Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Materac jest w porządku bo nic mnie nie boli jak wstaję :wink: ale jeśli chodzi o wygode spania to raczej podobny do naszego poprzedniego, nie wiem czy warto było przepłacac :roll:

Dziś byłam na Poleko i widziałam takie fajne kratki polipropylenowe na podjazd, które mozna obsiać albo trawą, albo wysypać żwirkiem, albo takim specjalnym polimerem , że przypomina to finalnie kostkę a jest przepuszczalne dla deszczu (nie ma problemu z odprowadzeniem deszczówki) i obcasy w to nie wpadają jak przy betonowych azurowych kratkach. Te wypełnienia można mieszać np naprzemiennie trawa i zwirkiem co daje fajny efekt wizualny. Kurcze teraz bym własnie taki podjazd i sciezki zrobiła. 1m2 samej kratki to ok. 30 zł więc z wypełniem pewnie taniej wyjdzie niz kostka.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
:o :o :o Parę dni nieobecnosci i juz mnie straty spisali :roll:
Paręęęęęęęęę :o

Ty się lepiej nauczy liczyć, Tyyy :roll:

ale kolezanka drobiazgowa, całkiem jak jakiś belfer :roll: :wink:

Z wieści okołobudowlanych to :

posadziliśmy drzewka owocowe, powiesiłam nowe zasłony od dwoch miesięcy molestuję męża, zeby mi dwie nowe lampy powiesił no i wkońcu mamy legalny prund :D . Niestety teraz musimy się z sąsiadem rozliczyć za ten nielegalny i obawiam się ze po roku to moze być niezła kasa :roll:

A z drzewkami było tak:

Pojechaliśmy do dużego sklepu ogrodniczego kupic drzewka zeby nam ktoś doradził jakie odmiany kupić. Dorwaliśmy jednego goscia i prosimy żeby coś nam podpowiedział i taki toczy się dialog:

- chcemy wiśnię

- a na co ta wiśnia ma być?

- no, na nalewkę

-acha, no to ta,

- chvcemy tez śliwkę

- a na co ta sliwka ma być?

- no na nalewkę

- hmmm, to ta

- a i jeszcze pigwa bym nam się przydała

- a na co

- no na.............. nalewke :lol:

i tu cisza tylko facet się tak dziwnie na nas patrzy

własnie od Ew-ki dostałam smsa z tym newsem. Chyba trzeba odżałowac i kupic Muratora w tym miesiącu :lol:

Ale dzisiaj mam lepszego newsa.

Dzisiaj zdjęli mi aparat i od teraz będę ciagle suszyć zęby :D :D :D

Ale mam holiłudzki uśmiech, nie moge oderwac się od lusterka :lol:

własnie od Ew-ki dostałam smsa z tym newsem. Chyba trzeba odżałowac i kupic Muratora w tym miesiącu :lol:

Ale dzisiaj mam lepszego newsa.

Dzisiaj zdjęli mi aparat i od teraz będę ciagle suszyć zęby :D :D :D

Ale mam holiłudzki uśmiech, nie moge oderwac się od lusterka :lol:

Pospiesz się, zanim ja wykupię cały nakład :wink: :lol: Każdemu pod choinkę kupię po sztuce, a co! :lol: :wink:

Super :lol: :lol: Zazdroszczę :lol:

Mojej Ani muszę założyc po nowym roku :roll:

Już jej współczuję, ja sie 3 lata mordowałam i w końcu zdjęłam na własne żądanie. Ale warto było. Dla mnie jest super, nie wiem co tam jeszcze chcieli mi korygować, do flilmu i tak mnie wezmą :wink: .