Olkalybowa 04.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gratulacje dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 gratulacje dla coreczki !!!! moja odpuscila sobie narazie prawko , bo mowi , ze ma dosc stresu zwiazanego z matura (wczoraj pisala probna z matmy i jest strasznie soba rozczarowana) poza tym twierdzi , ze ma dosc od czasu kiedy jezdzi z trzema kolezankami , ktore od niedawna maja prawko (naprawde moznaby napisac niezly scenariusz do komedii o 4-ech blondynkach ) niemniej posiadanie tego papierka jest podstawa w dzisiejszym swiecie , wiec cieszcie sie obie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gratulacje dla corki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 vercia pogratuluj Młodej Teraz bedize wozić Starych na imprezy i z.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 HURRRA ZDAŁA Gratulacje dla córci i szczęśliwej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No cieszę się jak nie wiem co. Teraz młoda może się skupić głównie na maturze i będzie nam wszystkim łatwiej bo ja mam juz dość dowożenia ją ciągle do miasta. Łatwo nie miała, bo baba instruktorka przez 70 minut przeciągnęła ją po mieście ale sie udało Teraz się zacznie molestowanie o samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 To jeszcze się nie zaczęło? A tak serio- pewnie, że gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Gratuluję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No normalnie jestem w szoku. Jutro mam spotkanie z babeczkami z sali szpitalnej. Wprawdzie wymieniłyśmy sie adresami ale myslałam ze jak zwykle tylko pro forma a tu bach - telefony i sms na drugi dzień , no i to spotkanko. Wydawać się by mogło ze tyle nas dzieli-wiek, wykształcenie, wykonywane zawody ale jak się okazuje wspólne przeżywanie cierpienia zbliża i buduje więzi. Bardzo się cieszę na to spotkanie. Przeprawadzając się tutaj wydawało mi się, że nie znajde nowych przyjaciół bo w tym wieku.... A tu wystarczyło pójść do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja jutro też wybywam na spotkanie z moimi kumpelami, może się spotkamy gdzie macie zbiórkę? bo jak na starym rynku to pewnie pod pręgieżem jak chcesz mnie uściskać to bądź tam o 13 -stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja jutro też wybywam na spotkanie z moimi kumpelami, może się spotkamy gdzie macie zbiórkę? bo jak na starym rynku to pewnie pod pręgieżem jak chcesz mnie uściskać to bądź tam o 13 -stej Chętnie bym cię wyściskała ale własnie o tej porze umiwiłysmy sie w chacie jednej z nich. Każda ma cos z nogą wiec takie wyprawy na Stare Miasto na razie raczej odpadają Ale wiesz gdzie mieszkam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Potrzebuje na gwałt wygodnego materaca do łózka Na co powinnam zwrócić uwagę przy zakupie? Polecacie jakiś? Kurde zielona jestem w tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bardzo dziękuje za porady, widze że na forum można zawsze liczyć Pojadę do Jyska bo mają promocje i może ktoś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bardzo dziękuje za porady, widze że na forum można zawsze liczyć Pojadę do Jyska bo mają promocje i może ktoś doradziheheh słuchaj, ja mam jakiś taki kieszonkowy ponadto mam dwustronny. Pokrycie jakies anty coś tam Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z tego co poczytałam w necie tez mi wyszło ze powinnam kupić prynajmniej kieszonkowy. A pamiętasz jakiej masz twardości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z tego co poczytałam w necie tez mi wyszło ze powinnam kupić prynajmniej kieszonkowy. A pamiętasz jakiej masz twardości?Ja mam średnio twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z tego co poczytałam w necie tez mi wyszło ze powinnam kupić prynajmniej kieszonkowy. A pamiętasz jakiej masz twardości?Ja mam średnio twardy. I cooooo? Dobrze się śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z tego co poczytałam w necie tez mi wyszło ze powinnam kupić prynajmniej kieszonkowy. A pamiętasz jakiej masz twardości?Ja mam średnio twardy. I cooooo? Dobrze się śpi?dla mnie rewelacja, nie lubię się zapadać ani czuć się jak na desce. Taki był optymalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 http://www.janpol.pl/ na tym się dobrze śpi http://www.janpol.pl/produkt2.php?zakl=1&pr_id=5&pr_podgrupa=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja mam u nas w sypialni i u syna kieszonkowy z tej firmy http://www.mkfoam.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=111&Itemid=27 od 2 lat i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts