efilo 27.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 super że się dobrze zapowiada. atmosfere jak kiepska to zazwyczaj od razu się wyczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Też nie wiem, czy to normalne, ale rozumiem Cię doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jestem juz po zabiegu w domku. Dobrze że poszłam bo dopiero jak tam zajrzeli wyszło co się naprawdę stało. USG niewiele daje. Miałam pięknie brzmiącą diagnozę- rączka od koszyczka i tylne więzadła trzymające się na słowo honoru. Łekotkę trzeba było usunąć bo do niczego się nienadawała. Teraz posiedzę jeszcze na zwolnieniu ze 2 tygodnie. Nie wiem jak to odbiora w pracy, ledwo przyszła a tu od razu na takie długie zwlnienie. Niekomfortowo się z tym czuję ale co zrobic. Nie chcieli mi dać krótszego zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i dobrze kuruj się a co do diagnozy to niestety normalka. mój chirurg mawiał: otworzymy-zobaczymy dobrze że już wszystko posklecane. trzymam kciuki za szybką rekonwalescencje. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzieki efi . Powiem wam że zmieniłam zdanie na temat szpitala. Pielęgniarki, salowe, rechabilitantki -bardzo, bardzo miłe i uczynne. Lekarze tylko trochę mrukowaci i mało kontaktowi. Obiady bardzo smaczne, obawiam się ze chyba trochę przytyłam No i miałam świetną atmosferę na sali . Z babeczkami z którymi leżałam planujemy utrzymywac kontakt bo było przez tę parę dni niesamowicie. Od jednej dostałam nawet na pamiątkę pięknie przez nią wyszywany duzy gobelin z głowa konia, a druga (kosmetyczka z zawodu) odwiedziła nas w niedzielę i zrobiła nam wszystkim paznokcie i brwi żeby nam poprawić humor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no kochana to cudownie. nie ma to jak pozytywne nowe znajomości - człowiek od razu do świata lepiej nastawiony teraz myśl kobieto jak sie zrewanżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A tam praca.... Robota nie zając... Noga ważniejsz aale o tym Ci mówić nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czy Ty aby nie w Spa byłas, a nam tu czarujesz, że w szpitalu?? A lekarze bywają mrukowaci, ale dużo zyskują przy bliższym kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czy Ty aby nie w Spa byłas ..... do Spa to pojedzie po tym dwutygodniowym zwolnieniu na rehabilitację trzytygodniową ...... na krócej nie wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nigdzie nie jadę, z pracy mnie wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Vercia również życzę szybkiego powrotu do zdrówka a ten szpital, to w Polsce był?? ostatnio często bywałam w takich miejscach i brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.11.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Verka Ty w państwowym czy prywatnym robiłaś? Pytam poważnie bo jakiś szybki termin , takie szybkie są? No i jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 W państwowym, w Poznaniu. Sama jestem w szoku bo nasłuchałam się całkiem innych opowieści. Jedna z kobiet z która byłam na sali mówiła że gdzie indziej dawali jej rok czekania na zrobienie haluksa a tu przyszła i dostała przyjęcie następnego dnia. Mówi ze teraz wierzy w cuda. Szkoda tylko ze ten szpital chca przenieśc do innego, wiekszego. Ale jak widać warto pytać w róznych miejscach jeśli chodzi o terminy A czuję się dobrze, musze tylko przez 2 tygodnie odciażać trochę noge na kulach przy chodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Verunia a stabilizator nie kazali nosic na to kolano? Trzymaj sie i zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Trzymaj się Verunia! Dobrze, że trafiłaś w dobre miejsce. W takich szpitalach nie strach być chorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Odpoczywaj sobie, dbaj o nogę, bo jeszcze Ci się w życiu przyda! A praca ... no cóż. poczekają, w końcu wiedzieli, że z kolanem jest coś nie tak. A jeśli nie ... to niech żałują!!! Buziaki zostawiam! http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dzieki dobre kobiety Dziś córka pojechała na egzamin z prawka. To jej drugie podejście. Cudem zdążyła. Dzisiaj od rana śnieg , mróż i ślisko. Korki już zaczynały się od mojego domu. Godzinę jechałam z dusza na ramieniu zeby na jakiś przystanek ją podwieżć. Opon nie zdążyłam wymienić na zimowe i parę razy mnie bujneło. Potem autobus, taksówka i jakoś zdażyła. Ciekawe jak jej tym razem pójdzie Kurcze, jakoś mało budowlany ten wątek się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co się przejmujesz? nie tylko budową człowiek żyje takie warunki to ideał dla egzaminowiczów - egaminator o niczym innym nie marzy jak o szybkim wyjściu z auta - jeździ sie naokoło ośrodka a wszelkie błędy są zwalane na karb pogody. trzymam kciuki a jak ci sie prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 HURRRA ZDAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A WIDZISZ? A WIDZISZ? MÓWIŁAM!!!!!! no to gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts