verunia 10.09.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dobry wieczór Kolejna wielbicielka marchewów się zgłasza Buziaki! Dobrej pogody na weekend! Widziałm te marchewy, super w nich wyglądasz i Borholmu zazdraszam bo tez planowałam się wybrać w tym roku ale sie nie udało. Pogoda była dobra, wprawdzie zimno ale pogodnie i wietrznie w sam raz na żagle. Szkoda tylko, ze tak krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Żagle piękna sprawa! Bornholm też Marchewy mam już też długie, akurat na teraz, i jeszcze jedne chyba kupię, to strasznie wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja mam teraz na sobie- takie długi i czarne z lejacego materiału. Bosko się w nich chodzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Matko, o jakich Wy marchewach gadacie????!!!! Verunia ... Ty już wiesz co, no nie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 15.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Matko, o jakich Wy marchewach gadacie????!!!! Verunia ... Ty już wiesz co, no nie:mad: No raczej nie o tych z ogródka:rolleyes: Braza, a ja nie wiem dlaczego ty na mnie krzyczysz, co ja znowu narobiłam, ja niewinna jestem na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.09.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Idę dzisiaj na Stinga http://muzyka.interia.pl/rock/news/sting-dzis-wystapi-w-poznaniu,1533882,46 Kto mi zazdrości? A w sobote nasz ogród zamienił się w rancho rodem z westernu. Zaroiło sie od cowbojów i cowgirl z calego kraju i okolic, nie brakło nawet dziewczyn z saloonu. BIesiada i tańce trwały do białego rana. A wszystko przez to ze mój cowboj , który osiadł na tym Dzikim Zachodzie osiągnął wiek męski. Czterdziesci lat minęło , jak jeden dzień....Ale to już bylo , i nie wroci więcej..... Edytowane 20 Września 2010 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Idę dzisiaj na Stinga http://muzyka.interia.pl/rock/news/sting-dzis-wystapi-w-poznaniu,1533882,46 Kto mi zazdrości? .....[/i] miałem już w tym kwartale nie pisać, ale ........ zazdrościć nie zazdroszczę tylko żałuję, że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.09.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No dobra ja tez zazdorszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 21.09.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No dobra ja tez zazdorszcze Oj było, było czego. Sting dał koncert na 2,5 godziny- same hiciory leciały. Wprawdzie mój mąż lekko przysypiał na poczatku , ale to facet i się nie zna;) Za to Jopkowa przynudzała jak zwykle, mogli dać kogoś lepszego do supportów. na szczęście mogłam ten czas spędzić w restauracji dla Vipów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 - ponoc mial owacje na stojaco - cztalam ze bylo magicznie - dalej zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Zazroszczę!!! Zazdroszczę!! Szczęściaro Ty jedna, kurka wodna, Jopkową w salonie VIPów przesiedzieć, no ja Ci coś zrobię Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 22.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) Edytowane 26 Września 2010 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cza bylo jeszcze konie poujezzdac - stoja same i czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 O żeszty orzeszku!!No super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 22.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) Edytowane 26 Września 2010 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ooooo :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.10.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Moze ktoś wie jak usunąć zdjęcia z postu? Mnie się nie udaje.Dzisiaj byłam sprawacą kolizji. Zaparkowałam na parkingu przy sklepie, ale ponieważ wydawało mi się że trochę krzywo stanęłam, postanowiłam ociupinkę cofnąć i poprawić parkowanie. Obejrzałam się do tyłu - pusto, wrzuciłam wsteczny, lekko zwolniłam sprzęgło i nagle trach. Okazło się że walnęłam w samchód starszej pani. Musiałm ja szybko uspokajać i długo tłumaczyć ze szkoda będzie naprawiona z mojego ubezpieczenia a ona zniżek nie straci. Po moich terapeutycznych wywodach i spisaniu oswiadczenia starsza pani była juz tak spokojna i zyczliwa, że mnie zaczęła zapraszac do siebie, żeby mi pokazć ogród i kwiaty:) Ja to nie mam szczęście, nie mogłam walnąć w jakiegoś przystajniaka, tylko akurat babcia mi sie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Przystojniaka ci się zachciewa (Zresztą, komu by się nie chciało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hahahaha :D:D No jak pech, to pech! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Moze ktoś wie jak usunąć zdjęcia z postu? Mnie się nie udaje. a po co ............... nowy kwartał to se napisałem PS nie wiem jak..... nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts