Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Wiesz, w razie czego mam dobra klinike w Poznaniu, to dam kontakt. Przyjmuja sami specjalisci. Tacy co to sportowcow naszych lecza i usprawniaja.

Zdrowka zycze!

p.s. chyba psa se nie wezme, no chyba ze kota... :lol: Ale kota to juz mam.., tyle, ze nie takiego co sie wypuszcza na spacer. :lol: :wink:

A bo psa to trzeba brać takiego, zeby miało sie silę go w razie czego utrzymać na smyczy. Ja wprawdzie smyczy nie puściłam, ale żle się to dla mnie skończyło. Uwielbiam duze psy ale juz więcej takiego błędu nie popełnię

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy wy tez jesteście takie zołzy które nie prasuja mężom koszul?. Ja jestem i żeby przestał marudzić kupiłam mu właśnie takie cudo do prasowania a przy okazji moze mi okna tym przeleci :lol:

http://www.multikarcher.pl/product/id/91,stacja-do-czyszczenia-para-si-2125

teeeeeeeee, niezły bajer :o

No nie? :lol: Mogłoby tylko mniej kosztować :-?

A ja z dwojga złego, to już wolę prasowanie niż mycie okien dachowych.

No nie znoszę tej roboty jak nie wiem co.

Niestety wzięłam się za nie mrucząc pod nosem nie powiem co i mam teraz wirusy wędrujące po moim ciele i ciepłotę daleką od tej normalnej.

A przy żelazku to... przynajmniej ciepło jest :wink:

Verunia, dobrze będzie z nogą, jeszcze w seksownych szpilach nie raz polatasz :D

Przyszło to stanowisko do prasowania. Oprócz deski , żelazka i urzadzenia parowego okazało się że tez kupa jakiś szczotek, końcówek, zgarniaczy :o . Cały dom mozna tym podobno sprzątac . I po co ja maylandowego mopa kupowałam :roll: Dzisiaj wyprobuję to powiem czy warto.

W jednej takiej firmie chcą mnie do pracy. Jeszcze się zastanawiam :roll:

Przyszło to stanowisko do prasowania. Oprócz deski , żelazka i urzadzenia parowego okazało się że tez kupa jakiś szczotek, końcówek, zgarniaczy :o . Cały dom mozna tym podobno sprzątac . I po co ja maylandowego mopa kupowałam :roll: Dzisiaj wyprobuję to powiem czy warto.

W jednej takiej firmie chcą mnie do pracy. Jeszcze się zastanawiam :roll:

A chce Ci się? :wink:

Jak noga? :roll:

Pozdrawiam :D

Mąż z deski zadowolony. Ja dzisiaj parę luster i trzy okna tym już przeleciałam i rewelacja. Znacznie szybciej się myje i nie potrzeba detergentów.

Marjucha - nie chce mis się za bardzo, ale rozważam plusy i minusy. Kurde, mam mało czasu na decyzję bo juz od 15-tego chcą zatrudnić, tyle ze ja dalej kulawa :roll:

To urządzonko parowe waży ze 2 kg więc bez problemu przenoszę. Minusem jest ze gdzieś w poblizu powinno byc gniazdko. Do okien prawie tym siegam- prawie bo z 5 cm mi brakuje :lol: ale ja niska jestem. Stołeczek z IKEI podstawiam. Urządzenie stoi na podłodze a dysza jest wystarczająco długa zeby tym do góry framugi sięgnąć, ja mam okna plastikowe, nie wiem jak z drewnianymi lub okleinowymi , czy nie uszkodzi ramy :roll: Drewna bałabym się tym potraktować. Granitowy blat tez fajnie czyści, bo smug nie zostawia.

A działa to tak ze naparowuje się np powierzchnię okna taką dyszą a potem ściągaczką, która jest w zestawie ściąga skroploną wodę a suchą szmatką przeciera framugi. Chyba polubię mycie okien :wink: