Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Dobry wieczór :)

Kolejna wielbicielka marchewów się zgłasza ;)

Buziaki!

Dobrej pogody na weekend! :)

Widziałm te marchewy, super w nich wyglądasz i Borholmu zazdraszam bo tez planowałam się wybrać w tym roku ale sie nie udało.

Pogoda była dobra, wprawdzie zimno ale pogodnie i wietrznie w sam raz na żagle. Szkoda tylko, ze tak krótko.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idę dzisiaj na Stinga

http://muzyka.interia.pl/rock/news/sting-dzis-wystapi-w-poznaniu,1533882,46

Kto mi zazdrości?:rolleyes:

A w sobote nasz ogród zamienił się w rancho rodem z westernu. Zaroiło sie od cowbojów i cowgirl z calego kraju i okolic, nie brakło nawet dziewczyn z saloonu. BIesiada i tańce trwały do białego rana. A wszystko przez to ze mój cowboj , który osiadł na tym Dzikim Zachodzie osiągnął wiek męski. Czterdziesci lat minęło , jak jeden dzień....Ale to już bylo , i nie wroci więcej.....

Edytowane przez verunia

No dobra ja tez zazdorszcze :bash:

Oj było, było czego. Sting dał koncert na 2,5 godziny- same hiciory leciały. Wprawdzie mój mąż lekko przysypiał na poczatku , ale to facet i się nie zna;)

Za to Jopkowa przynudzała jak zwykle, mogli dać kogoś lepszego do supportów. na szczęście mogłam ten czas spędzić w restauracji dla Vipów

• 4 weeks później...

Moze ktoś wie jak usunąć zdjęcia z postu? Mnie się nie udaje.

Dzisiaj byłam sprawacą kolizji. Zaparkowałam na parkingu przy sklepie, ale ponieważ wydawało mi się że trochę krzywo stanęłam, postanowiłam ociupinkę cofnąć i poprawić parkowanie. Obejrzałam się do tyłu - pusto, wrzuciłam wsteczny, lekko zwolniłam sprzęgło i nagle trach. Okazło się że walnęłam w samchód starszej pani. Musiałm ja szybko uspokajać i długo tłumaczyć ze szkoda będzie naprawiona z mojego ubezpieczenia a ona zniżek nie straci. Po moich terapeutycznych wywodach i spisaniu oswiadczenia starsza pani była juz tak spokojna i zyczliwa, że mnie zaczęła zapraszac do siebie, żeby mi pokazć ogród i kwiaty:) Ja to nie mam szczęście, nie mogłam walnąć w jakiegoś przystajniaka, tylko akurat babcia mi sie trafiła