Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje Kochani za życzenia i przepraszam że nie wklejam kazdemu w komentach swoich ale mam was wszystkich w pamięci i życzę każdemu przeżycia tych Świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze w gronie bliskich kochających osób.

• 2 weeks później...

Sorki, net mi nawala coś ostatnio, pewnie to przesilenie noworoczne. Ja tez mam przesilenie bo trzeci dzień imprezuję i nie wiem czy dozyje do poniedziałku :wink:

Życze Wam szczęśliwego nowego roku.

(podobno to sie pisze poprawnie małymi literami :roll: :wink: )

• 2 weeks później...

Postanowiłam dziś się wykopac z odmętów zapomnienia :lol:

Czy wy tez tęsknicie za wiosną?. Dziś w sklepie widzialam krokusy w doniczkach i aż się na ich widok zaśliniłam. Kiedy moje wyrosną na trawniku :roll:

Byłam na Avatarze w weekend bo ciągle o nim gadają w mediach i chciałm zobaczyć to cudo, które podobno ma tez treść :lol: . No jakąś ma ... , oczywiście z amerykańskim kiczowatym patosem w tle :lol: Ale faktycznie ładnie zrobiony, robi potęzne wrażenie, zwłaszcza oglądany w 3D dlatego polecam.

Żelka, drogi tu sa przejezdne , nawet naszą osiedlowa pięknie odśniezyli więc nie o snieg tu raczej chodzi :roll: Jak ma na nazwisko wasz ortopeda? Ostatnio miałam z paroma do czynienia :wink:

A co do filmu do spodobały by ci się sceny przyrody. To wprawdzie komputerowe obrazki ale zapiera dech w piersiach i wygladają jak zywe.