mayland 01.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzieciaki Dobry kawał Agdus wkleiła w Dziendoberkowaniu na psycholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 oszczedzaj kolano i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 200 krokusów Ja posadziłam 15 i powiedziałam "chwatit"! A i tak psuka ryje w tym miejscu jak szalona, kreta nie potrza Oszczędzaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Z kim nie gadam, to prawie każdy miał jakąś kontuzję kolana. To chyba najbardziej urazowy staw. A ile rad juz sie nasłuchałam od znawców tematu, więcej niż od lekarzy to chyba nasza narodowa słabość (o radach mówie, nie o kolanach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 W Polsce kazdy ma cos do powiedzenia na tematy medyczne i budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i o urzędnikach ze skarbówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 W Polsce kazdy ma cos do powiedzenia na tematy medyczne i budowlane z tym drugim się nie zgodzę ja mam jakieś niebudowlane towarzystwo więc bardzo ciężko mi się powstrzymywać a muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i o urzędnikach ze skarbówki ja tam nic do nich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i o urzędnikach ze skarbówki i o nauczycielach, co to się mienęli z powołaniem, tudzież im odbija, albo mają wymagania z kosmosu, tak jak ja na przykład. Oczekuję od moich uczniów: 1) obecności na lekcji 2) posiadania zeszytu i książki (książka może być jedna na 2 osoby) 3) zaliczania kartkówek /testów, etc. na poziomie dopuszczającym Ufffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bo ty zołza taka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A dajcie spokój. Ja od rana dziś słyszę przez megafony "Kazik, jesteśmy z tobą" Wybuchaja petardy, jest tvn24, jacyś goście z aparatami foto stoją mi tu na korytarzach, zdjecia robią..... No Meksyk normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i o urzędnikach ze skarbówki i o nauczycielach, co to się mienęli z powołaniem, tudzież im odbija, albo mają wymagania z kosmosu, tak jak ja na przykład. Oczekuję od moich uczniów: 1) obecności na lekcji 2) posiadania zeszytu i książki (książka może być jedna na 2 osoby) 3) zaliczania kartkówek /testów, etc. na poziomie dopuszczającym Ufffffffffffffff No wiesz Takie wymagania ... faktycznie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A czy wy tez jesteście takie zołzy które nie prasuja mężom koszul?. Ja jestem i żeby przestał marudzić kupiłam mu właśnie takie cudo do prasowania a przy okazji moze mi okna tym przeleci http://www.multikarcher.pl/product/id/91,stacja-do-czyszczenia-para-si-2125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mojego pranie lezy w garderobie na stercie. Swoje przebrałam i poprasowałam. Ale córki i męża już nie. Nie mam na to czasu. W końcu to załapią i sami to zrobią. Musi jednak poleżeć i mocy nabrać Mój mało w koszulach chodzi. Taka praca ufffffffff Ja nawet mogę prasować tylko czasu na to nie mam i to główny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja nie cierpię prasować. Staram się kupować takie ubrania , żeby albo nie trzeba było prasować, albo łatwo. Mąż wybrał sobie pracę koszulową więc prasować musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Verunia, uściśnijmy sobie dłonie! Nienawidzę prasować!!!!! I dlatego robię dokładnie tak samo, jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak tam noga, aby nie mowic tego slowa, no wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bez większych zmian na razie. W srode mam wizyte u ortopedy moze cus poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A czy wy tez jesteście takie zołzy które nie prasuja mężom koszul?. Ja jestem i żeby przestał marudzić kupiłam mu właśnie takie cudo do prasowania a przy okazji moze mi okna tym przeleci http://www.multikarcher.pl/product/id/91,stacja-do-czyszczenia-para-si-2125teeeeeeeee, niezły bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wiesz, w razie czego mam dobra klinike w Poznaniu, to dam kontakt. Przyjmuja sami specjalisci. Tacy co to sportowcow naszych lecza i usprawniaja. Zdrowka zycze! p.s. chyba psa se nie wezme, no chyba ze kota... Ale kota to juz mam.., tyle, ze nie takiego co sie wypuszcza na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts