Anna Wiśniewska 21.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bidula Trzymaj się jakoś. Dobrze, ze jest zięciunio do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Niestety jest podejrzenie zerwania tylnych wiazadeł krzyzowych W srodę mam USG moze coś się wyjasni. Nie miała baba kłopotu Verunia, kochana Ty nasza! Pilnuj tylko aby dobry lekarz to zobaczyl. Niestety dlugo sie to leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kurcze dopiero co markoto wyszła z problemu z nogą.....Vercia trzymaj się bidulko. Ja wiem, ze Ty mazgaj nie jesteś, że sie nie dasz ale.... kurcze tak mi przykro, ze sie to stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cholera, faktycznie - nie miała baba kłopotu Dbaj o siebie, uważaj, no cholera no!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Verunia bidulko...przytulam wiesz, zwykły spacer z psem, czasem tak bywa. Moja koleżanka pojechała na narty i tak się bała, że się połamie, że nart nie założyła. Ostatniego dnia dzieci ją namówiły, żeby zjechała na sankach z oślej łączki. Zjechała. Dwie operacje. Śruby w kości udowej, śruby i klamry w kości piszczelowej, rok leczenia. A mówi się: ...teraz już z górki... Dbaj o siebie, przestrzegaj zaleceń i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki dziewczyny za wsparcie i troskę. Ostanio odwaliłam niezly numer. Zapomniałam w telefonie wyłączyc budzik nastawiony na 5 raną. Jak zadzwonił to zerwałam się półprzytomna , zeby go wyłączyć i zapomniałam, że mam chora noge. Oczywiście wywaliłam się z hukiem jak długa na ziemię i tylko usłyszałam spanikowany krzyk męża czy żyję. Chyba mu troszke na mnie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki dziewczyny za wsparcie i troskę. Ostanio odwaliłam niezly numer. Zapomniałam w telefonie wyłączyc budzik nastawiony na 5 raną. Jak zadzwonił to zerwałam się półprzytomna , zeby go wyłączyć i zapomniałam, że mam chora noge. Oczywiście wywaliłam się z hukiem jak długa na ziemię i tylko usłyszałam spanikowany krzyk męża czy żyję. Chyba mu troszke na mnie zależy Skubany, dobrze gra Powrotu do zdrowia życzę i uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 majucha , nie pozbawiaj mnie złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Marjucha, Ty tak z autopsji ... Cześć Kochany Połamańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Marjucha, Ty tak z autopsji ... Cześć Kochany Połamańcu Nie, dużo czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Marjucha, Ty tak z autopsji ... Cześć Kochany Połamańcu Nie, dużo czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Verunia ło matko trzymam kciuki za szybką rekonwalescencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Verunia, co wykazało USG??? Marjucha, toś Ty taki oczytany bardzo, coooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Verunia pisz co u CIebie!!! Mam nadizeję, że choc nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Verunia, ja mam nadzieję, że to milczenie to przez brak netu, a nie co gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Znowu z netem mam problemy, kolejna reklamacja modemu Z noga trochę lepiej ale troche jeszcze to potrwa zanim zacznę normalnie funkcjonować. Wiezadła tylko naderwane a nie zerwane na szczęście i łąkotka troche uszkodzona. W każdym razie będę żyła Przyjechała mama więc trochę ogród doprowadzi mi do porządku. Wczoraj wsadziłyśmy cebulowe- narcyzy, lilie, cebulice. Ja własnoręcznie posadziłam w trawie 200 krokusów siedząc na stołeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jak sadziłaś z tą nogą to faktycznie nie jest tragicznie dużo zdrówka i co by sie samo wyleczyło. miałam to samo tylko bez łękotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Z kim nie gadam, to prawie każdy miał jakąś kontuzję kolana. To chyba najbardziej urazowy staw. A ile rad juz sie nasłuchałam od znawców tematu, więcej niż od lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tak to juz jest. Musisz uważać, to jest pewne. I chyba niezłe fikołki przy tych krokusach wyczyniac musiałaś, zeby je posadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Z kim nie gadam, to prawie każdy miał jakąś kontuzję kolana. To chyba najbardziej urazowy staw. A ile rad juz sie nasłuchałam od znawców tematu, więcej niż od lekarzy I nawet ja miałam kontuzję kolana Otóż w podstawówce chłopcy stosowali tzw "końskie zaloty": szarpali za warkocze, ciągnęli za fartuchy, podkładali nogi. Mnie własnie taki jeden cymbał tak podłożył nogę na schodach, że zleciałam jak ta lala na sam dół. No i niby nic się nei stało, nawet nie bolało, aż tu wieczorem jakby coś grubsze to kolano było No nic, posząłm spac, budzę się rano, a ja mam 60cm w obwodzie kolana Całe sino-zielono-granatowe 3 tygodnie łuski Ból niemiłosierny. Krwiak nie chciał schodzić, punkcja była potrzebna A na sam koniec dostałam anginy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts