Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem juz po zabiegu w domku. Dobrze że poszłam bo dopiero jak tam zajrzeli wyszło co się naprawdę stało. USG niewiele daje. Miałam pięknie brzmiącą diagnozę- rączka od koszyczka :lol: i tylne więzadła trzymające się na słowo honoru. Łekotkę trzeba było usunąć bo do niczego się nienadawała. Teraz posiedzę jeszcze na zwolnieniu ze 2 tygodnie. Nie wiem jak to odbiora w pracy, ledwo przyszła a tu od razu na takie długie zwlnienie. Niekomfortowo się z tym czuję ale co zrobic. Nie chcieli mi dać krótszego zwolnienia :roll:

Dzieki efi :D .

Powiem wam że zmieniłam zdanie na temat szpitala. Pielęgniarki, salowe, rechabilitantki -bardzo, bardzo miłe i uczynne. Lekarze tylko trochę mrukowaci i mało kontaktowi. Obiady bardzo smaczne, obawiam się ze chyba trochę przytyłam :lol: No i miałam świetną atmosferę na sali . Z babeczkami z którymi leżałam planujemy utrzymywac kontakt bo było przez tę parę dni niesamowicie. Od jednej dostałam nawet na pamiątkę pięknie przez nią wyszywany duzy gobelin z głowa konia, a druga (kosmetyczka z zawodu) odwiedziła nas w niedzielę i zrobiła nam wszystkim paznokcie i brwi żeby nam poprawić humor :o .

W państwowym, w Poznaniu. Sama jestem w szoku bo nasłuchałam się całkiem innych opowieści. Jedna z kobiet z która byłam na sali mówiła że gdzie indziej dawali jej rok czekania na zrobienie haluksa a tu przyszła i dostała przyjęcie następnego dnia. Mówi ze teraz wierzy w cuda. Szkoda tylko ze ten szpital chca przenieśc do innego, wiekszego. Ale jak widać warto pytać w róznych miejscach jeśli chodzi o terminy

A czuję się dobrze, musze tylko przez 2 tygodnie odciażać trochę noge na kulach przy chodzeniu

Odpoczywaj sobie, dbaj o nogę, bo jeszcze Ci się w życiu przyda! A praca ... no cóż. poczekają, w końcu wiedzieli, że z kolanem jest coś nie tak. A jeśli nie ... to niech żałują!!!

Buziaki zostawiam! http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif

Dzieki dobre kobiety

Dziś córka pojechała na egzamin z prawka. To jej drugie podejście. Cudem zdążyła. Dzisiaj od rana śnieg , mróż i ślisko. Korki już zaczynały się od mojego domu. Godzinę jechałam z dusza na ramieniu zeby na jakiś przystanek ją podwieżć. Opon nie zdążyłam wymienić na zimowe i parę razy mnie bujneło. Potem autobus, taksówka i jakoś zdażyła. Ciekawe jak jej tym razem pójdzie :roll:

Kurcze, jakoś mało budowlany ten wątek się zrobił

co się przejmujesz? nie tylko budową człowiek żyje

takie warunki to ideał dla egzaminowiczów - egaminator o niczym innym nie marzy jak o szybkim wyjściu z auta - jeździ sie naokoło ośrodka a wszelkie błędy są zwalane na karb pogody. trzymam kciuki

a jak ci sie prowadzi?