marjucha 01.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A widziałes gliniana pustynię? A co? U Ciebie nie może być pierwsza na świecie? Tez mam glinę i sam nie wierzę w to co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Zapisałam sie na salsę i kurs bezpiecznej jazdy z Toyoty. Zaczyna mi odbijac na tej wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Zapisałam sie na salsę i kurs bezpiecznej jazdy z Toyoty. Zaczyna mi odbijac na tej wsi? za mało roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Zapisałam sie na salsę i kurs bezpiecznej jazdy z Toyoty. Zaczyna mi odbijac na tej wsi? za mało roboty Robota to by się i znalazła ale taka nuuudna ze mi się nie chce Aha , dzis doczekałam sie upragnionej skrzyneczki z pradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba wiem, kto mi drewutnię zrobi Verunia, masz tych hektarów, nie powiem. Zastanawiam się, czy u mnie kiedyś taki porządek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Dobre pytanie Jestes moim wyrzutem sumienia więc pewnie przyjade kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba wiem, kto mi drewutnię zrobi Verunia, masz tych hektarów, nie powiem. Zastanawiam się, czy u mnie kiedyś taki porządek będzie Powoli zapanujesz nad tym chaosem, wiesz przez ile miesięcy u mnie był krajobraz księzycowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Dobre pytanie Jestes moim wyrzutem sumienia więc pewnie przyjade kiedysNo na co mi przyszłooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiesz jak to jest?? Widzi się i pamięta efekt końcowy, ja swoimi chaszczami jestem powalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Dobre pytanie Jestes moim wyrzutem sumienia więc pewnie przyjade kiedysNo na co mi przyszłooo A ty nie masz zadnych wyrzutów coooo?, małpo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiesz jak to jest?? Widzi się i pamięta efekt końcowy, ja swoimi chaszczami jestem powalona Nie daj sie. Przez zimę część sama zginie a resztę wykończysz na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Dobre pytanie Jestes moim wyrzutem sumienia więc pewnie przyjade kiedysNo na co mi przyszłooo A ty nie masz zadnych wyrzutów coooo?, małpo jedna nie wiem czy małpy mają wyrzuty mam, mam teraz tak kołuje wycieczkę z "zakładu pracy", zeby do Wielkopolski zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie dam się!!! Prędzej sczeznę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A do mnie to kiedy przyjedziesz??? Dobre pytanie Jestes moim wyrzutem sumienia więc pewnie przyjade kiedysNo na co mi przyszłooo A ty nie masz zadnych wyrzutów coooo?, małpo jedna nie wiem czy małpy mają wyrzuty mam, mam teraz tak kołuje wycieczkę z "zakładu pracy", zeby do Wielkopolski zawitać Czy to znaczy ze wpadniesz do mnie z wycieczka szkolną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy to znaczy ze wpadniesz do mnie z wycieczka szkolną? Nooooooo Cieszysz się, niee?? Przyjadę z kumplami z pracy, zobaczysz, niekórzy są fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Verunia, kurs salsy?, ale będziesz miała talię...mnie oponka grozi miejsce na ognisko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy to znaczy ze wpadniesz do mnie z wycieczka szkolną? Nooooooo Cieszysz się, niee?? Przyjadę z kumplami z pracy, zobaczysz, niekórzy są fajni Jak fajni to pewnie ze się cieszę Tych niefajnych zgubisz gdzieś w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy to znaczy ze wpadniesz do mnie z wycieczka szkolną? Nooooooo Cieszysz się, niee?? Przyjadę z kumplami z pracy, zobaczysz, niekórzy są fajni Jak fajni to pewnie ze się cieszę Tych niefajnych zgubisz gdzieś w mieście Same się zgubią, to łajzy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 verunia Ty jej nie wierz co do tych kolegów jakby byli fajni to by poszła na cały etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts