Gość 21.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasia ,to może jak się będziesz do Veruni wybierać to może i mnie odwiedzisz ? Jakoś tam razem Cię przyjmemy... może obędzie się bez termosu i plastikowych kubków Mówisz i masz Myślę, że next year jest to bardzo możliwe, BARDZO Mój małż był w Poznaniu i bardzo mu się podobało więc i ja też chcę tam jechać Fajnie, w przyszłym roku robię więc forumowa parapetowę, oczywiście jak wszystko pojdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No nie, to trudniejsze niż angielski hehe... zdolna dziewczynka jesteś to i ten jezyk z pewnością opanujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No nie, to trudniejsze niż angielski Angielski to prosty język, każdy inny jest trudniejszy , nie marudź tylko wkuwaj słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A mogłaś wybudować się na Pomorzu Przy odrobinie pecha musiałabyś tylko nauczyć się Kaszubskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Fajnie, w przyszłym roku robię więc forumowa parapetowę, oczywiście jak wszystko pojdzie dobrze O to fajnie. Daj znac kiedy (pewnie niebawem) , o nocleg sie nie martw dla mnie , mam tam rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ciekawe czy i mnie verunia na ciasto zaprosi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ciekawe czy i mnie verunia na ciasto zaprosi . Mnie to nie zapraszala , ale powiem , ze niby przejazdem jestem to chyba nie przegni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Pewnie ze was zapraszam i wszystkich ktorzy mi kibicują, jawnie i w ukryciu O nocleg tez sie nie martwcie, jakoś się upchniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Pewnie ze was zapraszam i wszystkich ktorzy mi kibicują, jawnie i w ukryciu O nocleg tez sie nie martwcie, jakoś się upchniemy To,kiedy mam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Verunia napisała: Fajnie, w przyszłym roku robię więc forumowa parapetowę, oczywiście jak wszystko pojdzie dobrze Na pewno wszystko ułoży się po Twojej myśli i w przyszłym roku opijemy te parapety. Czuję się zaproszona. Vera czy Ty na pewno nas pomieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Veruniucześć Czuje się zaproszona tylko powiedz na kiedy wyjazd planować Wymyśliłaś coś z kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 aaaa verunia zaraz u mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.09.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 verunia dzięki za odwiedziny szkoda,że tak krótko, tyle ciasta zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 verunia dzięki za odwiedziny szkoda,że tak krótko, tyle ciasta zostało A gdzie dowód w postaci zdjęcia? Zdjęcie Veruni, nie ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dowód będzie wieczorem Olu dziękujemy za gościnę, było bardzo sympatycznie i słodko. Tomek i Bezan są boscy . Mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No to chyba mity o wielkopolskiej gościnności obalone Olka - jak widzę spisałaś się na medal Verunia, a jak "wrażenia na żywo" z własnej budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A oto ja z Olkalybową -Pogromcą Mitow . Olu, naszykowałaś tyle ciasta jakbyśmy byli jakimiś żarłokami ze wschodu http://images12.fotosik.pl/108/59aa867eb9e9761amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Aż miło na Was popatrzeć Się Ola napiekła To ciasto wygląda bardzo pociągająco Fajnie już ta budowa wygląda, Ty Veruniu naprawdę na poważnie szukaj tych inspiracji do wnętrz, bo Cię z zaskoczenia wezmą Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Fiu, fiu! Jestem pod wrażeniem Fajne z Was babeczki (wcale nie w foliówce z marketu ) I Tomcia widać Pewnie pyszne było Ech, a ja ostatnio jakiegoś głoda mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No i Olka zepsuła całe moje wyobrażenie o Poznaniakach i Poznaniankach . Ładnie wyszłyście,ale Tomka trochę mało widać Ciasto wygląda pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts