Gość 04.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 verunia Ty jej nie wierz co do tych kolegów jakby byli fajni to by poszła na cały etat Tyz racja Ale moze przynajmniej przystojni są, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 verunia, a jak tam Twoje tulipanowe szaleństwa? Dokupiłaś coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 verunia Ty jej nie wierz co do tych kolegów jakby byli fajni to by poszła na cały etat Tyz racja Ale moze przynajmniej przystojni są, co? Gdyby byli ... to też by poszła na cały etat Cześć wieczorne Dopiero podłączyłam słuchawki, ale dziwnie mi głos przerywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 verunia, a jak tam Twoje tulipanowe szaleństwa? Dokupiłaś coś nowego? Jeszcze nie , ale coś pewnię dokupię Na razie koniecznie musze krokusy w trawie posadzić bo wczesną wiosną nie mam z frontu zadnych wiosennych kwiatów a na żwirowej rabacie to nie wiem czy coś mogę posadzić bo tam folia pod kamyczkami jest . Jak radzicie- dac jednokolowe krokusy ( i w jakim kolorze), czy taki mix kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja jestem za mixem widziałam takie trawniki i kolorowe wychodziły najładniej. oczywiście to moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 verunia, a jak tam Twoje tulipanowe szaleństwa? Dokupiłaś coś nowego? Jeszcze nie , ale coś pewnię dokupię Na razie koniecznie musze krokusy w trawie posadzić bo wczesną wiosną nie mam z frontu zadnych wiosennych kwiatów a na żwirowej rabacie to nie wiem czy coś mogę posadzić bo tam folia pod kamyczkami jest . Jak radzicie- dac jednokolowe krokusy ( i w jakim kolorze), czy taki mix kolorów? Veruniu napisz mi prosze czy koszenie trawy nie zaszkodzi krokusa juz po ich przekwitnieciu? Mi tez podoba sie mix kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ponoć nie szkodzi, widziałam juz pare takich trawników, gdzie krokusy od lat tam siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mix, Veruniu, mix!!! Kolory krokusów są porażające, a zebrane razem to już cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mix, Veruniu, mix!!! Kolory krokusów są porażające, a zebrane razem to już cudo!!!!Mix, bo mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No to mix, jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Szalej Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mix! Ja też miałam mixa, ale muszę zapas cebulek w ziemi odświeżyć, bo one chyba nie lubią środków chwastobójczych PS. Taką fajną minę zrobiłaś u Brazy, że aż musiałam do Ciebie osobiście zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zamilkłas na jakiś czas i no kurde brakowało mi ciebie. Pamietasz te szalone czasy na RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Łee, no pewnie! Fajnie było A zamilkłam, chłopaki mnie przytłoczyli i czasu i sił mi zabrakło. Ale już wracam do formy Jeden stał się przedszkolakiem, drugi sam mi niestraszny No i jestem A Ty już stałaś się Poznanianką? I jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja Poznanianką? Już do końca życia sercem i mentalnościa będę po prawej stronie Wisły. Zresztą ja na wsi mieszkam, chociaz ta wies taka zwykła nie jest Tęsknię strasznie za moją Małą Ojczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Tęsknię strasznie za moją Małą Ojczyzną To zupełnie tak samo, jak ja Dawno nie wchodziłam na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja też dawno na RW nie byłam. Kiedyś jak zajrzałam, to tam nikogo znajomego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja też dawno na RW nie byłam. Kiedyś jak zajrzałam, to tam nikogo znajomego nie było Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja też dawno na RW nie byłam. Kiedyś jak zajrzałam, to tam nikogo znajomego nie było Mam to samo wlaśnie może trzeba tam wejść i jakieś stare porządki zaprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Skrzykniemy sie po niedzieli i pokażemy kto tu rządzi Niedługo tam 5000 stronka więc trzeba stare czajniki odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts