jamles 11.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Matko jedyna, a cos ty robił na piętnastej stronie, .... szukałem Twoich komentów coby się w tym kwartale wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wyspać to i ja się wyspałam przez ostatnie dwa tygodnie (ferie) ale ciuchów, tych nowych, to Ci zazdraszczam!!!! Siemano!!!!!! Też się wpisałam w tym kwartale:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Milo mi bardzo, niedługo zapomnę ze wogóle mam jakieś założone komentarze, ale skoro sama gospodyni nie dba o frekwencje to co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wlaśnie. Własnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Przyszłam, ha!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Przyszłam, ha!!!!! A moze byś tak w końcu odpowiedziała na moja wiadomość na fejsie ? Hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 VErunia - ja nie jestem pewna ale ty chyba masz dzisiaj urodziny??? Wszytskiego Najlepszego w takim razie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Aniu .....wszystkiego najpiękniejszego http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 rzutem na taśmę ................ STO LAT !!!!!!!http://www.e-kwiaty.pl/images/bo102-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Och, dziękuje bardzo za życzenia Prawdę mówiąc urodziny to miałam do dupy. Cały dzień spędziłam w delegacji, natrzaskalam samochodem z 700 km i jak wrócilam do domu to zaraz poszłam spać. Trzeba to będzie w weekend nadrobić. A dzisiaj w pracy to nawet byłam zaskoczona jak wielu panów pamietało o dzisiejszym święcie. Święto Kobiet przeżywa chyba teraz renesans i dobrze, chociaż w ten jeden dzień sa dla nas mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No pięknie!Spóźnione lecz najszczersze życzenia urodzinowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 O rany, ja na fejsa wchodzę od wielkiego dzwonu (coś się nie umiem z nim zaprzyjaźnić, gubie się....), napisze na priva!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.04.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jak myslicie, czy warto robic remont domu w przypadku jego sprzedaży? Tam mi wychodzi że za cyklinowanie i malowanie stuknie jakies 10 000 zł, moze nawet ponad, moze lepiej obnizyć o tę kwotę cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja bym odpuścił i nie obniżał wywoławczej, zawsze jest czas na zejście z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 07.04.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tylko, ze było juz paru odwiedzających, niby zainteresowanych ale nie dochodziło ostatecznie do negocjacji, kontakt się urywał. Cena może nie jest mała ale byłam gotowa na negocjacje:rolleyes:. Jeden gostek się targował ale mnie wkurzył ma maksa i powiedziałam mu ze nie mamy o czym rozmawiać. takiemu burakowi na pewno nie sprzedam domu. Tak pomyslałam, że jak odpicuję dom to wreszcie ktoś się nim zachwyci że w końcu kupi. Cena wywowoławcza jest po rozeznaniu na rynku wg mnie adekwatna.Myślę poważnie o tym aby sprzedac przez agencję nieruchomości, bo sprzedaz na odleglość jest upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 We wszystkich mądrych programach o nieruchomościach mówią, ze odswiezenie domu ZAWSZE wychodzi na korzyść. Może wystarczy odswiezyc to co najmocniej zniszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kasia ma rację, ale ja bym nie szalała z tym odświeżaniem ... W sprawie zlecenia do biura nieruchomości nie doradzę, nie chcę żebyś później na mnie zęby szczerzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 11.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Znalazłam w miarę taniego cykliniarza 3700 zł z materiałem za 100 m2 parkietu. Malarz wyszedł mi dość drogo -4500 zł za malowanie samych pokoi (2x z myciem i gruntem) 370 m2 i drobne naprawy w domu- farby wliczone . Garaż, łazienki i pom. gospodarcze odpuściłam.Nie orientuję się teraz w cenach ale chyba w miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nie pomogę, nie mam pojęcia o cenach. Zdecydowałaś się jednak na cykliniarza? A to naprawdę konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 17.04.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Pies strasznie poniszczył lakier i brzydko to wyglada, drewno zciemniało pod rysami . Lakier wodny jest jednak do niczego. Parkieciarz juz szaleje. Wyjdzie więcej bo postanowił listwy wymienić. Wczoraj było tak ładnie że zrobilismy pierwsze w tym roku prażonki z ogniska. Wyszły pyszne ale niestety było mało, bo sądziedzi zobaczyli znaki dymne i sie wprosili. Na drugi raz musze dwa kociołki nastawić. Umyłam też taras i wystawiłam mebelki. Wczoraj zakupiłam też na allegro tarasowy ogrzewacz gazowy w postaci niewysokiego parasola grzewczego - http://allegro.pl/show_item.php?item=1546591416 . Postawię go na stół i podłączę pod butlę gazową. W chłodniejsze wieczory będzie mozna dłużej posiedzieć. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts