Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Obiecałam się pochwalic nowymi nabytkami, chociaz niektóre juz troche mniej nowe- ława, jukka, biezniczek. Zdjęcia w podpisie , hasło na priva dla znajomych. Zdjęcie kuchni wstawiłam żebyście pomogły mi dobrać hokery do wyspy. Myślałam nad szarymi ale moze błądze[/i]
Jakoś nei widze szarych :roll: Cyknij fote z dalszej perspektywy, żeby coś więcej zobaczyć; wtedy może te szare zobaczę :)

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale kremowych nie znalazłam :roll:

Myślałam o czymś takim na jednej nodze, żeby łatwo mozna było drzwiczki od barku otwierać. Np takie cuś

http://pliki.sklep.meble.pl/gfx/damnet/sklep_oferta/40804/185719042.jpg

białych i czarnych jest bardzo dużo o fajnych kształatach, najbardziej takie przezroczyste mi się podobają, ale cena mnie stopuje , tylko sęk w tym ze ja nic nie mam białego w środku ( zapomniałam że okna mam białe :lol: ) a czarna mam tylko ramke od kominka i płyte indukcyjną. Myslisz że ten biały będzie pasował?

białych i czarnych jest bardzo dużo o fajnych kształatach, najbardziej takie przezroczyste mi się podobają, ale cena mnie stopuje , tylko sęk w tym ze ja nic nie mam białego w środku ( zapomniałam że okna mam białe :lol: ) a czarna mam tylko ramke od kominka i płyte indukcyjną. Myslisz że ten biały będzie pasował?
Spodobał mi się kształ, taki uniwersalny. Biały kolor w sumie tez pasi, masz białe (??) rolety w oknach, no i skoro do krzeseł nie jesteś przywiązana do mozesz dokupić jakies białe do stołu