Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

No pięknie Olka, spisałaś się na medal :wink: :wink: :wink: Popatrz, jak to wszyscy się dziwią, jacy Poznaniacy być potrafią :D

Verunia, dużo przestrzeni masz w domku- przynajmniej tak wygląda z góry :roll: ,na zrobionych zdjęciach. Jaką dużą macie działkę, bo jakoś nie znalazłam wymiarów w Twoim dzienniku ... Może cosik mi na wzrok padło :wink: , ale nie widzę.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co tu gadać, same gołe ściany. kto by się zachwycał :lol:

Działka spora jest, prawie cztery razy taka jaką mam teraz. Jak przyjdzie mi ją uprawiać to nie wiem czy będę miała czas na forum :wink: , no chyba że znajdzie się jakiś młody ogrodnik i się nia zajmie :wink:

Ogrodnik się znajdzie, prędzej niż myślisz, tylko co Twój mąż na to :wink:

Pozwolę sobie ustosunkować się do tych gołych ścian - a i owszem, gołe, ale las masz w środku więc nie narzekaj, Kobieto :D :wink:

Opoczno ma szary gres Kallisto, żołte płytki z różnych kolekcji, m.in.Bravo,Matta.

Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona tym moim wywodem nt. brązowo-beżowych łazienek :oops:

Ogrodnik się znajdzie, prędzej niż myślisz, tylko co Twój mąż na to :wink:

Pozwolę sobie ustosunkować się do tych gołych ścian - a i owszem, gołe, ale las masz w środku więc nie narzekaj, Kobieto :D :wink:

W komentarzach Miko napisałam o tych szaro-żółtych kolorach łazienki Twojej córki - z rozpędu tam zamiast u Ciebie. Mam nadzieję, że Miko mnie nie oskubie :oops:

Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona tym moim wywodem nt. brązowo-beżowych łazienek :oops:

Braza do ciebie nic nie mam, ja szanuję upodobania innych, każdemu moze się co innego podobać i to jest normalne i nie widzę powodu zeby kogoś oceniać po upodobaniach. Też kiedyś jak tu nie chciałam brązowej łazienki bo wszyscy mieli takie :lol: i zrobiłam sobie na niebiesko, ale na własnej skorze sie przekonałam że jednak nie przemyślałam do końca sprawy bo ta łazienka po prostu jakoś mi zgrzyta z resztą domu. Przekonałam się że ten kolor jednak szybko mi się nudzi.

A co tu gadać, same gołe ściany. kto by się zachwycał :lol:

Działka spora jest, prawie cztery razy taka jaką mam teraz. Jak przyjdzie mi ją uprawiać to nie wiem czy będę miała czas na forum :wink: , no chyba że znajdzie się jakiś młody ogrodnik i się nia zajmie :wink:

hehe... to bardzo precyzyjna odpowiedź, Verunia, dziękuję bardzo :D gdybym oczywiście wiedziała jaką masz teraz działeczkę huhehehe :)

No dobra, ale przyjmuję, że jest duża :lol: I ogrodnik przystojniak też się znajdzie :lol:

A pisać zawsze można - nawet o gołych ścianach :wink:

No dobra , powiem :wink: , działka ma 2600 ale odejdzie mi kawałek na wewnętrzną drogę służebną więc tak dokładnie nie wiem ile mi zostanie.

No czyli jednak trochę spostrzegawcza jestem- bo tak mi się wydawało, że dość duzoooooo tej zieleni dookoła :D i że sąsiad ( ten z tym dużym domem ) tak jakoś daleko od Ciebie jest :wink:

Super.

No dobra , powiem :wink: , działka ma 2600 ale odejdzie mi kawałek na wewnętrzną drogę służebną więc tak dokładnie nie wiem ile mi zostanie.

To suuuupeeer! Ja taką jedną oglądałam - miała właśnie 2600m2. Ogrom, ale ile możliwości. Tylko, no właśnie, kto będzie kosił :roll:

Abolutnie potrzebujsz ogrodnika :D

A oto ja z Olkalybową -Pogromcą Mitow :wink: .

Olu, naszykowałaś tyle ciasta jakbyśmy byli jakimiś żarłokami ze wschodu :lol:

http://images12.fotosik.pl/108/59aa867eb9e9761amed.jpg

Hej BABECZKI!!!!!!!!! :D :lol:

Olcia ale sie postarałaś fju fju..

tyle pysznego ciasta, ze aż mi ślinka cieknie.

Dlaczego tak blisko koło siebie siedzicie???? I patrzycie na te ciasta z taką czułością :lol: :roll: :wink:

A oto ja z Olkalybową -Pogromcą Mitow :wink: .

Olu, naszykowałaś tyle ciasta jakbyśmy byli jakimiś żarłokami ze wschodu :lol:

http://images12.fotosik.pl/108/59aa867eb9e9761amed.jpg

Hej BABECZKI!!!!!!!!! :D :lol:

Olcia ale sie postarałaś fju fju..

tyle pysznego ciasta, ze aż mi ślinka cieknie.

Dlaczego tak blisko koło siebie siedzicie???? I patrzycie na te ciasta z taką czułością :lol: :roll: :wink:

Bo ciasto zbliża ludzi. :wink:

O przepraszam, brakow w dzienniku nie ma, jeśli już to najwyżej na budowie. Mam nadzieje ze mi robotnicy nie zwiali :roll: Jak byłam w poprzednią sobotę to ich nie było. Więźby tez podobno nie ma kto robić na razie :(

A co tam, parterowka mi wystarczy bo corka i tak mi oświadczyła że nie chce się przeprowadzić :wink: Więc na kij mi to poddasze.