magpie101 16.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Stelaze bukowe mam tez od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki za podpowiedzi magpie , co ci się w usta stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki za podpowiedzi magpie , co ci się w usta stało Nastroj mam podly to i avatar tragiczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki za podpowiedzi magpie , co ci się w usta stało Nastroj mam podly to i avatar tragiczny . A kogo zjadlaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Magpie, ja się ciebie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Koniecznie na obdukcje musi iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kupiliśmy wczoraj w IKEI w końcu materac lateksowy miękki. Przez 90 dni mozna testować i jak się nie spodoba można zwrócić lub zamienić na inny Pierwsza noc OK ale ja chyba bym wolała bardziej miękki Księżniczka ze mnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dzięki za podpowiedzi magpie , co ci się w usta stało Nastroj mam podly to i avatar tragiczny . A kogo zjadlaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kupiliśmy wczoraj w IKEI w końcu materac lateksowy miękki. Przez 90 dni mozna testować i jak się nie spodoba można zwrócić lub zamienić na inny Pierwsza noc OK ale ja chyba bym wolała bardziej miękki Księżniczka ze mnie jak nic Mowia, ze materac im bardziej twardy to bardziej zdrowo dla kregoslupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kupiliśmy wczoraj w IKEI w końcu materac lateksowy miękki. Przez 90 dni mozna testować i jak się nie spodoba można zwrócić lub zamienić na inny Pierwsza noc OK ale ja chyba bym wolała bardziej miękki Księżniczka ze mnie jak nic Mowia, ze materac im bardziej twardy to bardziej zdrowo dla kregoslupa. W internecie przeczytałam że to juz mit, przy obecnej technologi robienia materacy. Spróbuj spac jedną noc na podłodze a zobaczysz jakie to zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kupiliśmy wczoraj w IKEI w końcu materac lateksowy miękki. Przez 90 dni mozna testować i jak się nie spodoba można zwrócić lub zamienić na inny Pierwsza noc OK ale ja chyba bym wolała bardziej miękki Księżniczka ze mnie jak nic Mowia, ze materac im bardziej twardy to bardziej zdrowo dla kregoslupa. W internecie przeczytałam że to juz mit, przy obecnej technologi robienia materacy. Spróbuj spac jedną noc na podłodze a zobaczysz jakie to zdrowe Nawet nie mam ochoty, bo wstalabym cala polamana . Ale z ta twardoscia cos jest, my i syn mamy takie same materace. Syn ma lozko i stelarz z regulowanymi deseczkami, wiec ma materac dosyc twardy. My natomiast mamy materac na podlodze (stelarze stoja obok ), wiec nasz jest miekki. Maz jak wstaje z naszego co rano to steka, bo bola go plecy, a jak spal kilka razy u syna tu czul sie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Bo to chyba indywidualna sprawa i pewnie sporo zalezy od wagi ciała. Najtrudniej dobrać materac jak jedno jest lekkie a drugie cięzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nasz jest twardy i strefowy. Dzieki temu jedno z nas przekręca sie niezauważalnie dla drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Na tym lateksowym jest podobnie. Ale mój mąz często przekracza moja strefę . Rano budzę się na skraju łóżka praktycznie wisząc nad podłogą a on rozwalony na całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja kupiłam dwa materace do jednego łóżka, ale jak się szanowny tłucze na swoim, to ja na swoim też podskakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ...strefowy. Dzieki temu jedno z nas przekręca sie niezauważalnie dla drugiego.oooo to też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie znam się na materacach, ale lubię takie, co to w tyłek nie cisną Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Na tym lateksowym jest podobnie. Ale mój mąz często przekracza moja strefę . Rano budzę się na skraju łóżka praktycznie wisząc nad podłogą a on rozwalony na całym I to się nazywa właściwe wykorzystanie przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Na tym lateksowym jest podobnie. Ale mój mąz często przekracza moja strefę . Rano budzę się na skraju łóżka praktycznie wisząc nad podłogą a on rozwalony na całym I to się nazywa właściwe wykorzystanie przestrzeni Taaa... U nas jeszcze dochodzi do Tego jeden albo i czasami dwa synki. I rano to ja nie mam ani kawałka materaca, ani poduszki ani kołdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ja mam z janpolu już drugi z rzędu. oba strefowe kieszonkowe i jestem strasznie zadowolona. ale.... z chęci spróbowania czegoś nowego chce na nowe lokum kupić strefowy lateksowy. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts