Reyzel 25.09.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No pięknie Olka, spisałaś się na medal Popatrz, jak to wszyscy się dziwią, jacy Poznaniacy być potrafią Verunia, dużo przestrzeni masz w domku- przynajmniej tak wygląda z góry ,na zrobionych zdjęciach. Jaką dużą macie działkę, bo jakoś nie znalazłam wymiarów w Twoim dzienniku ... Może cosik mi na wzrok padło , ale nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 .... i u Veruni też nikt nic nie pisze, nie mówi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A co tu gadać, same gołe ściany. kto by się zachwycał Działka spora jest, prawie cztery razy taka jaką mam teraz. Jak przyjdzie mi ją uprawiać to nie wiem czy będę miała czas na forum , no chyba że znajdzie się jakiś młody ogrodnik i się nia zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ogrodnik się znajdzie, prędzej niż myślisz, tylko co Twój mąż na to Pozwolę sobie ustosunkować się do tych gołych ścian - a i owszem, gołe, ale las masz w środku więc nie narzekaj, Kobieto Opoczno ma szary gres Kallisto, żołte płytki z różnych kolekcji, m.in.Bravo,Matta. Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona tym moim wywodem nt. brązowo-beżowych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ogrodnik się znajdzie, prędzej niż myślisz, tylko co Twój mąż na to Pozwolę sobie ustosunkować się do tych gołych ścian - a i owszem, gołe, ale las masz w środku więc nie narzekaj, Kobieto W komentarzach Miko napisałam o tych szaro-żółtych kolorach łazienki Twojej córki - z rozpędu tam zamiast u Ciebie. Mam nadzieję, że Miko mnie nie oskubie Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona tym moim wywodem nt. brązowo-beżowych łazienek Braza do ciebie nic nie mam, ja szanuję upodobania innych, każdemu moze się co innego podobać i to jest normalne i nie widzę powodu zeby kogoś oceniać po upodobaniach. Też kiedyś jak tu nie chciałam brązowej łazienki bo wszyscy mieli takie i zrobiłam sobie na niebiesko, ale na własnej skorze sie przekonałam że jednak nie przemyślałam do końca sprawy bo ta łazienka po prostu jakoś mi zgrzyta z resztą domu. Przekonałam się że ten kolor jednak szybko mi się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A co tu gadać, same gołe ściany. kto by się zachwycał Działka spora jest, prawie cztery razy taka jaką mam teraz. Jak przyjdzie mi ją uprawiać to nie wiem czy będę miała czas na forum , no chyba że znajdzie się jakiś młody ogrodnik i się nia zajmie hehe... to bardzo precyzyjna odpowiedź, Verunia, dziękuję bardzo gdybym oczywiście wiedziała jaką masz teraz działeczkę huhehehe No dobra, ale przyjmuję, że jest duża I ogrodnik przystojniak też się znajdzie A pisać zawsze można - nawet o gołych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No dobra , powiem , działka ma 2600 ale odejdzie mi kawałek na wewnętrzną drogę służebną więc tak dokładnie nie wiem ile mi zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No dobra , powiem , działka ma 2600 ale odejdzie mi kawałek na wewnętrzną drogę służebną więc tak dokładnie nie wiem ile mi zostanie. No czyli jednak trochę spostrzegawcza jestem- bo tak mi się wydawało, że dość duzoooooo tej zieleni dookoła i że sąsiad ( ten z tym dużym domem ) tak jakoś daleko od Ciebie jest Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No dobra , powiem , działka ma 2600 ale odejdzie mi kawałek na wewnętrzną drogę służebną więc tak dokładnie nie wiem ile mi zostanie. To suuuupeeer! Ja taką jedną oglądałam - miała właśnie 2600m2. Ogrom, ale ile możliwości. Tylko, no właśnie, kto będzie kosił Abolutnie potrzebujsz ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A oto ja z Olkalybową -Pogromcą Mitow . Olu, naszykowałaś tyle ciasta jakbyśmy byli jakimiś żarłokami ze wschodu http://images12.fotosik.pl/108/59aa867eb9e9761amed.jpg Hej BABECZKI!!!!!!!!! Olcia ale sie postarałaś fju fju.. tyle pysznego ciasta, ze aż mi ślinka cieknie. Dlaczego tak blisko koło siebie siedzicie???? I patrzycie na te ciasta z taką czułością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A oto ja z Olkalybową -Pogromcą Mitow . Olu, naszykowałaś tyle ciasta jakbyśmy byli jakimiś żarłokami ze wschodu http://images12.fotosik.pl/108/59aa867eb9e9761amed.jpg Hej BABECZKI!!!!!!!!! Olcia ale sie postarałaś fju fju.. tyle pysznego ciasta, ze aż mi ślinka cieknie. Dlaczego tak blisko koło siebie siedzicie???? I patrzycie na te ciasta z taką czułością Bo ciasto zbliża ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 O, jak ładnie marjucha to wyjaśnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chciałam zauważyć, że są braki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chciałam zauważyć, że są braki w dzienniku Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 O przepraszam, brakow w dzienniku nie ma, jeśli już to najwyżej na budowie. Mam nadzieje ze mi robotnicy nie zwiali Jak byłam w poprzednią sobotę to ich nie było. Więźby tez podobno nie ma kto robić na razie A co tam, parterowka mi wystarczy bo corka i tak mi oświadczyła że nie chce się przeprowadzić Więc na kij mi to poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Czekaj! Spokojnie! Córka zdanie zmieni jak amen w pacierzu, toż nieletnia jeszcze Robotnicy się znajdą, a poddasze się przyda choćby do trzymania gratów Veruniu uśmiech proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Moze trzeba tych pracownikow zachecic jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Moze trzeba tych pracownikow zachecic jakos a konkretnie co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Zabrzmiało całkiem dwuznacznie Verunia, sama coś zaproponuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hej verunia, czyli jednak mnie doganiasz Fajnie, cieszę się A koncepcja ogrodu ciekawa, ja nawet nie mam wizji co ewentualnie miałoby tam rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts