Gość 25.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Materac jest w porządku bo nic mnie nie boli jak wstaję ale jeśli chodzi o wygode spania to raczej podobny do naszego poprzedniego, nie wiem czy warto było przepłacac Dziś byłam na Poleko i widziałam takie fajne kratki polipropylenowe na podjazd, które mozna obsiać albo trawą, albo wysypać żwirkiem, albo takim specjalnym polimerem , że przypomina to finalnie kostkę a jest przepuszczalne dla deszczu (nie ma problemu z odprowadzeniem deszczówki) i obcasy w to nie wpadają jak przy betonowych azurowych kratkach. Te wypełnienia można mieszać np naprzemiennie trawa i zwirkiem co daje fajny efekt wizualny. Kurcze teraz bym własnie taki podjazd i sciezki zrobiła. 1m2 samej kratki to ok. 30 zł więc z wypełniem pewnie taniej wyjdzie niz kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Z tym właściwym wykorzystaniem przestrzeni to Marjucha z lekka przesadził Witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Verunia, over!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Verunia, over!!!!właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Verunia, over!!!!właśnie Właśnie. Game over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 :o Parę dni nieobecnosci i juz mnie straty spisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jeszcze nie zupełnie, ale ... Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 :o Parę dni nieobecnosci i juz mnie straty spisali Paręęęęęęęęę Ty się lepiej nauczy liczyć, Tyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 :o Parę dni nieobecnosci i juz mnie straty spisali Paręęęęęęęęę Ty się lepiej nauczy liczyć, Tyyy ale kolezanka drobiazgowa, całkiem jak jakiś belfer Z wieści okołobudowlanych to : posadziliśmy drzewka owocowe, powiesiłam nowe zasłony od dwoch miesięcy molestuję męża, zeby mi dwie nowe lampy powiesił no i wkońcu mamy legalny prund . Niestety teraz musimy się z sąsiadem rozliczyć za ten nielegalny i obawiam się ze po roku to moze być niezła kasa A z drzewkami było tak: Pojechaliśmy do dużego sklepu ogrodniczego kupic drzewka zeby nam ktoś doradził jakie odmiany kupić. Dorwaliśmy jednego goscia i prosimy żeby coś nam podpowiedział i taki toczy się dialog: - chcemy wiśnię - a na co ta wiśnia ma być? - no, na nalewkę -acha, no to ta, - chvcemy tez śliwkę - a na co ta sliwka ma być? - no na nalewkę - hmmm, to ta - a i jeszcze pigwa bym nam się przydała - a na co - no na.............. nalewke i tu cisza tylko facet się tak dziwnie na nas patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Acha własnie suszymy w piekarniku owoce dzikiej róży. Zgadnijcie na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nalewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Acha własnie suszymy w piekarniku owoce dzikiej róży. Zgadnijcie na co? Trzeba było więcej nazbierać i winko nastawić. Jest przepyszne, chociaż ciężko się klaruje Ostatecznie zima idzie to i nalewka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Vaerunia fajny miałaś ten taras w poprzednim domku! A ile zieleni Super pergola!!! Gratulacje publikacji w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 własnie od Ew-ki dostałam smsa z tym newsem. Chyba trzeba odżałowac i kupic Muratora w tym miesiącu Ale dzisiaj mam lepszego newsa. Dzisiaj zdjęli mi aparat i od teraz będę ciagle suszyć zęby Ale mam holiłudzki uśmiech, nie moge oderwac się od lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Matko, jakie z Was gwiazdy Verka, błyśnij zębami Znaczy daj zdjecie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Super Zazdroszczę Mojej Ani muszę założyc po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 własnie od Ew-ki dostałam smsa z tym newsem. Chyba trzeba odżałowac i kupic Muratora w tym miesiącu Ale dzisiaj mam lepszego newsa. Dzisiaj zdjęli mi aparat i od teraz będę ciagle suszyć zęby Ale mam holiłudzki uśmiech, nie moge oderwac się od lusterka Pospiesz się, zanim ja wykupię cały nakład Każdemu pod choinkę kupię po sztuce, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Matko, jakie z Was gwiazdy Verka, błyśnij zębami Znaczy daj zdjecie jakieś E tam, nieuczesana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Matko, jakie z Was gwiazdy Verka, błyśnij zębami Znaczy daj zdjecie jakieś E tam, nieuczesana jestem no ale ja nei chcę zdjęcia włosw ino zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Super Zazdroszczę Mojej Ani muszę założyc po nowym roku Już jej współczuję, ja sie 3 lata mordowałam i w końcu zdjęłam na własne żądanie. Ale warto było. Dla mnie jest super, nie wiem co tam jeszcze chcieli mi korygować, do flilmu i tak mnie wezmą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts