verunia 05.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No chyba nie na maturze;) przecież pisze jeszcze rozszerzenie. Nic dalej nie wiem, ja się wykończe chyba. Jamles daj mi tej waleriany bo wykituję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Relax!!To trochę trwa jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Łatwizna ta matma!! Spokojnie Vera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Verunia, jak idzie Młodej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 07.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Podstawową rozpykała jak burza, z matmy rozszerzonej okazło się że nie jest tak dobrze jak myslała ale liczy na przynajamniej 65%. Ale to panikara jest więc mysle że bedzie lepiejNa wiosnę miałaś przyjechać i co? Następny weekend siedzę sama więc może????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wiec może do mnie przyjedziesz??????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.05.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak mam przyjechac jak ty się na Mazowsze wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dobra dobra, przyjedziesz?? To dowołam Mazowicki Tur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak mam przyjechac jak ty się na Mazowsze wybierasz? przyjedziesz to dzieci popilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.05.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak ja moge ci to zrobic - moje nędzne towarzystwo za taką przygodę Jamles, ty nie bądź taki dowcipny co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 12.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ale u mnie meszki żrą. Nie da sie wyjść nawet na chwile do ogrodu. włazą do oczu, uszu, nosa- paskudztwo. Nawet pies tylko na chwile wychodzi i zaraz wraca. Za oknem to całą chmarę widac jak na filmie Rój. Tak lubie maj, a musze w domu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 U mnie za to komarów zatrzęsienie, skąd się tego tałatajstwa bierze tyle http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gifMam nadzieję, że Twój dom nie stoi przy blisko rzeki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ale u mnie meszki żrą. Nie da sie wyjść nawet na chwile do ogrodu... to już trzeci tydzień żrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 01.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Juz się nażarły a do Warty mam na szczęście daleko. Przed Poznaniem sa duże obszary zalewowe dzięki którym myślę że straty nie będą tak duże jak w innych miastach. Widziałam, że sporo pól uprawnych ludziom zalało, ale ponieważ wiadomo było ze sa na terenach zalewowych więc myślę że byli ubezpieczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Czeeeść! To kiedy przyjeżdżacie???? Jak Młodej matura, wiadomo już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Koło Wałcza będe w drugiej połowie lipca. Jakby co to dam znać. Wyniki matur jeszcze nie znane. W przyszłym tygodniu młoda zdaje rysunek na Politechnice Wrocławskiej. Trzymaj kciuki bo na tym egzaminie to bardziej chyba szczęście niz zdności potrzebne albo co innego:cool: Róze to mi poszalay w tym roku. Taras mam jak z brazylijskiej telenoweli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.06.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Szałwia zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Piękna ta szałwia, róże też. Moje ( o dziwo) też nawet rosną, choć mszyce już je oblazły. Popsikałam jakimś czymś i na razie spokój. Jak znajdę chwilę to zrobię im zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 21.06.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja swoje też musiałam odmszycowić bo cale oblepione były tym swiństwem. Nawiozłam tez je w marcu i teraz i jak widac opłaciło się. To bardzo wymagające kwiaty ale odwdzięczają się za troskę. Za to szałwia niczego ode mnie potrzebuje i za to ja lubię Szkoda mi niektórych bylin i jednorocznych które posiałam i zostały wykarczowano przez moich "ogrodników" razem z chwastami:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 21.06.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ach bym zapomniala, kupiłam wreszcie białe hokery z DUKI . Fajna przecena była z 300 na 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts