Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gratulacje dla coreczki !!!!

moja odpuscila sobie narazie prawko , bo mowi , ze ma dosc stresu zwiazanego z matura :roll: (wczoraj pisala probna z matmy i jest strasznie soba rozczarowana)

poza tym twierdzi , ze ma dosc od czasu kiedy jezdzi z trzema kolezankami , ktore od niedawna maja prawko (naprawde moznaby napisac niezly scenariusz do komedii o 4-ech blondynkach :lol: )

niemniej posiadanie tego papierka jest podstawa w dzisiejszym swiecie , wiec cieszcie sie obie !!!

No cieszę się jak nie wiem co. Teraz młoda może się skupić głównie na maturze i będzie nam wszystkim łatwiej bo ja mam juz dość dowożenia ją ciągle do miasta. Łatwo nie miała, bo baba :o instruktorka przez 70 minut przeciągnęła ją po mieście ale sie udało :D

Teraz się zacznie molestowanie o samochód :-?

No normalnie jestem w szoku. Jutro mam spotkanie z babeczkami z sali szpitalnej. Wprawdzie wymieniłyśmy sie adresami ale myslałam ze jak zwykle tylko pro forma a tu bach - telefony i sms na drugi dzień , no i to spotkanko. Wydawać się by mogło ze tyle nas dzieli-wiek, wykształcenie, wykonywane zawody ale jak się okazuje wspólne przeżywanie cierpienia zbliża i buduje więzi. Bardzo się cieszę na to spotkanie. Przeprawadzając się tutaj wydawało mi się, że nie znajde nowych przyjaciół bo w tym wieku.... A tu wystarczyło pójść do szpitala :lol:

ja jutro też wybywam na spotkanie z moimi kumpelami, może się spotkamy

gdzie macie zbiórkę? bo jak na starym rynku to pewnie pod pręgieżem :lol: jak chcesz mnie uściskać to bądź tam o 13 -stej :lol: :wink:

Chętnie bym cię wyściskała ale własnie o tej porze umiwiłysmy sie w chacie jednej z nich. Każda ma cos z nogą wiec takie wyprawy na Stare Miasto na razie raczej odpadają :wink:

Ale wiesz gdzie mieszkam, zapraszam :D

Bardzo dziękuje za porady, widze że na forum można zawsze liczyć :roll: :wink: :lol:

Pojadę do Jyska bo mają promocje i może ktoś doradzi

heheh

słuchaj, ja mam jakiś taki kieszonkowy :roll: ponadto mam dwustronny. Pokrycie jakies anty coś tam

Więcej grzechów nie pamiętam :lol:

Z tego co poczytałam w necie tez mi wyszło ze powinnam kupić prynajmniej kieszonkowy. A pamiętasz jakiej masz twardości?
Ja mam średnio twardy.

I cooooo? Dobrze się śpi?

dla mnie rewelacja, nie lubię się zapadać ani czuć się jak na desce. Taki był optymalny :)