Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Och, dziękuje bardzo za życzenia :D

Prawdę mówiąc urodziny to miałam do dupy. Cały dzień spędziłam w delegacji, natrzaskalam samochodem z 700 km i jak wrócilam do domu to zaraz poszłam spać. Trzeba to będzie w weekend nadrobić. A dzisiaj w pracy to nawet byłam zaskoczona jak wielu panów pamietało o dzisiejszym święcie. Święto Kobiet przeżywa chyba teraz renesans i dobrze, chociaż w ten jeden dzień sa dla nas mili :p

• 4 weeks później...

Tylko, ze było juz paru odwiedzających, niby zainteresowanych ale nie dochodziło ostatecznie do negocjacji, kontakt się urywał. Cena może nie jest mała ale byłam gotowa na negocjacje:rolleyes:. Jeden gostek się targował ale mnie wkurzył ma maksa i powiedziałam mu ze nie mamy o czym rozmawiać. takiemu burakowi na pewno nie sprzedam domu. Tak pomyslałam, że jak odpicuję dom to wreszcie ktoś się nim zachwyci że w końcu kupi. Cena wywowoławcza jest po rozeznaniu na rynku wg mnie adekwatna.

Myślę poważnie o tym aby sprzedac przez agencję nieruchomości, bo sprzedaz na odleglość jest upierdliwa

Znalazłam w miarę taniego cykliniarza 3700 zł z materiałem za 100 m2 parkietu. Malarz wyszedł mi dość drogo -4500 zł za malowanie samych pokoi (2x z myciem i gruntem) 370 m2 i drobne naprawy w domu- farby wliczone . Garaż, łazienki i pom. gospodarcze odpuściłam.

Nie orientuję się teraz w cenach ale chyba w miarę?

Pies strasznie poniszczył lakier i brzydko to wyglada, drewno zciemniało pod rysami . Lakier wodny jest jednak do niczego. Parkieciarz juz szaleje. Wyjdzie więcej bo postanowił listwy wymienić.

Wczoraj było tak ładnie że zrobilismy pierwsze w tym roku prażonki z ogniska. Wyszły pyszne ale niestety było mało, bo sądziedzi zobaczyli znaki dymne ;) i sie wprosili. Na drugi raz musze dwa kociołki nastawić. Umyłam też taras i wystawiłam mebelki.

Wczoraj zakupiłam też na allegro tarasowy ogrzewacz gazowy w postaci niewysokiego parasola grzewczego - http://allegro.pl/show_item.php?item=1546591416 . Postawię go na stół i podłączę pod butlę gazową. W chłodniejsze wieczory będzie mozna dłużej posiedzieć.

Edytowane przez verunia