo mozna go wychuchać, wypieścic , takie małe cacko zrobić a przy dużym trzeba trochę wyluzowac, żeby nie zwariować Siedziska ładniejsze od drewutni Co jak co, ale tej trawy do koszenia to nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Możliwości możliwościami ale trzeba na ten ogród duzo pracy żeby jakoś wyglądał a i tak zawsze będą jakieś chwasty, cos nie dokoszone, nie wyciete. Trzeba po prostu zmienić podejście do ogrodu- więcej dystansu. Ucze się tego bo wczesniej miałam mały który mogłam bez problemu ogarnąć. Taki mały ogródek ma też zalety bo mozna go wychuchać, wypieścic , takie małe cacko zrobić a przy dużym trzeba trochę wyluzowac, żeby nie zwariować Siedziska ładniejsze od drewutni Co jak co, ale tej trawy do koszenia to nie zazdroszczę Marjuszku wierz mi. W tym roku przynajmniej z trawnikiem jest najmniejszy problem . Jedna godzina koszenia w tygodniu -1 do dwóch koszy do wyrzucenia na kompostownik i wszystko. Kosiarka ma napęd na koła więc nawet się nie męczę tylko sobie z nia spaceruję. Gorzej znacznie z moimi skarpami sprawa wyglada. W nastepnych latach pewnie sytuacje sie odwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Możliwości możliwościami ale trzeba na ten ogród duzo pracy żeby jakoś wyglądał a i tak zawsze będą jakieś chwasty, cos nie dokoszone, nie wyciete. Trzeba po prostu zmienić podejście do ogrodu- więcej dystansu. Ucze się tego bo wczesniej miałam mały który mogłam bez problemu ogarnąć. Taki mały ogródek ma też zalety bo mozna go wychuchać, wypieścic , takie małe cacko zrobić a przy dużym trzeba trochę wyluzowac, żeby nie zwariować Siedziska ładniejsze od drewutni Co jak co, ale tej trawy do koszenia to nie zazdroszczę Marjuszku wierz mi. W tym roku przynajmniej z trawnikiem jest najmniejszy problem . Jedna godzina koszenia w tygodniu -1 do dwóch koszy do wyrzucenia na kompostownik i wszystko. Kosiarka ma napęd na koła więc nawet się nie męczę tylko sobie z nia spaceruję. Gorzej znacznie z moimi skarpami sprawa wyglada. W nastepnych latach pewnie sytuacje sie odwróci To skarpy potraktuj raundapem i masz problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No ale ja chcę żeby tam jednak coś rosło tylko że nie koniecznie chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No ale ja chcę żeby tam jednak coś rosło tylko że nie koniecznie chwasty Ale pustynie też są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A widziałes gliniana pustynię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts