Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Dzięki za wygrzebanie komentarzy :) Mnie by to pewnie z pół roku zajęło, Wreszcie forum smiga więc moze się go wreszcie trochę nauczę. Na razie nie wiem jak sie privy nawet wysyła.

Acha , tulipany i forsycja u mni kwitna i takie małe niebieskie kwaiatuszki, których nazwy nie pamietam.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Matury sie zaczęły. Oby małej dobrze poszło. Z polskiego zdaje podstawową więc jestem w miarę spokojna, ale jutro matma rozszerzona więc nerwy będą większe. Trzymajcie kciuki proszę

w KK już zostawiłem coś na nerwy ;)

trzymam .......... coś źle mi się pisze :cool:

Nie było tak strasznie. Jedno pytanie ma inaczej niż wszyscy bo chyba żle je zrozumiała, generalnie ponoć łatwo było, nie to co matura z polskiego za moich czasów jak w stresie trzeba było pisac bezbłednie wypracowanie na parę stron. Pamietam że miałam idiotyczny temat- "Kobieto, puchu marny , ty wietrzna istoto ....i nie tylko"

Nie bardzo mam jak. W pracy zapiernicz, po pracy lecę na rehabilitacje, potem zakupy, rzut oka na rosnące w zastraszającym tempie trawe i chwasty, ogarniam z lekka syf w domu i jestem tak padnieta że tylko moge iść spać. Od czasu do czasu czytam co sie dzieje w komentarzach ale już na pisanie sił mi brakuje. Dziś mam dzień wolny w pracy to sobie troche popisałam ;)