mhk 17.04.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Fajny ten promiennik - ja sie zastanawiałam nad takim wiekszym no ale na zastanawianiu sie skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 17.04.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja też, ale pod daszek by mi sie nie zmieścił taki duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 My zawsze o nim mowimy jak siedzimy poznym wieczorem - zwlaszcza zimnym poznym wieczorem to wtedy juz nastepnego dnia bysmy kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 verunia napisał: Koło Wałcza będe w drugiej połowie lipca. Jakby co to dam znać. Wyniki matur jeszcze nie znane. W przyszłym tygodniu młoda zdaje rysunek na Politechnice Wrocławskiej. Trzymaj kciuki bo na tym egzaminie to bardziej chyba szczęście niz zdności potrzebne albo co innego:cool: Róze to mi poszalay w tym roku. Taras mam jak z brazylijskiej telenoweli [ATTACH=CONFIG]14307[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14308[/ATTACH] Verka zlituj się nade mną możesz powiedzieć jaki wielki Masz taras? Bo my właśnie na etapie powiększania jesteśmy Możesz więcej zdjęć pergoli zrobić bo Ty chyba też masz kopertowy dach , jak tam jest połączone z domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam jakieś 6,7m x 4m ale pergola jest tylko nad częścią tarasu i nie jest połączona z domem tylko stanowi osobną konstrukcję. Słupy mam tak rozmieszczone żeby sie sie mieściły gotowe elementy kratek, które można kupić w marketach. Poszukam jakieś stare zdjęcia bo nie chce mi się robic nowych- znowu to szukanie kabelka USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.04.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC00429-Kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 27.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Kurde, w ciągu jednego dnia jakieś male zielone larwy zżarły mi dosłownie wszystkie liscie na orlikach i zaczęły zabierać się za funkie. Musze przejrzeć inne rosliny bo te bestie zaraz ogołoca mi ogród:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja to lewa jestem w tym temacie ...wiem tylko, że u mnie znowu mrówka na mrówce pogania ... i też nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.05.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Trzezci sezon ogrodu się zaczął, skarpy powoli zarastają, drzewa jakby wyższe się zrobiły. Niestety część nasadzeń się zmarnowała. Parę świerków dostało grzyba, niektóre byliny powymarzały, część została niechcący wykopana przez pseudoogrodników ale cóż, w ogrodzie nie ma stagnacji, wciąz się coś zmnienia. Tak kwitnie intesywnie żarnowiec http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03201a.jpg Skarpy http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03203a.jpg http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03210a.jpg Moje klony które dostaliśmy w pakiecie z działką http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03209a.jpg Ulubiony widok z tarasu: http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03207a.jpg I ogródek warzywny, na razie większość w ziemi jeszcze siedzi http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03212a.jpg Edytowane 10 Maja 2011 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.05.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A i mój ostatni zakup pokażę- podgrzewacz gazowy- rewalacja podczas wieczornych nasiadówek http://i772.photobucket.com/albums/yy7/verka/dom/DSC03204a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 11.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Verunia, Tola pewnikiem w ogródku tworzy kolejne ambrozje dla oczu, to tymczasem ja Ci coś powiem, żebyś się "lepiej poczuła" - cudne masz klony! Marzą mi się takie klony na działce, a jak zobaczyłam teraz u ciebie, to uparłam się i będę czekać i czekać, ale też się kiedyś doczekam - uwielbiam klony. A skarpy nasuwają mi skojarzenia z wydmami morskimi - płynne w formie, takie ... lekkie. Pięknie ps. I wcale nie kłamię Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Verunia, no nie powiem, nie powiem, albo powiem, powiem Dałaś czadu, skarpy ekstra, a wiem, że taki pochyły grunt dobrze zagospodarować i potem utrzymać to wyzwanie. Sprostałaś kochana i to bardzo. Za klony też Cię lubię niezmiernie, sama w takim małym ogródku jak mój mam 5, więc wiesz . Wszyscy Ci zazdrościli tarasu w poprzednim domu, ale w obecnym jest jeszcze bardziej czego zazdrościć. Piękna ta biel, taka świeża, optymistyczna i taka lekka. Bardzo mi się podoba elewacja domu, biel jest szlachetna, to nie ulega wątpliwości. Piękna kostka brukowa, żarnowiec poezja. Warzywnika zwyczajnie w świecie zazdroszczę i już. Trawnik gęściutki, ale głodny. Verunia, trzeba go nakarmić, złapie kolor. Ale fakt później skosić co tydzień całą posesję, uff. Verunia, podsumowując: - dobra robota brawo . A co u Młodej, opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 11.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Tola ja cię kocham normalnie, evitare zreszta tez chociaż jeszcze jej nie znam:rolleyes:Wiem, że mojemu ogrodowi do ideału daleko i już planuję pewne zmiany ale cieszę się, że udalo się to wszystko jakoś ogarnąć mimo sporej powierzchni.Trawnik byl nawożony, trochę wieczorne światło przekłamuje kolory ale nie jest faktycznie taki prawdziwie soczysty. Chyba ziemia jest słaba Z drugiej strony nie zależy mi żeby rósl zbyt szybko. Ogrodnik kosi mi go 2x w miesiącu tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 verunia napisał: Tola ja cię kocham normalnie, evitare zreszta tez chociaż jeszcze jej nie znam:rolleyes: Wiem, że mojemu ogrodowi do ideału daleko i już planuję pewne zmiany ale cieszę się, że udalo się to wszystko jakoś ogarnąć mimo sporej powierzchni. Trawnik byl nawożony, trochę wieczorne światło przekłamuje kolory ale nie jest faktycznie taki prawdziwie soczysty. Chyba ziemia jest słaba Z drugiej strony nie zależy mi żeby rósl zbyt szybko. Ogrodnik kosi mi go 2x w miesiącu tylko. To może mnie też, bo skarpy podobają mi się bardzo. Bardzo fajne wrażenie gdy się na patrzy. W sumie to fajnie ogranicza podglądanie przez sąsiadów, a jak się roślinność rozbuja to już zupełnie znikniecie z oczu. Piękny dom i ogród. Nic tylko psa wpuścić do ogródka:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 11.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Marjucha, no ciebie oczywiście też I love you:wiggle: i nie tylko za to Co do córki, to jest zachwycona studiami, właściwie to ostatnio monotematyczna się stała. Oczywiści teraz krytycznie patrzy na nasz dom i najlepiej wszystko by pozmieniała ale ja się nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 11.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Warto pryskać w ogrodzie przeciw komarom i meszkom?Ktoś to stosował i daje to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Verunia -ślicznie masz w tym nowym ,ogromnym ogrodzie skarpy marzenie - tworzą swoisty azyl dla domu i wyglądają rewelacyjnie taras juz komentowałam ale nadal bardzo mi sie podoba -taka angielska -anielska sielanka buziaki .....a dom w Puławach juz sprzedałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No ja Cię przepraszam ale ten warzywny to masz jak dla rodziny wielodzietnej alebo wegetarian A tak serio, to kawał go jest. U nas na wsi rolnicy! mają mniejsze. Masz jeszcze tego ogrodnika czy juz nie? Ale skoro widoki z tarasu podziwasz to pewnie masz bo tak, to nie miałabyś czasu na to podziwianie Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko Vercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts